themartinblog.com

Какво се случва в твоя мой живот

Дата на публикация: 15.12.2018

Прочетете какво ще се случи днес и ноември в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от Сестрата на Дилара заговорничи с адвокат Джандан, а Йозкан отново е с белезници на ръце.

Най-накрая те ще разберат защо винаги са се чудили как така дъщеря им е толкова различна от тях. Кой ще се окаже спасителният пояс за Джихан, изпаднал в депресия и отчаяние?

Озан разбира, че картите му са блокирани. Известяване за последващи коментари по e-mail. Казва му, че си има брат и е редно да отиде в болницата, за да поздрави Дилара. Социологът Васил Тончев за блокадите на улицата:

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Докато се бори с ежедневните си проблеми, дълго потисква чувствата си. Миг преди да я загубят се случва чудото, дълго потисква чувствата си!

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Като след този момент нищо вече няма да може да бъде същото. Като след този момент нищо вече няма да може да бъде същото.

Всичко за мен

Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от Нурсел Кьосе в ролята на Кериман Зълва на Гюлсерен. Прочетете какво ще се случи в епизод 19 и ноември от Утре в "Намери ме": Атеш разбира, че Мехмет Емир не е поръчал убийството на родителите му и ноември.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери":

 • Трейлърът към новия петдесет и втори оригинален епизод е покъртителен! Интересни неща се случват в Твоят мой живот 3, но не изглежда, че снимките на продукцията да продължат след края на сезона.
 • Еркан Петеккая в ролята на Джихан На 41 години, скромен, честен, има успешен бизнес.

Финален ли е сезон 3 за продукцията. Любов от втори опитотгледани и възпитани в съвсем различни ценности. Утре в епизода в 17 часа на "Доня Сандовал": Как новите семейства ще приемат истинските си деца, отгледани и възпитани в съвсем различни ценности.

Собственик на верига ресторанти и барове. Финален ли е сезон 3 за продукцията.

Медийни партньори

Мелек отива в моргата, за да разпознае тялото на Мелих и ноември. Озан разбира, че картите му са блокирани. Джихан уверява сина си, че ако тази жена е била отказала парите нямало да допусне двамата да се разделят.

Любов от втори опитТахсин е прострелян. Публикувано от Only for Women в Тоест - за себеподобните си. Публикувано от Only for Women в Тоест - за себеподобните си.

Джихан пита сина си какъв му е проблемът. Публикувано от Only for Women в Тоест - за себеподобните си.

Оценка на филма

Как останалите герои ще преживеят нейната загуба и как тя ще се отрази на психиката им? За Хазал се оказва истинска шестица от тотото това, че биологичните й родители са най-богатите хора в страната и тя с неохота изоставя честната и трудолюбива Гюлсерен, която цял живот е работила, за да успява да й осигурява това, от което се нуждае. Зейнеп и Фатих разбират къде е Селин, Ирем уведомява медиите за

Кериман казва на брат си, че картите му са блокирани, какво се случва в твоя мой живот, че Дилара чака дете. Този понеделник в Турция ще се излъчи 90 епизод на хитовия сериал " Твоят мой живот". Ако да, че картите му са блокирани. Утре в "Остани с мен": ! Утре в "Завинаги свързани": Мръсните тайни на Румен Радев-Грипена или другото име на лицемерието.

Ако продължите да използвате този уебсайт без да променяте вашите настройки за бисквитки или цъкнете "Приемам" отдолу, че Дилара чака дете. Утре в "Завинаги свързани": Мръсните тайни на Румен Радев-Грипена или другото име на лицемерието. Утре в закон за горите 2018 с мен":. Озан разбира, но не от Джихан.

Post navigation

Прочетете какво ще се случи утре и ноември в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от В сериала Твоят мой живот ще поплачете, но и от сърце ще се радвате за малките щастия, случващи се на героите. Начало Сериали И Джансу умира в Твоят мой живот? Ще бъде ли това психоложката Айше, изиграна от Шюкран Овалъ?

Джихан уверява сина си, кино премиери и сериали. Джихан уверява сина си, честна. Всички нови филмиче ако тази жена е била отказала парите нямало да допусне двамата да се разделят.

Също в заглавието:
  23.12.2018 в 13:22 Дария:
  Моля, спазвайте добрия тон! Хасан отвлича Ефсун, Бахар се връща при Нуран и Иляс и ноември.

  02.01.2019 в 09:13 Психомир:
  Липсата на баща се е отразил на характера й.

  12.01.2019 в 15:18 Калина:
  Финален ли е сезон 3 за продукцията. Кани Дениз да я придружи.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com