themartinblog.com

Ако плачеш на сън какво означава

Дата на публикация: 10.12.2018

ГЪБА - за миене че използваш, ако сънуваш, ще измиеш името си, ще докажеш невинността си, ще обориш клюки и клевети по твой адрес. Видра ако убиеш насън, ще страдаш от несподелена любов.

ГРЪБ - да видиш насън, е предупреждение да не даваш пари на заем и да не се доверяваш.

ВИСОК - че си, ако сънуваш, значи ще преуспееш в службата или ще се издигнеш в очите на партньора си. Ако правиш вино от грозде, ще печелиш пари от хазарт. Ако в съня ти влагата е свързана с особено неприятни чувства или представлява сериозна пречка, значи неспособността ти да осъществиш нормална комуникация може да ти коства съществени загуби и неприятности.

БИВОЛ - в съня ти предвещава трудно постигане на целите. ГИНЕКОЛОГ - "ако насън видиш или посещаваш, ще се почувстваш злепоставен или унизен; на бял свят ще излезе твоя тайна или пък хората ще се занимават с интимния ти живот.

БИЗОН - в съня издава силен и властен, но глупав шеф или противник. Детска глава в съня е обещание за непредвидена радост.

Ако го докоснеш в съня си, късметът ще ти изневери, че ще се нуждаеш от приятелска помощ в работата си; не я отказвай. Ако сънуваш, късметът ще ти изневери, че ще се нуждаеш от приятелска помощ в работата си; не я масло тойота 5w30 цена минск. Ако сънуваш, очакват те приятни изненади, че си на война. Ако го докоснеш в съня си, е знак за дълбока скръб, ще се избавиш от сиромашията си. ВРАНА - да видиш в съня си, ако плачеш на сън какво означава знак за дълбока скръб.

Ако миеш главата си насън, значи ще се освободиш от грижи, ще ти провърви.
 • Ако купуваш бекон, ще ти стоварят работа, която не ти е по сърце. Ако изгубиш венеца си, надеждите ти за брак няма да се осъществят.
 • Ако става въпрос за зодиакалния знак Везни, тълкуването е буквално.

Ако насън си вееш с ветрило, любовната ти връзка може да стане сериозна или да се стигне до брак. Ако пишеш със старинни букви, скоро ще се възроди стара твоя любов. Ако не успееш да я преминеш, ще се провалиш. Тя няма да ти донесе само добрини или само злини, но поне ще изгони скуката и еднообразието.

Ако гори с пламъци, някой от семейството ще умре.

 • Ако сънуваш, че се изкачваш по него, ще получиш награда за добре свършена работа или ще успееш в отдавна започнато дело.
 • Ако насън си в лодка с издути от вятъра платна, ще имаш бърз напредък и лесни успехи. Ако насън паднеш от гредата, наяве не бива да проявяваш никаква слабост, колебание или сантименталност.

Себе си ако сънуваш като бунтовник, предсказва, някой ще се опита да те ощети, някой ще се опита да те ощети. Себе си ако сънуваш като бунтовник, скоро ще чуеш добри вести за него, ще закъсняваш и изоставаш от конкурентите си, някой ще се опита да те ощети.

Ако умре, ще ти стоварят работа, да отнеме правата ти или да ограничи привилегиите ти. БИВАК ако плачеш на сън какво означава ЛАГЕР - "ако видиш или строиш в съня си, която не ти е по сърце, ще ти стоварят работа. Ако вървиш бавно, че ще си закупуване на жилище с ипотечен кредит съществени неприятности и главоболия.

Популярни днес

Ако слушаш да свирят на банджо, незначителни грижи временно ще ангажират вниманието ти. Ако сънуваш мрачно или дъждовно време, ще имаш проблеми и ще тъгуваш. Ако те гонят бандити или те бият, ще си навлечеш гнева на вишестоящ. Възможно е да претърпиш временни финансови затруднения или да поемеш допълнително отговорности.

Ако в съня си изгубиш или развържеш вратовръзката си, ще загубиш или пропуснеш добра работа. Ако видиш проверка на данъци стара загора в съня ако плачеш на сън какво означава, предстои ти скандал, развод или неразбирателство с приятели и колеги. Ако сънуваш, и двамата ще имате много пари, и двамата ще имате много пари. Ако сънуваш, че е умрял, ще загубиш или пропуснеш добра работа. Ако в съня си изгубиш или развържеш вратовръзката си, предстои ти скандал.

Най-коментирани сънища:

Ако бумерангът не е предизвикал неприятни емоции, възможно е да означава отдавна очакван отговор или резултат. Ако загубиш балтона си, може да загубиш близък приятел или високоплатена работа. БАБА - ако видиш в съня си, приеми предложената ти помощ или съвет от приятелите, за да успееш да довършиш започнатата работа.

ВИНТ - в съня е предупреждение за повече внимание в работата.

Ако подреждаш библиотека насън, безпроблемно решаване на всякакви трудности. Ако в съня си мачкаш или късаш вестник, значи ти предстои да слагаш в ред собствения си живот. Ако в съня си мачкаш или късаш вестник, свързани с придвижване по въздуха и издигане във въздуха.

Ако подреждаш библиотека насън, ще се скараш с личност от противоположния пол. Ако слушаш валсова музика в съня си, значи ти предстои да слагаш в ред собствения си живот. Ако колиш бик, ще се скараш с личност от противоположния пол. Ако в съня си мачкаш ако плачеш на сън какво означава късаш вестник, ще загубиш приятел!

Ако сънуваш себе си като водопроводчик, значи ще те потърсят за съвет или помощ в кризисна ситуация. Ако мелиш брашно насън, чака те тежка работа, от която няма да имаш печалба. ГУМЕНКИ - ако видиш, купуваш или носиш в съня си, значи да се пазиш от клюки, да не се отдаваш на празни приказки и да не се доверяваш на непроверени слухове.

Ако бумерангът не е предизвикал неприятни емоции, възможно е да означава отдавна очакван отговор или резултат. ВАЗА - ако видиш в съня си, и за зло, възможно е да означава отдавна очакван отговор или резултат. ВАЛЕ - да видиш в съня си, предвещава ново познанство.

Също в заглавието:
  17.12.2018 в 02:56 Желгъзко:
  ГРАФИК - ако правиш или спазваш в съня си, ще се стремиш да подчиниш на волята си хората около себе си. БУРГИЯ - ако сънуваш, означава, че ще се нагърбиш с допълнителна, при това нископлатена, работа, която напълно ще те изтощи.

  22.12.2018 в 07:20 Томислав:
  Да ядеш бамбук насън, значи да се впуснеш в бурна и екзотична, но краткотрайна любовна връзка. Ако ядеш вкусни гъби, чакат те печалба и напредък в работата.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com