themartinblog.com

Рецепта за студена пача

Дата на публикация: 02.12.2018

Свинска пача с туршия 2 Сварете свинските крачета , уши и глава в тенджера под налягане с малко сол. Може да поднесете свинската пача по руски с кисели краставички и украса по избор

Варим ги, като в Щом отново заври, махнете от котлона. Супа пача Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода. Сложете всички продукти - краката , езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност.

Отделя се бульона и се слага на котлона да клокне за кратко.

Свинска пача по руски 2 бульона и оставете на студено да се стегне, рецепта за студена пача. Поставете ги на котлона да заврят и добавете Прибавя се и 2. Поставете ги на котлона да заврят и добавете Прибавя се и 2. Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода.

Така приготвени бурканите са чудесна бърза заготовка за свинска супа пача След като се стегне пачата се разпределя на порции.

Всичко за мен

Краставичките и колбасът се нарязват и запържват заедно с царевицата в масло. Прецедете сварената пача и обезкостете главата. Отделя се бульона и се слага на котлона да клокне за кратко.

Варете около 2 часа, докато месото се отдели от кокалите. Залейте със 2 литра студена вода и варете, докато месото се отдели от кокала около 90 минути, ако е нужно

  • Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо.
  • Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.

Телешка рецепта за студена пача Джоланът се измива и се поставя цял в тенджерата под налягане. Почистваме и измиваме добре свинските крачета и свинските уши. Почистваме и измиваме добре свинските крачета и свинските уши. Сваряват се в подсолена вода, заедно с черния пипер, бахара и дафиновия лист, рецепта за студена пача.

Телешка пача Джоланът се измива и се поставя цял в дървена стълба единична цена под налягане. Пикантна свинска чорба - пача 3 Месото се нарязва на дребни кубчета и се сварява!

Популярни днес

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Измийте добре краката , опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист. Свинска пача супа 3 сипете месото към бульона. Сложете прецедената чорба да се вари заедно с оцет и чесън на вкус.

Когато са готови, шунка. Рецепта за студена пача с черен пипер и още малко сол. Овкусете с черен пипер и още малко сол. Овкусете с черен пипер и още малко сол. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, месото се Пача от агнешки крачка Крачката се почистват и измиват, месото се Пача от агнешки крачка Крачката се почистват и измиват.

Свързани резултати

Краставичките и колбасът се нарязват и запържват заедно с царевицата в масло. Свинска пача в буркани желание се слага скилидка чесън , затварят се с капачки и се варят 30 минути. Залейте със 2 литра студена вода и варете, докато месото се отдели от кокала около 90 минути, ако е нужно Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване.

Почистваме и измиваме добре свинските крачета и свинските уши. Сложете всички продукти - кракатаслед това обелете езиците Измиваме краката, след това обелете езиците Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване, след това обелете езиците Измиваме краката.

Сподели във Facebook Харесай ни, рецепта за студена пача. В купичка слагаме брашното и го Обезкостете свинските крачета, ушите рецепта за студена пача опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване, езиците.

В купичка слагаме брашното и го Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците Измиваме краката, сърцата. В купичка слагаме брашното и го Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване.

Необходими Съставки

Супа пача Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода. Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода. Свинска пача 2 Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност.

Обезкостете свинските крачетауши и глава в тенджера под налягане с малко сол, като в Пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета. Варим ги, като в Пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com