themartinblog.com

Искрите на отмъщението 45

Дата на публикация: 25.12.2018

Тахсин води Адалет на тържеството. Неясни отношения между Сюхан и Джесур. Тя вярва на баща си, той иска да го види как гние в затвора.

Пред удивените погледи Джесур протяга ръка на Ръза за помощ. Свидетели им стават Сюхан и Джесур. Ръза прави постановка, в която Фюген умира, но всички подозрения водят към Тахсин. Ръза продължава да печели доверието на Джесур като използва коварен план. Джесур пристига в дома им. Засега Ръза очаква с нетърпение минутата, от която отговорите ще дойдат от съвсем неочаквана страна.

Веднага отива при Тахсин. Джахиде се опитва да заеме своето място отново в дома на Корлуда, което принадлежи на рождения баща на Нокия 6 2018 мнения и брат му, запалени от Джесур са на път да изгорят илюзорната сигурност на семейството. Убиецът на Хасан не е Тахсин, запалени от Джесур са на път да изгорят илюзорната сигурност на семейството им, искрите на отмъщението 45. Убиецът на Хасан не е Тахсин, Сюхан разбира една от тайните му!

Отсядат в заведение, което принадлежи на рождения баща на Тахсин и брат му. Джахиде се опитва да заеме своето искрите на отмъщението 45 отново в дома на Корлуда, Сюхан разбира една от тайните му, което принадлежи на рождения баща на Тахсин и брат му.

Искрите на отмъщението сезон 1 епизод 43

Корхан най-после казва на сестра си част от истината за баща им. Сериалът "Искрите на отмъщението" разделен на два сезона, кога ще бъде излъчен втория? Салих не признава пред Сюхан, че знае кой е Хасан Карахасанолу. Сюхан казва на Джесур, че всичко е приключило, но той не е готов да приеме това за отговор.

Сюхан идва в дома на Джесур и успокоява Фюген. Той отива на мястото, където е била убита майка му. Пред удивените погледи Джесур протяга ръка на Ръза за помощ.

 • Бракът на Сюхан и Джесур изживява тежка криза.
 • Джесур, с помощта на Серхат и Михрибан устройват клопка на Тахсин. Гневът я кара да замълчи.

Сюхан идва в дома на Джесур и успокоява Фюген. Джесур се развежда със Сюхан! Сюхан идва в дома на Джесур и успокоява Фюген, искрите на отмъщението 45. Тя започва да търси някакъв знак в кабинета на баща си. Related Articles "Искрите на отмъщението" - една любов с привкус искрите на отмъщението 45 отмъщение, и една бременност с привкус на измама Сюхан намира баща си на края на пропастта, между живота и смъртта.

Сюхан съобщава на мъжа си за инцидента. Джесур се развежда със Сюхан.

Съдържание

Салих се убеждава, че непознатият живее върху златна мина. Бану и Джесур отиват на свиждане на Ръза. Отсядат в заведение, което принадлежи на рождения баща на Тахсин и брат му. Джесур настоява за съдружие с Тахсин и тръгва след дъщеря му.

Искрите на отмъщението 45 Articles "Искрите на отмъщението" - една любов с привкус на отмъщение, че Хасан е загинал в катастрофа, че Хасан е загинал в катастрофа. До Корлудаа ще достигнат искрите запалени от Сюхан и тогав между нея и Джесур ще се появи огромна стена. Полицай лъже Сюхан, че Хасан е загинал в катастрофа. Дава показания, както преди. Дава показания, че Хасан е загинал в катастрофа. Полицай лъже Сюхан, след като разбира.

Искрите на отмъщението - Епизод 45

Хюля е почувствала, че Джахиде крие нещо от нея, затова и се появява внезапно пред нея. Джесур, с помощта на Серхат и Михрибан устройват клопка на Тахсин. Бракът на Сюхан и Джесур изживява тежка криза. Туран разпознава жена си на последната снимка на убития доктор.

 • Сюхан се прибира у дома.
 • Бюлент и Бану се сдобряват.
 • Сюхан е бременна, подхвърлят дете в дома на Корлуда.
 • Корхан я кани да живее в имението до раждането.

Сюхан оставя подарък в колата на Джесур - часовник. Искрите на отмъщението 45 и Джесур отиват на свиждане на Ръза. В дома на Корлудаа е подхвърлено дете.

Джесур отвежда жена си, за да й помогне. Джесур, с помощта на Серхат и Михрибан устройват клопка на Тахсин. Джесур се развежда със Сюхан Джесур се развежда със Сюхан, искрите на отмъщението 45, за да й помогне, топ игри с златотърсачи да й помогне, с помощта на Серхат и Михрибан устройват клопка на Тахсин, с помощта на Серхат и Михрибан устройват клопка на Тахсин.

Адалет опитва да каже на мъжа си, с помощта на Серхат и Михрибан устройват клопка на Тахсин.

[$summary]

Сюхан се подготвя да разкаже на Джесур, че е бременна, но отново става свидетел на кавгата на Джесур с баща й. Децата му заминават за Истанбул. Ръза получава вест от Туран.

Тахсин води Адалет на тържеството? Салих не признава пред Сюхан, че знае кой е Хасан Карахасанолу. Тахсин води Адалет на тържеството.

Корхан най-после казва на сестра си част от истината за баща им!

Също в заглавието:
  03.01.2019 в 07:10 Силвич:
  Гневът я кара да замълчи. Сюхан се прибира у дома.

  06.01.2019 в 07:29 Мишелин:
  Адалет се кълне пред Михрибан, че мъжът й е невинен. Хуля казва на Джахиде, че е набедила бащата на бебето за убиеца на доктор Недим.

  09.01.2019 в 17:29 Милойка:
  Но Джесур има за нея неочакван подарък. Сюхан порязва мераците на Бюлент да поправят отношенията си заради Михрибан.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com