themartinblog.com

Подуене блус бенд нека бъде светлина

Дата на публикация: 06.01.2019

Dragomir Draganov Beyond the Time. Можете да слушате няколко песни на Facebook страницата!

Толкова хубави неща се случиха. След няколко дни акустичен блус последваха и два дни убийствени жици!!! Най-сетне има ТВ предаване за блус и рок Това предаване няма да поучава, а ще разказва - историята на блуса и неговите деца.

Вижте видео от участието през май - Разгледайте снимките.

Поредният, ти албум на Васко Кръпката е факт. Е хайде време е за Блус четвъртъците във Фенс!!. Поредният, ти албум на Васко Кръпката е факт. Всякакви идеи са добре дошли. Е хайде време е за Блус четвъртъците във Фенс!!.

Всички текстове

На предела на възможното. Ех, че готин град!!! Можете да слушате няколко песни на Facebook страницата! Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Посетете CDbaby и разкажете на всичките си приятели в чужбина! Всъщност никога не ме е било страх от времето, нито като летоброене нито метеорологично.

 • На фестивала се представихме супер — не само, че никой не пострада от нашето свирене, ами и ни поканиха да издадем лайв албум наесен.
 • Още малко да се сафирясаме от празниците и запретваме ръкави, кръпки, китари, хармоники и започваме бач по новите парчета за поредния албум Краси Табаков - китари, Смилен Славщенски - бас, Владислав Зидаров - барабани, Васко Кръпката - вокал, хармоника, китара, автор на песните, и Камен Кацата, който участва с един авторски блус за Каспичан.

God blues you all!!. След супер успешния блус фестивал на морето сме готови за следващото блус приключение заедно с американската блус авторка певица и хармоникарка кака ви Кели Ръкър www. Всякакви идеи са добре дошли. Сигнал - Антология Част 3. God blues you all!!. След супер успешния блус фестивал на морето сме готови за следващото блус приключение заедно с американската блус авторка певица и хармоникарка кака ви Кели Ръкър подуене блус бенд нека бъде светлина. Сигнал - Антология Част 3.

Playback: Карай Да Върви Това Е Блус 18062015 1 3.mp3

Ако искате да сте първият дал мнение за тази компилация, направете го сега! Кристиан Талев - биография. Блус Фестивал на морето!!! Сигнал - Антология Част 2.

Готови ли сте за новия албум??. Готови ли сте за новия албум??. Готови ли сте за новия албум??. Също така голяма щуротия беше участието ни на Мото фест В. Готови ли сте за новия албум??. Получи се готино настроение и материал за концертен диск в студио.

Popular this week

Трябва да има много, ама много цветя на сцената, при това донесени от сърце. Хайде наздраве за една по хубава година и да сме здрави и непоправими!!! Всякакви идеи са добре дошли! Готови ли сте за новия албум??? Събитието ще се отпразнува на 27ми септември в Спортарена, Будапеща.

 • Посетете CDbaby и разкажете на всичките си приятели в чужбина!
 • Това предаване няма да поучава, а ще разказва - историята на блуса и неговите деца.
 • За да има мир чалгата в Сибир!!!
 • Продуктът е спрян от продажба и не се очакват нови наличности в близко бъдеще.

Е хайде и та отлетя, Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки:. Ех, подуене блус бенд нека бъде светлина, че готин град!!. Сигнал Черно белият албум - 2 CD. На 3 септември понеделник, та се не видя На следващия ден групата изнесе концерт в Култур хале-то на Хоренберг със симпатичното местно трио Die Nachtigallen.

Ех, че готин град!!. Рейхан В памет. Най-популярно в " Рок музика ". Рейхан В памет.

НОВ ЕПИЗОД

След завръщането от Германия Васко Кръпката участва в концерт 20 години от падането на Берлинската стена в библиотеката на Амстердам, организиран от Даниела Горчева и Националната библиотека Амстердам.

Песни за любовта 4 CD pack. Блус Баба Марта evening , организиран от Борката Блуса и всички блус ентусиасти наоколо.

Първоначално дискът ще се разпространява само в клубовете, както и чрез Интернет, в които Васко свири. Дизайн и поддръжка Xenturia. А специално за вас - посетителите на този сайт - пълната версия на " Забравения манастир ".

Също в заглавието:
  12.01.2019 в 05:20 Десислав:
  Първоначално дискът ще се разпространява само в клубовете, в които Васко свири, както и чрез Интернет.

  19.01.2019 в 05:16 Славила:
  Blues From the Dark Side of the Wall:

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com