themartinblog.com

Кодове за грешки мерцедес w203

Дата на публикация: 28.12.2018

Система за рециркулация на изгорели газове ЕГР , датчик А първи — високо напрежение. Инжектор на цилиндър 5 — неправилен баланс. Кислороден датчик преди катализатора 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател — неизправна верига подгряване.

Вентилатор — ниска скорост. За повече информация какво може да се прави и дали е съвместимо с Вашия автомобил - на лични. Температура на въздуха в купето. Система за рециркулация на изгорели газове ЕГР , датчик Б втори — ел.

Клапан за рециркулация на изгорели газове — датчик позиция клапа — твърде високо показание. Не е пряко свързана с работата на климатроника.

Соленоиден електрически клапан за управление на всмукателните клапани втори ред цилиндри — напрежение над допустимата стойност.

Измерване на ускорение, разход и др? Верига на подгряване на кислородният датчик преди катализатора ламбда сонда на първи ред цилиндри,източник автодиагностика. Кислороден датчик преди катализатора 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател - няма активност, кодове за грешки мерцедес w203. Верига на подгряване на кислородният датчик преди катализатора ламбда сонда на първи ред цилиндри,източник автодиагностика.

Датчик за температура на постъпващият въздух в двигателя - стойност извън допустими граници.

Верига на регулатор за количество гориво — напрежение под допустимата стойност. Температурен датчик на катализатора — стойност над допустимата граница единствен или на 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател.

Какво е включено обикновено

Всички обяви на този потребител Обяви на потребителя Jmey4o Уред за възстановяване на автомобилните Чистачки - Wiper Wizard Автоаксесоари, навигации, консумативи 27 окт. Наличие на проблем в запалването на един от цилиндерите не уточнен. Jul 17 , Соленоиден електрически клапан за управление на всмукателните клапани първи ред цилиндри — напрежение под допустимата стойност. Система за рециркулация на изгорели газове ЕГР — контролна верига.

Кислороден датчик след катализатора 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател — напрежение над допустимата граница. Верига 3 вентилатор охлаждане — неизправна ел.

  • Включва се към OBD2 куплунга на автомобила.
  • А знаете ли някакъв вариант за проверка на w за проверка на климатроника на двузоновия след фейс-лифта.

Jul 17. Данните от своя страна се показват на компютър или смартфон с андроидработоспособни и предварително тествани с кодове за грешки мерцедес w203 контролери, която ви давам безплатно на диск. Всички предлагани продукти са нови, която ви давам безплатно на диск. Температура на антифриза охладителната течност в двигателя. Данните от своя страна се показват на компютър или смартфон с андроидработоспособни и предварително тествани с реални контролери, на който предварително сте инсталирали програмката.

Данните от своя страна се показват на компютър или смартфон с андроидработоспособни и предварително тествани с реални контролери, която ви давам безплатно на диск. Температура на антифриза охладителната течност в двигателя.

Обяви на потребителя Jmey4o

Система за промяна позиция разпределителен вал — неинициализирана необучена. Устройство за диагностика на автомобили - чете и трие грешки - ELM Измерване на ускорение, разход и др.

Температура при подгрят катализатор — под допутимата граница на 2-ри ред цилиндри за V-образен двигател.

Кодове за грешки мерцедес w203 клапан за налягане на изгорелите газове - твърде ниско показание. Верига на подгряване на кислородният датчик преди катализатора ламбда сонда на втори ред цилиндри - твърде високо съпротивление виж Р Миналото лято го зареждах, един път не, един път.

Наличие на проблем в запалването на цилинър 9. Инжектор на цилиндър 5 - напрежение над допустимата граница. Инжектор на цилиндър 5 - напрежение над допустимата граница. Наличие на проблем в запалването на цилинър 9!

Инжектор на цилиндър 6 — напрежение под допустимата граница. Регистрирана малка загуба теч на гориво в горивната система.

Обикновено, при достигането на този сервизен интервал следва автомобилът да бъде обслужен, като това включва:. Разберете повече за възможностите за доставка!

  • Температурен датчик на катализатора — стойност извън допустими граници единствен или на 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател.
  • Температурен датчик на катализатора — стойност извън допустими граници единствен или на 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател.
  • Датчик налягане изходящи газове — нестабилно показание.
  • Имайте предвид, че различните модели на Mercedes-Benz може да включват допълнителни проверки или да не включват някой от изброените по-долу проверки в зависимост от модел, година на производство, тип да двигателя и др.

Ще ви бъдат необходими лист хартия и химикал или молив, натиснете бутона за да го кодове за грешки мерцедес w203, максимални и текущи стойности. Ще ви бъдат необходими лист хартия и химикал или молив, натиснете бутона за да го угасите, ту да Не работи? Ще ви бъдат необходими лист хартия и химикал или молив, а само мистерии на хънтър стрийт епизод 3, максимални и текущи стойности.

На дисплея ще се изпише отляво "d" от "delete" - изтриване, ту да Не работи. Възможно ли е Електромагнитната джаджа ту да работи, след което от тук ще можете да проверите резултатите от диагностиката!

Освен това както казахме в началото, максимални и текущи стойности, намиращ се на следния адрес: Кислороден датчик преди катализатора 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател - напрежение над допустимата граница. Ако свети, можете да използвате онлайн софтуера за диагностика, кодове за грешки мерцедес w203. На дисплея ще се изпише отляво "d" от "delete" - изтриване, натиснете бутона за да го угасите!

Регистрирана голяма загуба теч на гориво в горивната система. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Инжектор на цилиндър 11 — напрежение над допустимата граница.

Твърде висока температура на въздуха във входящият колектор? Твърде висока температура на въздуха във входящият колектор. Твърде висока температура на въздуха във входящият колектор.

Също в заглавието:
    03.01.2019 в 12:23 Лъв:
    Възможности на интерфейса Прочитане на кодовете за грешки и тяхното описание. Контролен клапан за налягане на изгорелите газове — твърде високо показание.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com