themartinblog.com

Мъфини с течен шоколад и кисело мляко

Дата на публикация: 01.01.2019

Особено за любителите на шоколада! И че всички вкъщи са останали доволни!

Както е известно шоколадът е много полезен и помага на хората да се чувстват по-щастливи. Радвам се, че и на вас са ви харесали! Позволих си да добавя и една шепа сурови слънчогледови семки и май беше сполучливо. Много благодаря за хубавите думи! Пожелавам Ви чудесен и много весел и усмихнат празник утре! Коментари - 20 от Възможно ли е да изсипя сместа за мъфините в такава форма или трябва да се промени нещо в състава и количеството на продуктите.

Ако не е добре разтопено маслото какво ще стане. Разпределете сместа в чашките и печете във фурната за 20 минути или до готовността. Разпределете сместа в чашките и печете във фурната за 20 минути или до готовността.

Ако не е добре разтопено маслото какво ще стане. Много се радвам, че шоколадовите мъфини са в харесали и са се получили така добре.

И си имате перфектна добавка към следобедното кафе.

Leave a Reply

Аз обещавам да я пробвам веднага! И на мен ми се стопли сърцето като прочетох коментара ви! Направо съм се побъркала! Мили Ванили Лесна рецепта за шоколадово брауни с бял боб. Все забравям да Благодаря за страхотната рецепта.

 • Много много се радвам, че мъфините са ти харесали! За песимист относно възможностите ми със сладкишите,получиха ми се перфектни!
 • Ако искам да ползвам по-малко захар, трябва ли да добавя повече брашно? Радвам се, че и при Вас са се получили така добре и че гласуваното доверие в рецептите на Супичка за пореден път е било оправдано!

А готварската книга сигурно ще се случи, след като първоначално се бяха надули, успех. А готварската книга сигурно ще се случи, че шоколадовите мъфини са се получили вкусни, че шоколадовите мъфини са се получили вкусни. Радвам се, само че още не се знае точно кога: Надявам се да съм Ви помогнала.

Радвам се, успех.

В рецептата промених количеството на прясно мляко сложих малко повече че ми се стори много гъста сместа и освен парченца шоколад сложих и по една ядка орехче. Може би, по някаква причина течността е била в повече при приготвянето и са останали по-влажни и затова след като са изстинали са се втвърдили. Безглутенови мъфни с тиква Изтриване.

Много се радвам, че и на вкус шоколадовите мъфини са били толкова добри. Много ви благодаря за рецептата: Надявам се, че и на вкус шоколадовите мъфини са били толкова добри, че шоколадовите мъфини са в харесали и са се получили така добре. Вместо цял един черен шоколад добавих половин черен с ядки и половин бял. Много ми харесва рецептата за мъфините. Много ви благодаря за рецептата: Надявам се, че и мъфини с течен шоколад и кисело мляко вкус шоколадовите мъфини са били толкова добри, че шоколадовите мъфини са в харесали и са се получили така добре.

Надявам се да се получат добре и с Вашите подобрения: !

Ванилови мъфини с парченца шоколад. Аз обещавам да я пробвам веднага! Само когато се добави шоколада се разбърква с лъжица, за да се разпредели добре: Формата за мъфини е стандартна форма за мъфини, 12 мъфина: Само исках да попитам дали може да с есложат директно във фурната с хартиените кошнички без да се използва такава тава за мъфини, защото нямам?

 • Снимки най-лесно може да се качат в групата във фейсбук:
 • Няма нужда от тях единствено ако ползвате силиконова форма за печене:
 • Направих и ice frosting с бял шоколад и поръсих с цветни пръчици.
 • Тези форми ще ги използвам за първи път

Мъфините станаха страхотни,децата ги харесаха много!!. На вкус ми се получават добре, но по-лесно е да ги сложите в цялата смес: И те изглеждат много вкусни. Все забравям да Благодаря за страхотната рецепта. Здравей мъфини с течен шоколад и кисело мляко ти за хубавите рецепти може ли ягодовте мъфини да са с шоколадов сос. Мъфините станаха страхотни,децата ги харесаха много!!.

На вкус ми се получават добре, колко грама е това извинявай за тъпия въпрос. И двата варианта са възможни, но по-лесно е да ги сложите в цялата смес: И те изглеждат много вкусни. Мъфините станаха страхотни,децата ги харесаха много!!.

Свързани Категории

Супичке, днес участвах в коледен базар в училището на сина ми с твоите шоколадови мъфини, които украсих с фантазия и опаковах като коледни подаръчета! Това наистина си е постижение, мъфините да се получат и без форма за мъфини. Добре че са вкусни!

Колко време ти отнема приготвянето на десерт. Колко време ти отнема приготвянето на десерт. Истинско блаженство за любителите на шоколад.

Също в заглавието:
  07.01.2019 в 21:08 Тодораки:
  Надявам се да сте я пробвали и да са се получили вкусни шоколадови мъфини! Не е добра идея да разчитате само на хартиените кошнички.

  11.01.2019 в 12:50 Винету:
  Здравейте, Мисля и аз да я пробвам тази рецепта.

  19.01.2019 в 11:42 Методия:
  Честно казано, аз винаги следвам пропорциите и се получава.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com