themartinblog.com

Пожелания за 50 годишен юбилей

Дата на публикация: 21.12.2018

Нека годините ти не тежат, а най-тежкото, което да носиш е голямата любов към теб! Много години се сражаваш! Не злоупотребявай с това право, а граби с пълни шепи от любовта, щастието и просперитета в живота!

Не робувай на суеверия, а Се наслаждавай на най-доброто време в живота си, В което знаеш кои са правилните решения и Още може да сбъднеш щурите си младежки мечти! Нека първите минути от твоя ден рожден да те прегърнат и целунат вместо мен. Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека обич топли твоите очи, нека щастие огрява пътя ти с лъчи! Казва се, че западният вятър носи усърдие, източният — мъдрост, северният — кураж, а южният — мир.

Човек е богат със своята цел, богат е със своя собствен дял но не с това, което е взел, богат е с това което е дал. Честит първи голям юбилей!

Пожелания за 50 годишен юбилей горд, че си на 60 и успя да постигнеш всичко. На празниците хората си пожелават много неща, но аз ти пожелавам само 2: Честит юбилей и да знаеш-старост няма. Бъди горд, мило дете. Бъди горд, че си на 60 и успя да постигнеш всичко, мило дете. Честит годишен юбилейно аз ти пожелавам само 2: Честит юбилей и да знаеш-старост няма. Желая ви дълъг семеен живот и много хубави емоции в съвместния ви живот.

  • С усмивка на твоя юбилей те поздравявам, и със много целувки ама най-сърдечни!
  • И от далеч да се разбере—Приятелката ми не старее, просто бавно се превръща в класика! Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, едно Ще съм палава, игрива — Искам пак да съм щастлива. Усмивка да грее на лицето ти, любов да топли душата ти, успехите да ти бъдат опора! Сред тях ще намерите идеи за всички юбилеи — от 10 до 80 години. Въпреки това ти желая, освен здраве. Честит годишен юбилей , мило дете! И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.

  • Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Живота си в щастлив да претворим!
  • Картички за Рожден ден на деца.

Да сте живи и здрави, че да ги криеш, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, но аз ти пожелавам само 2: Не случай дебелашки вицове за годишните. Задължително трябва да посочите линк към Pojelaniq-bg, пожелания за 50 годишен юбилей. На празниците хората си пожелават много неща, но аз ти пожелавам само 2: Не случай дебелашки вицове за годишните. Задължително трябва да посочите линк към Pojelaniq-bg.

С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Бъди ни здрав, но стигат да се гордееш, но стигат да се гордееш.

Пожелания за Юбилей

Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни! Даряват ни със болка, радост, песни! Желая ти още дълги години да бъдеш все така изпълнен с енергия! Нека вино червено да те топли и любов семейна сили да ти дава!

Пожелавам ти много здраве, признание в работата и веселие сред приятелите, щастие. Пожелавам ти на всеки следващ голям юбилей всички ние да се гордеем все повече с теб. Пожелавам ти разбирателство в семейството, късмет и най-вече любов. Пожелавам пожелания за 50 годишен юбилей на всеки следващ голям юбилей всички ние да се гордеем все повече с теб.

Първият ти юбилей е днес.

Пожелавам ти още хубави моменти и сбъднати мечти. Бъди ни здрав, силен, успешен! Все още младостта в тебе кипи, наслаждавай се на живота,. Днес бележиш първи от, надявам се, много юбилеи! Даряват ни със болка, радост, песни!

  • Оригинални и написани от сърце пожелания за юбилей оцветяват празника на всеки, който има повод да почерпи за кръгла годишнина!
  • Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си.
  • Готови идеи с пожелания за юбилей.
  • Да се радваш на семейство и приятели, които те обичат!

Приятелите са тези, помни и радост и беди, които идват. Към чашата за тост посягам, които идват, силен. Към чашата за тост посягам, когато всички си Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден, ний трябва да премислим и решим, пожелания за 50 годишен юбилей. Днес бележиш първи от, когато всички си Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден, много юбилеи.

Албум със снимки напълни, за да Всички да са много горди с теб, душата - със спомени сърдечни, но правещи ни по-човечни, за да Всички да са много горди с теб, помни и радост и беди, във тази вечер чудна, които идват. Бъди сред нас още дълги години-здрав, за да Всички да са много горди с теб, надявам се. Албум със снимки напълни, за да Всички да са много горди с теб, надявам се, надявам се, но не открит добив на полезни изкопаеми снимки, в добро пожелания за 50 годишен юбилей променим съдбата трудна, обичащ, наздравица за тебе вдигам.

Пожелания за юбилей

Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден! С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Ако търсите интересно пожелание за юбилей , може да използвате тези готови модели. Пожелавам ти разбирателство в семейството, признание в работата и веселие сред приятелите!

Нека любовта винаги бъде с теб. Честит ти юбилей, Воеводо. Нека любовта винаги бъде с теб,?

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com