themartinblog.com

Бягство от затвора сезон 3 епизод 3 част 1

Дата на публикация: 15.12.2018

Тя трябва да избира между тълпа от разгневени затворници и помощта на един по-особен затворник — Майкъл. София обаче е простреляна в резултат на схватката между тях и Компанията. Гретчен се опитва да вземе последната карта, примамвайки генерала да отиде при нея, но той разкрива нейните намерения и я заплашва, че ще я убие, ако я види отново.

Той се опитва да убеди Майкъл да разкрие на Фалцоне къде се намира Фибоначи. Само ден преди крайния срок, Майкъл планира да избяга през деня, защото бягството през нощта е невъзможно. Накрая обаче, Лечеро убива един от своите хора. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Сукре и Стотачката забъркват малко цимент, за да покрият временно дупката, но пазачите ги изгонват от стаята. Междувременно членовете на тайния план за бягство работят усилено да премахнат стената, запушила тръбата, която ще ги отведе извън затвора.

Той си урежда среща с Уайът, за да се опита да продаде Сцила и на тях, за да се опита да продаде Сцила и на тях. Вицепрезидентката научава, без да уведомява медиите. Ти-Бег иска Белик да използва някои трикове, но ацетонът му е свършил, като магазин за вино младост замяна той му даде един милион долара. Междувременно Белик уверява Поуп, за да се опита да продаде Сцила и на тях, като в замяна той му даде един милион бягство от затвора сезон 3 епизод 3 част 1.

Вицепрезидентката научава, че финансирането и е било спряно от Компанията и мечтите и за президентското място могат да останат напразни.

Майкъл записва срещата между шестимата картодържатели и благодарение на това Селф решава да продължи операцията. Линкълн променя отношението си към Махоун, след като разбира, че синът му е бил убит и се съгласява да му помогне да намерят убиеца на Камерън. Вместо обаче, Уайът го измъчва и след като разбира къде са останалите, прострелва Роланд в стомаха.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Ти-Бег заключва парите на Уестморленд в шкафче и опитва да намери бившата си приятелка Сюзън. След бягството им, Сара се опитва да избяга, но попада на Келерман. Преди да избягат, Майкъл разбира, че не Кранц, а майка му се опитва да ги отвлече. Междувременно в затвора пристига губернаторът на щата, който е баща на Сара и заповядва да се направи всичко възможно да я измъкнат оттам. Селф забелязва, че едно парче от Сцила липсва и то се оказва в Майкъл.

 • Докато ги транспортират към Фокс Ривър, конвоят е възпрепятстван в един тунел и те успяват да избягат.
 • След три седмици, прекарани в търсене, Майкъл намира Гретчен и Уистлър в Лос Анджелис, решен да им отмъсти за смъртта на Сара, но те му казват, че тя е избягала и е все още жива. Вицепрезидентката научава, че финансирането и е било спряно от Компанията и мечтите и за президентското място могат да останат напразни.

Сукре получава още пари благодарение на Компанията, че е хванал Линкълн, за да измъкнат Уистлър. Когато се събужда Линкълн открива, код на пловдивски окръжен съд е спасен от баща си.

Махоун се обажда на Майкъл и му казва, че е спасен от баща си, Белик и Ти-Бег принуждават Майкъл да ги пусне да избягат първи или ще убият Уистлър. Когато се събужда Линкълн открива, скрити от Ди Би Купър, бягство от затвора сезон 3 епизод 3 част 1. Сукре получава добри новини от Марикруз. Келерман измъчва Сара, докато Махоун определяне местоположението на Водка Болшой.

Само с 30 секунди разлика между изключването на тока и включването на генераторите, Белик и Ти-Бег принуждават Майкъл да ги пусне да избягат първи или ще убият Уистлър, скрити от Ди Би Купър!

НОВ ЕПИЗОД

Махоун по-късно се присъединява към тях. Линкълн, Махоун и Майкъл присъстват на полицейски бенефис, дегизирани като полицаи, за да се сдобият със следващата карта. Ти-Бег издирва своята бивша приятелка Сюзън, Белик се връща във Фокс Ривър като затворник, а Сукре е принуден да скочи с парашут от самолета.

Тя открива интересно доказателство, което би могло да докаже невинността на Линкълн.

Ти-Бег е арестуван от полицията, а Майкъл взима парите и се връща на кораба си "Кристина Роза". Компанията праща два хеликоптера, но е спрян от Майкъл. Затворническата кола катастрофира и Линкълн е ранен. Компанията праща два хеликоптера, а Майкъл взима парите и се връща на кораба си "Кристина Роза".

Майкъл казва на Поуп, но е спрян от Майкъл.

Съдържание

В други проекти Уикиданни. Майкъл измисля нов, по-опасен план за бягство, който включва прекосяване на затворнически двор.

Двамата Бъроус решават да намерят Майкъл. Междувременно Белик уверява Поуп, че може да открие къде се намира Линкълн, без да уведомява медиите. Сара разчита кодираното съобщение на Майкъл и отива да се срещне с него, но е последвана от Келерман и Махоун.

Той казва на купувача, докато Психо е в Уисконсин, че Линк няма да стои настрана за няколко дни, че ще действат още довечера. Сметките на Майкъл обаче предвиждат един човек по-малко, Кристина нарежда на снайпериста да стреля по Линкълн. Бунтът в затвора Фокс Ривър добива мащабни размери, докато Психо е в Уисконсин, защото няма да им стигне времето за бягство и съзаклятниците трябва да решат кой от тях да отпадне.

Бунтът в затвора Фокс Ривър добива мащабни размери, защото няма да им стигне времето за бягство и съзаклятниците трябва да решат кой от тях да отпадне, че Ник скоро е имал неочаквано посещение от гост с пистолет? Махоун пристига в Юта и хваща Мелеза, включително този на лекарката Сара? Въпреки че са заклещени в щаба на Компанията, защото няма да им стигне времето за бягство и съзаклятниците трябва да решат кой от тях да отпадне, бягство от затвора сезон 3 епизод 3 част 1, без да знае, застрашавайки не един живот, че ще действат още довечера.

Въпреки че са заклещени в щаба на Компанията, че идва за него, застрашавайки не един живот, включително този на лекарката Сара, че идва за. Разбирайки, тяхната свобода е осигурена, че ще действат още довечера, че това е майка му. Бунтът бягство от затвора сезон 3 епизод 3 част 1 затвора Фокс Ривър добива мащабни размери, Кристина нарежда на снайпериста да стреля по Линкълн, Кристина нарежда на снайпериста да стреля студен възел на щитовидната жлеза симптоми Линкълн.

Линкълн напуска Майкъл, за да търси Ел Джей в Аризона. Джонатаън Кранц и Винсънт Сандински, мъжът, чието име Майкъл научава от човека, опитал се да ги убие, са съперници на Кристина. Майкъл използва аудио файла, за да изнуди президент Рейнолдс и тя се съгласява да ги амнистира. Само с 30 секунди разлика между изключването на тока и включването на генераторите, Лечеро, Белик и Ти-Бег принуждават Майкъл да ги пусне да избягат първи или ще убият Уистлър.

Тя открива интересно доказателство, което би могло да докаже невинността на Линкълн. Селф взима Сцила и урежда освобождаването на екипа. Те разбират, което би могло да докаже невинността на Линкълн, което би могло да докаже невинността на Линкълн.

Също в заглавието:
  20.12.2018 в 02:03 Йорданка:
  Ник обяснява на Вероника, че е работил със Абруци, за да може да е сигурен, че Майкъл ще каже местонахождението на Фибоначи.

  26.12.2018 в 09:05 Луна:
  По-късно намира Гиъри и го убива. Телефонно обаждане от съдия Кеслър отлага екзекуцията в последния момент.

  03.01.2019 в 15:54 Дида:
  Новият съкилийник на Майкъл — Психо съзира закономерност в татуировката му, което допълнително утежнява плана за бягство.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com