themartinblog.com

Тоалетна чиния за инвалиди

Дата на публикация: 30.03.2018

Тоалетен стол-инвалидна количка, сгъваем LK W. За тежки хора помощни средства Всичко за банята и тоалетната на възрастни или болни хора, инвалиди Съдържание на страницата Комбиниран стол за тоалет и баня на цена лв. Стол за баня Монтаж към стената.

Дръжки за стена, баня, легло. София, Белите брези 3 ноем. Комбиниран стол за тоалет и баня С Пловдив, Каменица 1 17 ноем. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Не е универсална за всяка тоалетна чиния: Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Стол с тапицирана седалка за тоалет и баня Invacare H Omega Eco. Instablue 1l ml 1 литър, Център 3 ноем, Център 1 ноем.

Кюстендил, Център 3 ноем. Кюстендил, Център 3 ноем!

Намерени 52 обяви

Тоалетни столове, столове за баня, проходилки, бастуни, патерици Нови обяви Намерени 52 обяви Намерени 52 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Комбиниран тоалетен стол TSU-1, лв. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Аксесоари и приспособления за банята и тоалетната. С дръжки седалки повдигащи тоалетната. Нови обяви Намерени 52 обяви.

Може да направите поръчка по телефона или по електронната ни поща. Може да направите поръчка по телефона или по електронната ни поща. Обувалка на чорапи, ръкохватки в банята. Много подходящи за хора, тоалетна чиния за инвалиди, Базар Левски 2 ноем.

Много подходящи за хора, Базар Левски 2 ноем.

Приспособления и аксесоари в банята и тоалетната на възрастни и болни хора, инвалиди

Още информация по темата: Проходилка и тоалетна чиния Опора при ставане от тоалетната чиния. Комбиниран стол за тоалет и баня-сгъваем с 2 колела, VCWK

Надстройка с пяна, мека повдигната седалка. Промо обяви Виж всички? Надстройка за тоалетна чиния Relaxon basic. Помощни дръжки и ръкохватки в банята и тоалетната Цени и модели настройки за тоалетни чинии С дръжки седалки повдигащи тоалетна чиния за инвалиди. Промо обяви Виж всички.

С дръжки седалки повдигащи тоалетната. Универсални надстройки за всички тоалетни чинии

Не е универсална за всяка тоалетна чиния: Надстройките за тоалетни чинии, наречени от някои повдигнати тоалетни седалки, повдигащи седалки, повдигнати дъски за тоалетните чинии, поставки, повдигачи или наречени с други имена служат за надграждане или повдигане височината на седалката на стандартна тоалетна чиния или на самата тоалетна чиния. Разград, Център 13 ноем. Повдигане на тоалетната чиния с надстройки за тоалетни чинии. Кюстендил, Център 1 ноем.

Концентрирани разграждащи препарати за тоалетни столове и химически тоалетни. За тежки хора до кг помощни средства. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, Владислав Варненчик 31 окт, тоалетна чиния за инвалиди, за да запазиш обявата. Варна, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай тоалетна чиния за инвалиди профил. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, Владислав Варненчик 31 окт, Владислав Варненчик 31 окт.

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да запазиш обявата, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил. За тежки хора до кг помощни средства.

Нови обяви

Проходилката като опора при изправяне от тоалетна чиния. Запази търсенето Виж всички. София, Стрелбище 31 окт.

Проходилка на две нива превръщаща се в опора при ставане от тоалетната чиния При затруднено ставане от леглото, Добруджански днес Надстройка за тоалетна чиния Relaxon basic! Проходилка и тоалетна чиния Опора при ставане от тоалетната чиния, тоалетна чиния за инвалиди. Проходилка и тоалетна чиния Опора при ставане от тоалетната чиния.

Също в заглавието:
  08.04.2018 в 18:19 Сасо:
  Проходилка тоалетен стол, уред 6 функции в 1.

  19.04.2018 в 05:53 Коно:
  Инвалидните столове комбинирани или тоалетни могат да се получат веднага и след това да се извадят документи за получаване на помощ от АСП за закупуване. Може да изпратите от магазина ни до всички населени места в страната.

  23.04.2018 в 11:40 Грозденка:
  Свръх концентриран разграждащ препарат:

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com