themartinblog.com

Твоят мой живот ep 23

Дата на публикация: 06.12.2018

Днешните Няма въведени събития за днес. Съобщава й, че той е неин истински баща.

Озан предлага да издадат хората на убития Халил в полицията. Разкайва се, че не е успяла да изпълни обещанието си. Рахми се ядосва, че онези типове може да убият двете жени. Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини. Дава й телефона да се обади на Дамир. Конкурс за лого на БНТ.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини. Джансу отговаря, защото не може да понася Харун. Тя обаче не е съгласна.

Хазал се прибира отново сама и тайно гледа телефона си дали младежът не я е търсил. ТВ сайт Онлайн ТВ. Джансу отговаря, че ако не остави този човек ще съсипе живота на всички.

Дамир се опитва да убеди Джихан, че ще направи всичко заради Хазал, въпреки тъмното си минало.
  • Страхува се за дъщеря си, но е принуден да чака докато историята стигне до социалните служби. Горещите София Ден и Нощ еп.
  • Екрем споделя, че има да й казва важни неща, но дъщеря му го е изгонила. Джихан разказва какво са видели у осиновителите.

Шахин е при Дамир, който вече е в съзнание. Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини. Двамата възрастни пият кафе. Днешните Няма въведени събития за днес. Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Джандан и Асуман отиват при Екрем. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. Пита го защо го е направил. Джандан и Асуман отиват при Екрем.

Той й пожелава да се грижи за семейството.

Джихан и Йълдъръм разследват връзките на Харун с мафията. Хазал се забавлява на делова вечеря с клиенти. Хазал продължава да се инати.

Екрем отива в имението. Той й пожелава да се грижи за семейството. Дава й телефона да се обади на Дамир. Екрем отива в имението. Той й пожелава да се грижи за семейството.

Хазал отказва да се храни. Дилара казва на Джихан, че Хазал няма да се откаже от Дамир. Озан се ядосва, че за всичко е виновен Джихан. Дамир обяснява, че много обича Хазал и иска да говори с него за това. Търсено през месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady — сериал нови турски сериали сериали любов в спешно отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali.

Джихан и Йълдъръм разследват връзките на Харун с мафията. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, но дъщеря му го е изгонила.

Убеждава хърватина да остави на твоят мой живот ep 23 дъщеря му. Гледай видео запис от сериала онлайнно дъщеря му го е изгонила. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, тук или тук или тук необходима е безплатна регистрация. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп.

Джихан и Йълдъръм разследват връзките на Харун томи лий джоунс imdb мафията.

Джансу моли сестра си да се разходят. Горещите София Ден и Нощ еп. Конкурс за лого на БНТ. Кериман и Джансу се грижат за Емре.

Дамир си тръгва бесен. Те се съгласяват да го наемат. Те се съгласяват да го наемат.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com