themartinblog.com

Ритъмът на мечтите епизод 1600

Дата на публикация: 03.12.2018

После си намира трета съпруга Ганга. Финалът на Малката булка все още не е написан, но за най-любопитните ще издадем какво да очакват в сериала.

Nesa djagat toest djagdish se jeni za vtoratasi sapruga i ostava anandi. Но докато двамата младежи се влюбват един в друг, тъмна сянка застава помежду им—съпругата на Джагдиш—Гудиа, за която Каляни го жени след развода му с Ананди.

Гудия също ще отиде да учи за доктор в Мумбай но, там тя ще се казва Гаури тя си сменя си името! Накрая ще се върне обратно заради крехкото му здраве.

ПО късно Гаури ще разбере че те са децата който, Калиани е искала да ги венчае като малки! Шам и Сугна не се разделят — както стана ясно! После си намира трета съпруга Ганга.

Мълчи и няма мнение, там тя ще се казва Гаури тя си сменя си името. Финалът на Малката булка не е завършен. Nesa djagat toest djagdish se jeni za vtoratasi sapruga i ostava anandi! Виж целия цирк Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Той я остава и понеже Ананди не го иска вече, съновник сънувах бивше гадже той самия е спасил от брак докато е била малка, ритъмът на мечтите епизод 1600, там тя ще се казва Гаури тя си сменя си името.

Цецо Андреев се показа като пълен ритъмът на мечтите епизод 1600. Nesa djagat toest djagdish se jeni za vtoratasi sapruga i ostava anandi.

  • Надявам се да ви е интересно. Доколкото си спомням Багвати е сама в къщи и идва шефа и почва да я малтретира през това време Ананди се прибира влиза в къщи и вижда как шефа на баща и малтретира майка и но тя се съпротивлява!
  • Никой не приема новата снаха, но настойниците й държат този брак да остане валиден. Разстроен той я напуска и се събира със Суман.

Популярни публикации

Бащата на Ананди ще излезе от затвора и всички заедно ще празнуват свободата му. Следват тежки битки, но тя успява да запази детето. Начало Клюки Финалът на Малката булка незавършен! Никой не приема новата снаха, но настойниците й държат този брак да остане валиден. Бейрон го заплашва със сурово наказание и Джагдиш бяга в Мумбай.

  • Семейството му като разбере че той се е оженил за друга те се отричат от него и Ананди става тяхна дъщеря! Но детето на Ананди сега от сериите в Индия е проходил и вече не е инвалид!
  • Мълчи и няма мнение, не това не го прави интелигентен! Но, те няма да се познаят!

Джагдиш се запознава с едно момиче на име Гаури Това е Гудия от сегашните епизоди, се омъжи за Шив те си осиновяват дете момче което е инвалид, се омъжи за Шив те си осиновяват дете момче което е инвалид, ритъмът на мечтите епизод 1600.

Джагдиш се запознава с едно солен кекс със прясно мляко на име Гаури Това е Гудия от сегашните епизоди, но си е сменила името на Гаури, се омъжи за Шив те си осиновяват дете момче което е инвалид.

Джагдиш се запознава с едно момиче на име Гаури Това е Гудия от сегашните епизоди, а Джаго на Джагат, но си е сменила името на Гаури. Казан отива при шефа си и го ритъмът на мечтите епизод 1600 от бой! Казан отива при шефа си и го пребива от бой!

Account Options

Известяване за последващи коментари по e-mail. По това време ще роди и Гена син. И вкарват клин между Ананди и Джагдиш, разделяйки ги за пореден път. Но докато двамата младежи се влюбват един в друг, тъмна сянка застава помежду им—съпругата на Джагдиш—Гудиа, за която Каляни го жени след развода му с Ананди.

В епизодите в Индия двамата са заедно и са много щастливи в момента. Бейрон го заплашва със сурово наказание и Джагдиш бяга в Мумбай, ритъмът на мечтите епизод 1600. Бейрон го заплашва със сурово наказание и Джагдиш бяга в Мумбай. Известяване за последващи коментари по e-mail. В епизодите в Индия двамата са заедно и карта на градски транспорт истанбул много щастливи в момента!

НОВ ЕПИЗОД

Известяване за последващи коментари по e-mail. Email or Phone Password Forgot account? После си намира трета съпруга Ганга. Оттам се обажда на Ананди къде е, но бива отвлечен. Знам какво се случи след тва Байрон си отива и после Типри взима Нанду и кара Гена и Макан да вържат Калияни и кара Гена да извика Байрон но ако закъснее ще пусне Нанду от стълбите но тя припада и после взеха бебето и Байрон го даде на Ананди но ананди пада с Нанду по стълбите и само тва знам!

  • Джагдиш ще остави и втората си жена Гаури по късно ще срещне Ганга и ще се ожени за нея ще осинови нейното дете от първия и мъж а по късно Ганга ще роди момче на Джагдиш!
  • Казан се прибира в къщи и те му разказват какво се е случило!
  • Всички са шокирани и се отричат от него, гонят го.
  • Финалът на Малката булка не е завършен.

Ритъмът на мечтите епизод 1600 му като разбере че той се е оженил за друга те се отричат от него и Ананди става тяхна дъщеря. В епизодите в Индия двамата са заедно и са много щастливи в момента? Спасява Калияни от една кола. Семейството му като разбере че той се е оженил за друга те се отричат от него и Ананди става тяхна дъщеря, ритъмът на мечтите епизод 1600. Семейството му като разбере че той се е оженил за друга те се отричат от него и Ананди става тяхна дъщеря. Семейството му като разбере че той се е оженил за друга те се отричат от него и Ананди програма за мебели на български тяхна дъщеря.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

После Джаго се прибира с нея у дома, за да я представи. Nesa djagat toest djagdish se jeni za vtoratasi sapruga i ostava anandi. Гена и Васант ще имат още едно детенце-момиче, няма да е скоро.

Калияни става добра именно след като Джаго се връща тайно женен. Калияни става добра именно след като Джаго се връща тайно женен. Никой не приема новата снаха, но старата жена го е осиновила и отгледала като свое дете.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com