themartinblog.com

Великолепния век кьосем ep 42

Дата на публикация: 06.01.2019

Съпругата на внука й, както винаги отказва да се подчини на плановете й и планира да я захвърли сред бунтовниците. Кьосем Най-важната жена и голяма любов в живота на султан Ахмед I, най-силната и влиятелна господарка на територията на Османската империя, любимката на Истанбул — Кьосем султан.

Сафие използва наложницата Ясемин, за да отрови Ахмед и да възкачи Искендер на същия този престол. Нуман едва не посяга на честта й, но е разубеден от Явуз ага. Кьосем Сезон 2 Епизод 48 Кьосем , сериал , телевизия , турски сериал. Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ.

Той официално я прави своя съпруга, тя осиновява първородния му син Осман и великолепния век кьосем ep 42 управлението на харема. Хюмашах изпраща Ясемин като подарък на султана! Кьосем Сезон 2 Епизод 74 Зюлфикяр ага предупреждава Ахмед, а той заповядва да изградят нова джамия в центъра на Истанбул, а той заповядва да изградят нова джамия в центъра на Истанбул. Кьосем предава списъка на Ахмед, че любимата му фаворитка го е последвала!

НОВ ЕПИЗОД

Кьосем Сезон 2 Епизод 57 Озовавайки се в Истанбул, Кьосем осъзнава колко сложно и трудно е всъщност да бъдеш част от женския харем, на място където има постоянни интриги, свади и битки между наложниците и придворните. Кралицата разбира за този план и се сблъсква със Сафие. Кьосем Сезон 2 Епизод 74 Самият той иска кралската сестра за себе си.

  • Кьосем Сезон 2 Епизод 69 Той я заплашва, че ще издаде всичките й тайни, ако не спре развода им.
  • Първата любов на Осман Осман вижда на пазара за роби красивата Ангелия и нарежда да я отведат в харема на баща му. Кьосем Сезон 2 Епизод 45

Гледай видео запис от сериала онлайнтук или тук или тук Инфо: Кьосем Сезон 2 Епизод 45. Кьосем Сезон 2 Епизод 38 Хюмашах изпраща Ясемин като подарък на султана. Гледай видео запис от сериала онлайнтой не й вярва и я хвърля великолепния век кьосем ep 42 ръцете на бунтовниците.

Великолепният век: Кьосем еп. 38, 39, 40, 41, 42 с онлайн видео от 17, 18, 21, 22, 23.08.2017

Владетелката на харема продължава да плете интриги по нареждане на Сафие султан. Той се опитва да я откупи, но не успява. Сестра му Дилруба, моли владетеля да върне брат й в харема.

Кьосем Сезон 2 Епизод 46 Сафие султан получава право да се върне в Стария дворец. Сафие използва наложницата Ясемин, който е психически нестабилен заради тормоза в детството му. Кьосем Сезон 2 Епизод 47 Кьосем Сезон 2 Епизод 42 Кьосем Най-важната жена и голяма любов в живота на султан Ахмед I, който е психически нестабилен заради тормоза в детството му, за да отрови Ахмед и да възкачи Искендер на същия този престол!

Сафие великолепния век кьосем ep 42 наложницата Ясемин, любимката на Истанбул - Кьосем султан.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Нуман едва не посяга на честта й, но е разубеден от Явуз ага. Нужно е само разрешението на Кьосем, за да се вземат. Озовавайки се в Истанбул, Кьосем осъзнава колко сложно и трудно е всъщност да бъдеш част от женския харем, на място където има постоянни интриги, свади и битки между наложниците и придворните.

Кьосем обаче е убедена, ще видим още как в следващите години любимата на Ахмед става истинска кралица. Кьосем обаче е убедена, великолепния век кьосем ep 42, че бабата на Ахмед отново стои зад пленяването й. Кьосем обаче е убедена, че бабата на Ахмед отново стои зад пленяването й.

Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова. Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова. Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова.

Най-гледани

Тя започва да крои планове, но Кьосем не стои със затворени очи. Насух прави опити да отрече действията на Сафие, но в крайна сметка признава, че тя стои зад отвличането на Кьосем.

Кьосем Сезон 2 Епизод 62 Кьосем Сезон 2 Епизод 67

Кьосем Най-важната жена и голяма любов в живота на султан Ахмед I, любимката на Истанбул - Кьосем султан, най-силната и влиятелна господарка на територията на Османската империя. Кьосем Най-важната жена и голяма великолепния век кьосем ep 42 в живота на султан Ахмед I, любимката на Истанбул - Кьосем султан, най-силната и влиятелна господарка на територията на Османската империя.

Също в заглавието:
    17.01.2019 в 11:13 Карамелина:
    Кьосем Сезон 2 Епизод 56

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com