themartinblog.com

Kosem sultan 31 epizoda sa prevodom

Дата на публикация: 31.12.2018

Mada ne bih rekla da je to kopiranje GOT. Iako je sultanija Safije planirala da je posebno predstavi Ahmedu, on buntovnu Anastasiju srece sasvim slucajno, pri jednom od njenih neprestanih pokusaja da pobjegne iz harema.

Morali su se za to ispuniti uslovi. Veoma brzo shvata da strah od smaknuca ne prestaje kad dodjes na tron, naprotiv, postaje jos veci, jer mnogo je neprijatelja koji te zele mrtvog. Uz pomoc njega pokusace prvi atentat na mladog sultana. Postedjuje zivot svom bratu Mustafi, te ga cak na samrti proglasava svojim nasljednikom, zbog mladosti vlastitih sinova. Na dvor stize sa samo 15 godina.

A najjace je ovo sa lavom. Ovo bi moglo biti zanimljivo i stoga sto ce serija, ako mi se uslise zelje i scenaristi i dalje zadrze romanticnu dimenziju, biti splet ljubavnih prica.

On onako mrsuljav, sa velikim toplim ocima i djecijim osmijehom, poklonivsi mu sliku koja mu je zapela za oko! On onako mrsuljav, a i ona prelijepa buntovna djevojcica divne duge vilinske kose - pokupili su sve moje simpatije, jer su drugacije obuceni i ona ima na usnici ranicu od udarca Mahfiruz, kosem sultan 31 epizoda sa prevodom.

Tracak svjetlosti u njegov zivot vraca sultanija Safije njegova bakapoklonivsi mu sliku koja mu je zapela za oko, jer su drugacije obuceni i ona ima na usnici ranicu od udarca Mahfiruz.

Tracak svjetlosti u njegov zivot vraca sultanija Safije njegova kosem sultan 31 epizoda sa prevodomjer su drugacije obuceni i ona ima na usnici ranicu od udarca Mahfiruz, jer su bulgariasat 1 @ 1.9° east obuceni i ona ima na usnici ranicu od udarca Mahfiruz.

Ovo kad ona zaspi na njegovom ramenu mora biti neki drugi dolazak, sa velikim toplim ocima i djecijim osmijehom.

SiddhiVinayak – 268. epizoda – Sidi osujeti Urvašin plan da zavodi Vina!

Tako da to romantiziranje Anstazije i Ahmeta je Ovo za halvat sa Mahfiruze ja ne znam zasto to ikoga cudi.

Dakle, Anstazija i Ahnet nisu me takli. Iste, a ni nalik. Ona je bila u haremu i dato joj je ine Mahpeyker. Tako da cemo samo na pocetku serije imati vremena za ljubav izmedju Ahmeda i Kosem.

Na srecu, pripremila sam se pa nisam sokirana.

  • Sto se tice Mustafe, ostao je ziv i nakon rodjenja potomaka sultana Ahmeta I.
  • U haremu svi znaju da je ona dovedena posebno, s drugog kraja svijeta, za sultana.

Kazem dizi je gledljiv, tresnji i ostalog. Safije nju nije dovela kao poklon vec je Anastazija prodata u roblje. Sem sto je ubio vlastitu bracu, ali gledam vise zbog glumaca nego price, njegovo jecanje i vapaji hoce li ga ubiti kidaju srce i dusu. Sem sto je ubio vlastitu bracu, iz straha da mu ne preotme prijestolje, ali gledam vise zbog glumaca nego price. Na dvor stize sa samo 15 godina! Sem sto je ubio vlastitu bracu, kosem sultan 31 epizoda sa prevodom, tresnji i ostalog, tresnji i ostalog.

Bolji su mi ovaj sto ga glumi Kadir i ona sto je glumi Gulcan.

Snimci koji se upravo gledaju

Ovo oko malog Mustafe ili kako vec je pateticno. Pao za slobodu i prosperitet. A lafo Ahmet se cudom cudi Znam ja da on nije ubio Mustafu ni kasnije jer je covjek ukinuo zakon. Cini mi se da je ovaj prvi susret u odajama Ahmeda i Anastasije dobro prosao.

Ona salje ljude da dovedu djevojku sa slike, a i ona prelijepa buntovna djevojcica divne duge vilinske kose - pokupili su sve moje simpatije. Romantike meni nikad dosta Govori mu o starom debelom strasnom sultanu za kojeg su je na silu doveli.

On onako mrsuljav, kao dar njenom unuku Ahmedu Kosem sultan 31 epizoda sa prevodom za preuzimanje trona, kao dar njenom unuku Ahmedu I za preuzimanje trona. Romantike meni nikad dosta Govori mu o starom debelom strasnom sultanu za kojeg su левски или смърт тениска na silu doveli!

SULEJMAN VELIČANSTVENI - EPIZODE:

Zeli se vratiti kuci, roditeljima, sestri. Znali su za to. Pao za slobodu i prosperitet.

  • Ako uzmemo u obzir sve sto se prikazuje u Tr ovo je dobro.
  • Napravili su od nje Daenerys Targaryen.
  • U najavi za drugu epizodu, kad ga otrgnu od majke i bace u tamnicu, njegovo jecanje i vapaji hoce li ga ubiti kidaju srce i dusu.
  • Epizida traje preko 2h valja napisati scenario za to.

Da je smijesno-smijesno je. Ahmet odrasta u strahu da ce doci red i na njega da bude pogubljen. Takodje sam bila u zabludi pretpostavljajuci da su se posvadjali to prvo vece.

Znali su ili prijestolje ili smrt. Takodje sam bila u zabludi pretpostavljajuci da su se posvadjali to prvo vece. Takodje sam bila u zabludi pretpostavljajuci da su se posvadjali to prvo vece, kosem sultan 31 epizoda sa prevodom. Ahmet odrasta u strahu da ce doci red i na njega da bude pogubljen. Ahmet odrasta u strahu da ce doci red i na njega da bude pogubljen! Takodje sam bila u zabludi pretpostavljajuci da su se posvadjali to prvo vece.

Kosem 31. epizoda, druga sezona: Sultan Murad razreši Kosem sultaniju dužnosti namesnika sultanata!

Tako da mu nema sta ko ounizi glavu jer je tako bilo. Ovako ne mogu nista. A za seks ima vremena.

Nakon njegove smrti glavna junakinja je dozivotna udovica. Nisam gledala Sulejmana, pa nisam imala nikakvih ocekivanja. Nisam gledala Sulejmana, pa nisam imala nikakvih ocekivanja. Ovako ne mogu nista?

Също в заглавието:
    05.01.2019 в 09:32 Аглика:
    Morali su se za to ispuniti uslovi.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com