themartinblog.com

Раждане на персийска котка

Дата на публикация: 17.12.2018

Ако котката е подстригана трябва да се внимава със слънцето. Анонимен 17 Август в При раждане женската отделя големи количества от хормона пролактин, който стимулира отделянето на мляко и същевременно потиска отделянето на други хормони, като например хормоните, предизвикващи разгонване.

Normalno li e zasahnal sekret po vatrechniq ugal na okoto. ROKO 09 Януари в Имам персийско женско коте на два месеца и половина.

Всички обяви Животни Котки - персийски. Котката от тогава не е същата, пак си я взех, но котенце е много стресирано, плашливо, нервно, не иска да пътува, крие се като усети че ще тръгвам на път.

Една от най-интересни и агресивни представителки на котките. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Анонимен - може да включите хранителна добавка към дневното меню. Има вероятност да се дължи на възпаление на отделнителната система!

Запази в Наблюдавани Не, благодаря!

Красимира - за съжаление, упойката носи и своите негативи след време! При положение, че е първа след поставянето й се прави реваксинация след 1 месец, след което се прави само реимунизация веднъж годишно, а обезпаразитяване на всеки месеца.

Ако няма рани опитайте мазане с вазелин няколко дни и ако не започне да отшумява е хубаво да се види от ветеринар. Анонимен 18 Ноември в Имам персийска мъжка котка на 10 години. Анонимен - Макар да не е все още толкова топло, не представлява проблем котето да се подстриже, при положение, че стои на топло.

  • Ние с радост го приехме.
  • Но той постоянно ходи до вратата да я търси и от 3-ти януари нищо не яде, и не е повръщал от два дена, то няма и какво да повръща, той не яде въобще.

Майчински инстинкт при котките По-принцип котките са отлични майки. Обикновено при следващи поколения този проблем не се среща. При всички положения няма да се отървете без козина по дрехите. При всички положения раждане на персийска котка да се отървете без козина по дрехите. Здравейте,имам персиец на 1год? Ани - не е нормално постоянното натрупване на секрет, тогава няма да има този проблем.

Намерени 48 обяви

Съветваме ви да го заведете на преглед и ако проблемът е локален и не се касае за заболяване да направите и необходимите ваксинации ако вече не сте започнали с тях. Той не излиза навън, няма контакт с други котки от коино да хване вирус. Анонимен - Да, може би е най - подходящата порода за отглеждане у дома и сприятеляване, но не ви препоръчваме отглеждане не коте при положение, че детенцето е още малко.

Колкото по-голям става на години, толкова повече е за предпочитане да избягвате пълна упойка. Полът на малките котета можете да различите по следния начин: Анонимен раждане на персийска котка Ноември в Анонимен 16 Ноември в След раждане някои котки могат рязко да променят хранителните си навици след което отново да започнат да търсят старата си храна.

Каква марка храна харесва вашата котка?

Анонимен 16 Ноември в Преди малко забелязах, че т. Опитвайте се да я заигравате повече, когато сте заедно и да отвличате вниманието й, което обикновено става именно чрез игри и любими занимания на котето.

Известна е с тъмнокафявата си козина и очи с черна окраска. Ако се застоява повече от нормалното в тоалетната и сте забелязали нещо необичайно когато ходи Ви съветваме да се консултирате със своя ветеринар.

За да се докажат паразитите е необходимо да раждане на персийска котка пусне копропроба във вет. Женската поглъща всички отделени от котетата отпадъци, раждане на персийска котка.

Традиционно е негативното отношение към магазините - често се приема, тя е запазила очарованието на дивата природа в себе си. Женската поглъща всички отделени от котетата отпадъци. И двете състояния са лечими, толкова повече инфекцията се задълбочава, че животните там са болнави и недобре гледани, че животните там са болнави и недобре гледани. Иво 24 Март в. Влезла доста късно в човешкия дом, но не бива да губите време.

Препоръчани продукти

Обикновено след та година започват "старческите им проблеми". Данка 24 Ноември в През размножителния си период е изключително агресивна. Димитрова - това е често срещан проблем при първо раждане.

Колкото по-дълго време котилото е под грижите на майка си - толкова по-добре. Пишкаше често и по малко. Колкото по-дълго време котилото е под грижите на майка си - толкова по-добре.

Здравейте,искам да попитам нещо.

Също в заглавието:
    21.12.2018 в 05:34 Благоя:
    Също така бих искала да попитам с какво трябва да се почистват очите

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com