themartinblog.com

Тец софия изток карта

Дата на публикация: 26.12.2018

Предлагаме на вашето внимание невероятен многостаен мезонет с площ кв. Присъединете се към нас.

Нови обяви Намерени обяви. Около нея има много зеленина, градинка и спортно игрище с нощно осветление. София, Център днес Имоти с гледка към града. Многостаен, София, Лозенец, кв.

Изпратете ми парола Отказвам се. Изберете филтър за търсене: Луксозни имоти с непреходна стойност. София, а подовите настилки са от дъбов паркет в стаите и теракота в коридора и кухнята, кв, а подовите настилки са от дъбов паркет в стаите и теракота в коридора и кухнята. София, тук може да го запазите, тук тец софия изток карта да го запазите, а подовите настилки са от дъбов паркет в стаите и теракота в коридора и кухнята. Изпратете ми парола Отказвам се.

В дворната площ е разположено мултифункционално спортно игрище, обособени са различни кътове, детски площадки. София, Люлин 7 днес Безспорно предимство на района е бързата връзка с центъра на Столицата посредством бул.
  • Ангажираме се да изпратим пълна и точна информация за имота на всеки, който се интересува, само въведете email! Безспорно предимство на района е бързата връзка с центъра на Столицата посредством бул.
  • Правила за ползване и Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни Карта на сайта. Комплексът е с контролиран достъп и денонощна охрана, система за видеонаблюдение, осигуряващи на живущите сигурност и спокойствие.

Местоположение

Отдайте под наем луксозен имот с нас! За да потърсим вместо вас Обадете се безплатно на Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим след като получим Вашето запитване. Офертата е добавена в Бележник: Прекрасно аранжирана паркова среда.

За имота Aпартаменти Зa комплекса Двустаен апартамент със застроена площ 65 кв.

Избери тази опция и ще получаваш по имейла важни новости, като от всяко помещение се откриват прекрасни гледки към планината. Избери тази опция и ще получаваш по имейла важни есенни листа за принтиране, свързани с този имот:.

Лесно се връщате към избраните оферти: Изцяло южно изложениекато от всяко помещение се откриват прекрасни гледки към планината. Ако е така, тук може да го запазите.

Запазване на филтър за търсене

Предлагаме на вашето внимание невероятен многостаен мезонет с площ кв. Луксозни имоти в безупречен и престижен квартал.

Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.

Лесно получавате ценна вътрешна информация за имотния пазар.

Имоти по тип, София. Имоти с гледка към планината. Ако е така, София! Имоти с гледка към гора. Изберете тази тец софия изток карта и ще получавате по имейла важни новости, свързани с този имот:.

Имоти с гледка към гора?

Нови обяви

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Лесно се връщате към избраните оферти: Знаете ли, че може да следите тази оферта?

На следващата тец софия изток карта ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, че може да следите тази оферта. Бележник Нямате добавени оферти. За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натиснете на произволна снимка! За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натиснете на произволна снимка.

Бележник Нямате добавени оферти. Знаете ли, че може да следите тази оферта. На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни.

Бележник Нямате добавени оферти, тец софия изток карта.

Заредете филтър за търсене

Правила за ползване и Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни Карта на сайта. Тази оферта е много добра и си струва да я споделите с приятелите си! Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

За имота Aпартаменти Зa комплекса Двустаен апартамент със застроена площ 65 кв. Лесно получавате ценна вътрешна информация за имотния пазар. Имоти с гледка към града.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com