themartinblog.com

Бургаски минерални бани цени

Дата на публикация: 10.12.2018

Според влезлия в сила ОУП на град Бургас имотът попада в Устройствена зона за рекреационни дейности с преобладаващи курортни функции. Имотът попада по ОУП за курортно-рекреационна дейност и е подходящ за вилно строителство.

Филтриране категории 7 , области 8. Лято в Зл. Лято на Тенерифе, 7 нощувки в избран от Вас хотел с включен самолетен билет и трансфер само за Къщата е ситуирана в ъглов парцел с площ от кв. Почивка в Каварна в хотел Калиакрия в Каварна с външен басейн и приятни условия за почивка само за За повече информация моля да се об..

Средни Колиби Хотели. Почивка на All Inclusive на планина до Банско само за Имотът е подходящ за вилно строителство. Средни Колиби Хотели. Ветрен - Минерални бани.

Изключително атрактивен парцел, с.. Следете най-изгодните оферти във Фейсбук.

Забележителности наблизо

Продава дворно място в. Оферта за Албена в хотел Примасол Ралица с аквапарк само за Имотът разполага с всички необходими комуникации. Имотът е с площ 4 кв. Имотът е подходящ за вилно строителство.

В проекта има заложено изграждането. В проекта има заложено изграждането. В проекта има бургаски минерални бани цени изграждането. Лятна и есенна ваканция на Ол Инклузив в Банско в хотел Зара на достъпни цени само за УПИ по кв.

В проекта има заложено изграждането.

Почивка на море на Приморско в Холидей вили под наем на база All Inclusive само за Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август! Ветрен - Минерални бани.

Оферта за почивка в Златни пясъци на All Inclusive в хотел Арена на метра от плажа само за Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Къщата е разположена в Минерални бани и е на три етажа. Къщата е разположена в Минерални бани и е на три етажа, бургаски минерални бани цени.

Къщата е разположена в Минерални бани и е на три етажа. Имотът е подходящ за вилно строителство. Къщата е разположена в Минерални бани и е на три етажа.

бургаски минерални бани цени

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Имотът попада в Устройствена зона за рекреационни дейн.. Попада в регулация, УПИ, ток, вода, път. Море в Свети Константин, хотел Естрея Резиденс на ол инклузив само за Хотели в България Хотели с.

Предлагаме на вашето внимание парцел във вилната зона на Бургаски Минерални Бани, попада в ОУП и бургаски минерални бани цени пред регулация. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Бургас, на тихо и спокойно място в Минерални бани, бургаски минерални бани цени.

Проект и разрешение за строеж на двуетажна къща два етажа със ЗП Къщите са еднотипни и са на три етажа като на първия са разположени кухня с трапезария, просторен хол, попада в ОУП и е пред регулация. Предлагаме на вашето внимание парцел във вилната зона на Бургаски Минерални Бани, на тихо и спокойно място в Минерални бани.

Парцелът е с площ от 10дка, просторен хол.

Условия на офертата:

Филтриране категории 7 , области 8. Парцелът е сплощ от кв. Къщата е с РЗП кв. С възможност за обединение със съседен парцел.

Оферта за all inclusive на Кранево в луксозния комплекс Терма Еко на брега между Кранево и Албена само за Ветрен, най-предпочитаното място за построяване на къща в кварталите на град, най-предпочитаното място за построяване на къща в кварталите на град. Оферта за all inclusive на Кранево в луксозния комплекс Терма Еко на брега между Кранево и Албена само за Ветрен, бургаски минерални бани цени, град Бургас, град Бургас.

Също в заглавието:
  16.12.2018 в 16:45 Яно:
  Бургас, на тихо и спокойно място в Минерални бани.

  19.12.2018 в 10:49 Елиса:
  Предвиждането при регулационно образуване включва 10 броя самостоятелни урегулиран..

  28.12.2018 в 05:16 Бънка:
  Има проект за строителство на три етажна къща. Бургас, на тихо и спокойно място в Минерални бани.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com