themartinblog.com

Yu gi oh еп 188

Дата на публикация: 12.12.2018

To nije precenjivanje vec bezobrazluk. Колекционари су мало "чудни", па ме стога и не чуди да неко да евра за пуну кесицу АФ или Загор. Juce sam nabavio nove - stare kesice.

Ajte ljudi, pomozite malo D recite mi, Dragane, imate li album Ratovi zvezda iz Elfak Nish za Januar 27, , Ima li u planu jos nesto? Svaka ti cast majstore! Pokusao sam negde da iskopam i album, ali nema ga niko. Обожавам албуме са сличицама.

Pored ovog standardnog sp albumasa sinom skupljamo i ovaj, yu gi oh еп 188. Hvala za bilo kakav odgovor. Hvala za bilo kakav odgovor. Imam staru verziju iz osamdesetih i nedostaju mi brojevi: Za album "Zlatni Plavi" imam samo neotvorenu kesicu i nju imas par postovaa gore.

Nisam video da je Dragan pokrenuo topic.
  • Imao sam i ja te Ginise. Za jedan album se treba fino pomuciti a kamoli za ili vise
  • Sada isto cekam HC da izadje pa cu popunjavati..

Imas bar eura u kesicama.. Da nije ko uzimao ovo http: Evo i prvog dela kolekcije za Euro. Ja 6 godina, mama donosi, otvaramo kesice i lepimo.. Skupljam nefudbalske i nesportske albume.. I sada Premier liga treba da ustupi prava Paniniju koji je em strani izdavac em radi q od posla u odnosu na domaceg. Ovo samo da Bobu stvaram zazubice!!!

  • Sada slicice mozes naci od preprodavaca ali deru Sve je isto kao i kod Texa.
  • Mnogo su mi lepsi

Da nije tradicije nikad ja to ne bih ni pogledao. Novine i imam po jednu nekoriscenu slicicu za svaki od albuma. Da nije tradicije nikad ja to ne bih ni pogledao.

Novine i imam po jednu nekoriscenu slicicu za svaki od yu gi oh еп 188. Da nije tradicije nikad ja to ne bih ni pogledao! Pazi, ali poznajuci veliki broj kolekcionara kod nas, ja nisam neki ekspert za kartice, mozda me neko ispravi.

Коментирай

Ali slikacu ih danas pa cu sutra okaciti slike.. Mislim na virtualni album. U nekoj razmeni slicica dobjem OVE!!! AF za Jun 22, ,

AF sam vidjao bas dosta puta, punu. Jos rucni rad,koliko vidim: Risar poslao sam ti PM. Nisam znao da skupljas. Nisam znao da skupljas. Hvala za bilo kakvu informaciju na poruku i puno pozdrava svima.

НОВ ЕПИЗОД

Jesu li to replike keisca ili original iz ih? Nova - stara kesica u mojoj kolekciji. Dogovori se sa njim Umpahu fali 2, Asteriksu jedna, kornjacama jedna..

Na mom topicu potraznje i ponude sam ubacio preko ak albuma iz svoje kolekcije u ponudu pa ako nekog zanima, hvala za odgovor. A bitno mi je da nadjem ekipu za menjanje. Imam preko duplikata. A bitno mi je da nadjem ekipu za menjanje.

Imam yu gi oh еп 188 duplikata. Imam preko duplikata. Na mom topicu potraznje i ponude sam ubacio preko ak albuma iz svoje kolekcije u ponudu pa ako nekog zanima, neka baci pogled.

Account Options

Na Limundu su, pa ako nekog zanima.. Skuplja li neko kartice? Za album "Zlatni Plavi" imam samo neotvorenu kesicu i nju imas par postovaa gore. Био у кафани, гледали финале, па нисам стигао да ускладим кафански са форумским речником!

A kasnije ce kutije i setovi moci da se nabave za dinara? Secam se i ja kada sam ga skupljao. Moralo je i to jednom da se desi.

Също в заглавието:
    16.12.2018 в 10:20 Панай:
    Uskoro cu i 2. Moze se ovaj ugasiti pa cemo nastaviti na onom, kako god hocete..

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com