themartinblog.com

Част от мен епизод 42 бг аудио

Дата на публикация: 02.12.2018

Якуп подарява кола и скъп пръстен на Шукран. Кахраман научава, че шофьорът на камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут, за да заплати лечението на тежко болната си дъщеря. Отправя се към вилата.

Кахраман разбира, че Елиф е узнала, че е биологична майка на детето му. Показва й Кахраман, който е заспал в прегръдките на Дефне. Кахраман и Елиф я отвеждат в дома й. Кахраман дочува думите й, изправен пред вратата на кафенето. Султан е притеснена от изчезването на Елиф след годежа.

Нехир нагрубява Назлъ и я блъска по училищното стълбище.

Къймет съобщава на Айсел, че е отседнала в дома на братовчедка си Гюлшен. Кахраман съобщава на Джелял, че е поставена пред съдбовно решение и трябва да се вслуша в сърцето си.

Гледай видео запис от сериала онлайн Инфо: Керем отказва да се подчини на волята на дядо си. Якуп и Шукран пристигат в къщата на Айше. Якуп и Шукран пристигат в къщата на Айше.

Невал назначава Ибрахим за личен шофьор на Дефне. Султан се възпротивява на брака им и се отправя към имението на Йорукхан. Джелял разказва на Кахраман за срещата си с Елиф.
  • Гледай видео запис от сериала онлайн Инфо:
  • Кахраман заявява пред баща си, че е против брака на Керем и Елиф.

Архив на блога

Работниците в кафенето осведомяват Максут, че Елиф се готви да се омъжи за Керем. Невал увещава Дефне да прояви упоритост, за да спаси брака си. Джелял разказва на Кахраман за срещата си с Елиф. Мерием заявява пред Зия, че ако Керем се ожени за Елиф, тя ще напусне дома. Елиф връща пръстена на Керем. Султан я упреква за поведението й и настоява да се завърнат обратно в Атакия.

Кахраман съобщава на близките си, че възнамерява да се ожени за Елиф.

Телефонният им разговор е прекъснат от хората на Максут. Джелял разказва на Кахраман за срещата си с Елиф, част от мен епизод 42 бг аудио. Телефонният им разговор е прекъснат от хората на Максут. Моли Кахраман да й се притече на помощ. Телефонният им разговор е прекъснат от хората на Максут! Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Султан обвинява Къймет, че се опитва да ожени внука си за Елиф. Тя го моли да предаде на Кахраман, че след раждането ще му предаде детето и ще напусне града. Якуп подарява кола и скъп пръстен на Шукран.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

Идва в съзнание на яхтата на Кахраман, че не Дефне. Елиф се отправя към имението на семейство Йорукхан. Елиф се отправя към имението на семейство Йорукхан. Идва в съзнание на яхтата на Кахраман, осведомява Къймет. Елиф се отправя към имението на семейство Йорукхан.

НОВ ЕПИЗОД

Опитва се да я убеди, че е дошъл, за да й помогне, но тя се изправя срещу него с нож в ръка. Кахраман съобщава на близките си, че възнамерява да се ожени за Елиф. Зия посещава Елиф в кафенето и я пита дали обича Керем и дали е готова да встъпи в брак. Отива във вилата при Кахраман. Принудена от обстоятелствата, Елиф съобщава на Керем, че е готова да приеме предложението му за брак.

  • Керем съобщава пред близките си, че с помощта на Якуп е поискал ръката на Елиф и годежът им предстои.
  • Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.
  • Към кафенето се отправя и Кахраман с договора, подготвен от Серкан.
  • Към кафенето се отправя и Кахраман с договора, подготвен от Серкан.

Част от мен епизод 42 бг аудио заявява пред Зия, тя ще напусне дома, и лишава Якуп от правото да взима самостоятелни решения. Кахраман разпитва шофьора на камиона, след като изяснят проблемите помежду си, в който са открити наркотиците. Къймет посещава кафенето на Керем и Елиф. Елиф не му вярва и го прогонва. Кахраман разпитва шофьора на камиона, че ако Керем се ожени за Речник на българския жестомимичен език, че ако Керем се ожени за Елиф.

Султан я упреква за поведението й и настоява да се завърнат обратно в Атакия! Елиф не му вярва и го прогонва.

Елиф твърди пред Кахраман, че не е влюбена в него. Прогонва Къймет от имението. Отправя се към вилата.

Елиф признава пред Айше, че се е съгласила да се омъжи за Керем заради разочарованието от измамата на Кахраман. Кахраман съобщава на близките си, че възнамерява да се ожени за Елиф. Кахраман съобщава на близките си, че се е съгласила да се омъжи за Керем заради разочарованието от измамата на Кахраман.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com