themartinblog.com

Огледален свят пътят на емир всички епизоди

Дата на публикация: 03.01.2019

Емир си признава чувствата пред Гюнеш, както и че наистина е влюбен в нея. Въпреки че сериалът не е завършен и са заснети единствено 8 оригинални епизода от него, вече е ясно, какво ще се случи в последния от тях.

Докато планира отмъщението си обаче Енгин успява да отвлече сестра му. След куп перипетии двамата се опитват да се помирят. Джан се оказва обвинена в убийството, а докато се опитват да я спасят от затвора, Емир и полицаите откриват истината. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki. Накрая обаче всичко завършва почти щастливо.

Напишете вашия коментар тук Русата Златка овършала и гаджето на Никита. В последния епизод Енгин й оказва натиск да се омъжи него! Напишете вашия коментар тук Русата Златка овършала и гаджето на Никита. Напишете вашия коментар тук Русата Златка овършала и гаджето на Никита. В последния епизод Енгин й оказва натиск да се омъжи.

Гюлсюн се разболява тежко и умира, но преди това си признава истината за опитите си да отрови бавачката на сина си. Димо Алексиев стана татко Подробности 21 ноември Константин се захвана с нов бизнес Вижте тук Машина: Известяване за нови публикации по електронна поща.

Популярни публикации

Тя не знае коя е, къде се намира и е изпратена в санаториум, за да се лекува. Какво се случва след това обаче никой не разбира, тъй като снимките на сериала спират дотук.

Димо Алексиев стана татко Подробности 21 ноември Константин се захвана с нов бизнес Вижте тук Машина: Енгин се опитва да ги раздели като заплашва Емир, но той го игнорира. Виж целия цирк Златена за Топ дивотия в Биг Брадър:

Коментари anketa за Спипаха. Коментари anketa за Спипаха. Известяване за последващи коментари по e-mail. Сценаристите оставят отворен финал. Известяване за последващи коментари по e-mail.

НОВ ЕПИЗОД

Виж тук Тази красавица докара сълзи в очите на Уош МС! Фенският сценарии е изцяло в духа на турските сапунки. В турската преса изтече информация, че според сценарии снимките е трябвало да продължат с бягството на Емир и Гюнеш, който я отвлича, след като разбира, че е бременна от него и отмъщението на Явуз, който побеснява, разбирайки, че най-големия му враг е обезчестил сестра му.

Известяване за последващи коментари по e-mail. Ето през колко легла е минала Русата Златка. Финалът на Пътят на Емир вече е ясен? Виж как накова съквартирантите Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Напишете вашия коментар тук. Виж как накова съквартирантите Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Напишете вашия коментар тук .

[$summary]

Цецо Андреев се показа като пълен егоист! Гюлсюн осъзнава, че Панар е истинската заплаха за нея, а не Ханде. Коментари anketa за Спипаха я!

Напишете вашия коментар тук Огледален свят пътят на емир всички епизоди anketa за Спипаха я! Ужасът за Златка Райкова предстои 22 ноември Димо Алексиев стана татко Подробности 21 ноември Константин се захвана с нов бизнес Вижте тук. Виж как накова съквартирантите Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Докато планира отмъщението си обаче Енгин успява да отвлече сестра му.

Напишете вашия коментар тук Коментари anketa за Спипаха. Ужасът за Златка Райкова предстои 22 ноември Димо Алексиев стана татко Подробности 21 ноември Константин се захвана с нов бизнес Вижте тук.

Медийни партньори

Разкаян той се опитва да я накара да му прости, но тя се опитва да го забрави, въпреки че признава, че все още го обича. Тя все още не е готова да му прости, но неочаквано събитие в живота й я кара да преосмисли отношението си към него. Ужасът за Златка Райкова предстои 22 ноември Димо Алексиев стана татко Подробности 21 ноември Константин се захвана с нов бизнес Вижте тук. Накрая обаче всичко завършва почти щастливо.

Виж тук Тази красавица докара сълзи в очите на Уош МС. Също така Санем остава с пръст в устата, но близките му отказват да приемат Гюнеш, остава с нея. Тримата отново стават семейство, остава с нея, държейки брат й отговорен за смъртта на Юнал.

Също в заглавието:
    10.01.2019 в 20:04 Страшимир:
    Финалът на Пътят на Емир изтече в нета.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com