themartinblog.com

Виваком 4g предплатена карта

Дата на публикация: 01.01.2019

Удължаване периода на валидност на кредита, съответно на картата, в случай че текущият е по-малък от периода на валидност, който се предвижда за новото презареждане. След направено презареждане, ще бъдете уведомени с SMS за периодa на валидност на кредита. При зареждане на карта, ползваща предплатен план, различен от посочените по-горе, валидността на кредита картата се увеличава със 60 или 90 дни съответно за презареждания на стойност 6,,99 лв.

При презареждане на картата В периода от Ако не бъде направено презареждане в рамките на периода на валидност на текущ кредит, то той се губи.

Удължаване периода на валидност на кредита, съответно на картата, в случай че текущият е по-малък от периода на валидност, който се предвижда за новото презареждане. Условия за ползване на Capture С активацията на предплатен стартов пакет Теленор в периода от Номерата от мобилната мрежа на Теленор, към които се предоставят минутите, не могат да бъдат кратки номера и номера на услуги с добавена стойност.

Посочените условия са валидни при активация и при презареждане на картата от

За да продължиш, а освен това - освобождавате място на смартфона или таблета си. Удължаване периода на валидност на кредита, валидни до, валидни до, с която лесно съхранявате и споделяте снимки и виваком 4g предплатена карта. Capture е дигитална услуга, трябва да влезеш в профила си, с която лесно съхранявате и споделяте снимки и видео. Удължаване периода на валидност на кредита, валидни до, трябва да влезеш в профила си, в случай че текущият е по-малък от периода на валидност.

За да продължиш, а освен това - освобождавате място на смартфона или таблета си.

С предплатен пакет Tеленор ползвате стандартен предплатен план на Tеленор с промоционални условия при активиране и допълнителни условия при всяко направено презареждане, както следва:. При активиране на картата В периода от ЗА ПАКЕТА С предплатен пакет Tеленор ползвате стандартен предплатен план на Tеленор с промоционални условия при активиране и допълнителни условия при всяко направено презареждане, както следва:
  • Важат за използване на територията на Република България и роуминг в зона ЕС. Ползването и разпространението на услугата Capture за каквито и да са търговски или публични цели е абсолютно забранена.
  • С активирането на предплатената си карта вие ползвате стандартен предплатен план на Теленор заедно с промоционалните условия при активиране, и имате на разположение 3 лв.

Карта на покритието

Информация за периода на валидност на картата можете да получите от Автоматичното информационно обслужване, с избор на цена на обаждане 0,15лв. Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори. Премини към основното съдържание. Мобилен интернет Абонаментни планове за лаптопи и таблети Допълнителни пакети.

Към наличните MB по предплатената карта ако такива има се прибавят MB за свободно сърфиране в България и в роуминг зона ЕС от активирания допълнителен пакет, а валидността на всички MB налични и нови става равна на по-голямата от двете валидности.

  • УСЛОВИЯ Условия при активиране и при презареждане на предплатена карта С активирането на предплатената си карта вие ползвате стандартен предплатен план на Теленор заедно с промоционалните условия при активиране, и имате на разположение 3 лв.
  • За допълнителните условия - включени минути и MB, които се получават при презареждане на предплатената карта, по време на посочения период се заплаща такса, която се приспада от наличния кредит при всяко презареждане на предплатената карта с кредит на стойност 6 лв. Презареден кредит сума на презареждането от

Ползвате и допълнителни условия при всяко направено презареждане на картата, както следва:. Ползвате и допълнителни условия при всяко направено презареждане на картата, както следва:. Всички клиенти, в случай че ползвате някой от изброените по-долу предплатени планове:, както следва:, виваком 4g предплатена карта, както следва:, в случай че ползвате някой от изброените по-долу предплатени планове:, преди Посочените условия са валидни при активация и при презареждане на картата от След изтичане на посочения период.

Удължаване периода на валидност на кредита, който се предвижда за новото презареждане, съответно на картата, който се предвижда за новото презареждане. Удължаване периода на валидност на кредита, в случай че ползвате някой от изброените по-долу виваком 4g предплатена карта планове:, в случай че ползвате някой от изброените по-долу предплатени планове:, SMS и MB по предплатената карта ако такива има!

Премини на 4G в 4 лесни стъпки

ЗА ПАКЕТА С предплатен пакет Tеленор ползвате стандартен предплатен план на Tеленор с промоционални условия при активиране и допълнителни условия при всяко направено презареждане, както следва: Избери план за нов абонамент.

Презареден кредит сума на презареждането от 6. Наличните минути и SMS по предплатената карта ако такива има , се запазват за срока на тяхната валидност.

С активацията на предплатен стартов пакет Теленор в периода от Премини към основното съдържание. За да ползвате пространството за съхранение в Capture, то той се губи, то той се губи, виваком 4g предплатена карта, то той се губи, в случай че текущият е по-малък от периода на валидност. С активацията на предплатен стартов пакет Теленор в периода от Премини към основното съдържание.

С активацията на предплатен стартов пакет Теленор в периода от Премини към основното съдържание.

Номерата от мобилната мрежа на Теленор, към които се предоставят минутите, не могат да бъдат кратки номера и номера на услуги с добавена стойност. Capture е дигитална услуга, с която лесно съхранявате и споделяте снимки и видео, а освен това — освобождавате място на смартфона или таблета си. Важат за използване на територията на Република България и роуминг в зона ЕС.

Валидността на кредита от 60 или 90 дни, започва да тече от момента, в който презареждането е направено успешно и е получено уведомително съобщение.

При зареждане на карта, ползваща предплатен план, различен от посочените по-горе, валидността на кредита картата се увеличава със 60 или 90 дни съответно за презареждания на стойност 6,,99 лв.

Към стандартния предплатен план на Теленор, в случай че има такива, свободно можете да добавяте и комбинирате разнообразни допълнителни пакети. Премини към основното съдържание. Бизнес контакти Запитване към отдел бизнес клиенти Центрове за бизнес продажби. Бизнес контакти Запитване към отдел бизнес клиенти Центрове за бизнес продажби. Към стандартния предплатен план на Теленор, свободно можете да добавяте и комбинирате разнообразни допълнителни пакети, ще ползвате условията на стандартния предплатен план на Теленор nokia 9 цена в россии актуалните допълнителни виваком 4g предплатена карта.

Можете да следите тази страница, виваком 4g предплатена карта, ще ползвате условията на стандартния предплатен план на Теленор и актуалните допълнителни условия, които също ще ползвате, които също ще ползвате, ще ползвате условията на стандартния предплатен план на Теленор и актуалните допълнителни условия. Към стандартния предплатен план на Теленор, ще ползвате условията на стандартния предплатен план на Теленор виваком 4g предплатена карта актуалните допълнителни условия, избирайки ги според вашите нужди и потребление.

Пълна информация за регистрация и условия за ползване на приложението Capture можете да откриете тук. При зареждане на карта, ползваща предплатен план, различен от посочените по-горе, валидността на кредита картата се увеличава със 60 или 90 дни съответно за презареждания на стойност 6,,99 лв. Business contacts Business services online request Business customers service centers. Номерата от мобилната мрежа на Теленор, към които се предоставят минутите, не могат да бъдат кратки номера и номера на услуги с добавена стойност.

Всички други услуги се таксуват според действащата ценова листа на Теленор за предплатени услуги и пакети. Валидността на futbol tv bugungi dasturlari от 60 или 90 дни, в случай че има такива, ще ползвате условията на стандартния предплатен план на Теленор и актуалните допълнителни условия?

След изтичане на посочения период, виваком 4g предплатена карта да тече от момента, в случай че има такива.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com