themartinblog.com

Дългосрочна прогноза за времето боровец

Дата на публикация: 07.12.2018

Краси Анев със злато и сребро от Държавното по летен биатлон в Банско. Ултра маратонецът Краси Георгиев ще бяга 55 часа.

Пистите не се обработват и влековете все още не работят. Спортното министерство е поискало промяна на плана за управление на Природен парк Витоша. Great Wall и SKI. Над 50 участника в ролкови ски за купа Велинград. Тур дьо Франс и колоезденето са най-зрелищните спортове - за активни участници.

В Пирин има минимална снежна покривка в най-високата част на планината. В Пирин има минимална снежна покривка в най-високата част на планината?

Тежки години чакат българския биатлон. В Пирин има минимална снежна покривка в най-високата част на планината. В Пирин има минимална снежна покривка в най-високата част на планината.

Красен Кралев за игрите през а:
 • Краси Анев със злато и сребро от Държавното по летен биатлон в Банско.
 • Спират употребата на пластмаса в ски зона Банско.

Следете новините на WWW. Рилски езера ще работят при подходящи метеорологични условия. Стартът на Пирин Ултра събира най-добрите бегачи в света. Edges for Great Carve Turns. Алберт Попов пренаписа историята ни в алпийските ски. Шифрин, Вон и Хиршер на пътя на поредните рекорди. В Родопа има минимална снежна покривка в най-високата част на планината.

 • Пистите не се обработват и лифтовете все още не работят. Шифрин, Вон и Хиршер на пътя на поредните рекорди.
 • Шифрин, Вон и Хиршер на пътя на поредните рекорди. Нови титли за Янков и Пенчева в Банско.

Полша спечели отборното състезание по ски-скок във Висла. Полша спечели отборното състезание по ски-скок във Висла! Красен Кралев за игрите през а: Сочи - мегаломански проект или бижу. Кабиковият лифт в Боровец и лифтът до х.

Стартът на Пирин Ултра събира най-добрите бегачи в света. Продължавайте с кандидатурата за Олимпиада, имате пълната ни подкрепа. Кристиян Ивковски е шампион на формула уиндсърф и фънборд. Зографски преодоля квалификациите за Световната купа във Висла.

Микаела Шифрин спечели слалома в Леви. Тур дьо Франс и колоезденето са най-зрелищните спортове - за активни участници. Пистите не се обработват и влековете все още не работят.

Влади Зографски завърши и в първото състезание за сезона! Микаела Шифрин спечели слалома в Леви.

Стартът на Пирин Ултра събира най-добрите бегачи в света. Франция с първа победа при жените в Зьолден. Риксгрансен - Меката за скиорите. Спират употребата на пластмаса в ски зона Банско.

Хегемонът "Скай" и всички останали. Хотел Импулс - м. Цигов чарк, Батак - м. Кабинката на Банско и лифтът до Тодорка вероятно ще работят от 1-ви декемви. Пълно отличие за Банско: Божо е подобрил рекорда на Ком-Емине с близо 5 часа. Грандиозен финал на Българските Даунхил Серии.

С купа Асеновград завършиха летните състезания с ролкови ски от календара на БФСки. Алберт Попов пренаписа историята ни в алпийските ски.

Ситняково Експрес - м.

Франция с първа победа при жените в Зьолден. Франция с първа победа при жените в Зьолден. Франция с първа победа при жените в Зьолден.

Също в заглавието:
  11.12.2018 в 02:34 Лаура:
  Милен Тончев поведе в ултра маратона Софийски манастири Витоша ски АД кани представители на властта да инспектират съоръженията на Витоша.

  19.12.2018 в 21:15 Горки:
  Витоша приема големия финал на Българските Даунхил Серии през уикенда. Кабинката на Банско и лифтът до Тодорка вероятно ще работят от 1-ви декемви.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com