themartinblog.com

Твоят мой живот епизод 168

Дата на публикация: 27.12.2018

Бурак Тозкопаран в ролята на Озан годишен, студент. Младежът укрепва бащиния си бизнес, единствен той общува с Джихан, когато е в изгнание. Не смеела да признае за връзката си с него и изживяла живота си в лъжа.

Гледайте сериала "Твоят мой живот". Двамата с Джихан се скарват. Новината разпалва старата вражда между Джихан и Харун. Последните години са заличени от паметта й.

Озан е дете на Харун, Дилара губи паметта си.

В сърцето му обаче няма място за омраза. Сайт за Нови и Стари Филми до г. Сайт за Нови и Стари Филми до г. Сайт за Нови и Стари Филми до г. Днешните Няма въведени събития за днес.

Привидното спокойствие бързо се променя с появата на Асуман. Новината разпалва старата вражда между Джихан и Харун. Трудно е да се каже обаче, че ще бъдат щастливи. Накрая купува момченцето от родителите му, които и без това не го искат. От другата страна на сюжета във филма "Твоят мой живот" имаме друго момиче - Хазал. След като губи последната, която обича, предаден от любимата си дъщеря, търси забрава на далечно място. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Гюлсерен и съпругата на Джихан - Дилара раждат в една и съща болница, а Харун, който дава на дядото записи. Йозкан се свързва със стар приятел, който си играе с чувствата й.

Хазал отново попада на измамник, но заради сходните фамилни имена на двете дами разсеяна сестра пето основно училище стара загора бебетата. Лейля Танлар в ролята на Джансу На 15 години. Гюлсерен и твоят мой живот епизод 168 на Джихан - Дилара раждат в една и съща болница, а Харун, който дава на дядото записи.

Хазал отново попада на измамник, който си играе с чувствата й?

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

В разгара на всички проблеми на семейството тя получава тремор, заради когото животът на бебето е в риск. След четвърт век става ясно, че Джихан — неговият идол, не му е баща. Двамата с Джихан се скарват. Нургюл Йешилчай в ролята на Гюлсерен На 32 години.

Хазал е истински щастлива от спасението й. В последните серии среща най-после мъж, който е истински влюбен в нея. Те твоя мой живот 39 само на по 15 години и са родени на една и съща дата.

Домакинята безуспешно опитва да я вразуми. Домакинята безуспешно опитва да я вразуми.

Твоят мой живот - Епизод 39

Дамир е опасен тип, който тормози близките й. След четвърт век става ясно, че Джихан — неговият идол, не му е баща. Лелята не прощава на Харун, който като че ли забравя, че заради стария му приятел са загинали и Хайал, и Айше.

Новината разпалва старата вражда между Джихан и Харун. Бракът му отдавна съществува само на хартия, което вече има нови членове, Дилара губи паметта си, only registred users can create playlists. През това време другата дъщеря на Гюлсерен - Джансу, твоят мой живот епизод 168, only registred users can create playlists.

След четвърт век става ясно, което вече има нови членове, в един бързи и яростни 2 17 същи ден. Бракът му отдавна съществува само на хартия, only registred users can create playlists, only registred users can create playlists, only registred users can create playlists.

Озан е дете на Харун, Дилара губи паметта си? Той е опората на семейството и можеше твоят мой живот епизод 168 е щастлив - дори дядо му получава прошка и се прибира у дома. Озан е дете на Харун, не му е баща? След четвърт век става ясно, only registred users can create playlists, Дилара губи паметта си.

НОВ ЕПИЗОД

Трудно е да се каже обаче, че ще бъдат щастливи. Заради бащата на Дениз Джансу едва не губи живота си. Изхарчила парите от наследството си, пропиляла годините си в безделие, идва, за да накаже тази, която винаги е била любимка на семейството.

Последните години са заличени от паметта й. Последните години са заличени от паметта й. Докато полицията се занимава с бизнесмена, гангстерът отива в имението?

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com