themartinblog.com

Мол галерия стара загора

Дата на публикация: 09.01.2019

Оставете си повече време за придвижване и с автомобил и пеша. Много приличен и чист хотел, близо до центъра, най-доброто в Стара Загора за това съотношение цена-качество. Градинката, спокойствието и отношението на собственичката.

Добре ориентиран град много забележителности и интересни места за посещение. Търсите оферти в Стара Загора? Изберете предпочитания от вас език. Има интересни магазинчета, в галерията има страхотни картини, а в Къщата на Гео Милев видях и научих интересни неща. Прекрасна обстановка, изключителна чистота и комфорт.

Krasivo i interesno mestopologenie! Транспортът е много добър. Година на мол галерия стара загора г. Този луксозен 5-звезден хотел се намира на спокойно място на 1,5 километра от центъра на Стара Загора и в близост до живописното езеро Загорка. Транспортът е много добър. Година на строителство г.

Хотелът е разположен само на метра от центъра на град Стара Загора.

Търсете хотели и други места в Стара Загора

Събитието се организирана с обединените усилия на 17 клуба и неправителствени организации, с подкрепата на Община Стара Загора. Близо до центъра и на супер цена Вижте повече Вижте по-малко. Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google.

Обява от Частно лице. Бих избегнал турския магазин срещу хотела, защото цените са малко високи, а продавачката е неадекватна. Вижте всички 51 места за настаняване в Стара Загора. Година на строителство г.

Recepcionistkata beshe izkluchitelno milaза да запазиш обявата. На цялата територия е осигурен безплатен WiFi. На цялата територия е осигурен безплатен WiFi, мол галерия стара загора. Разгледайте цени и места за настаняване за: Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, upravitela sushto, upravitela sushto. Супер местенце, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, има къде да се паркира, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, upravitela sushto, има къде да се паркира.

мол галерия стара загора

Мол Галерия Стара Загора

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. И културният живот изглежда на задоволително ниво. Приятен хотел в спокен район.

При повторно идване бихме посетили отново. Ако посетим Стара Загора пак, непременно ще отседнем в този. Този хотел в Стара Загора беше резервиран 39 пъти. Ако посетим Стара Загора пак, непременно ще отседнем в този хотел! Персонала беше много мил. Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

Хотели и други места в Стара Загора

На цялата територия е осигурен безплатен WiFi. Регистрирайте се и ще ви изпращаме най-добрите оферти. Този хотел в Стара Загора беше резервиран 26 пъти. Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, но няма да получиш отговор за докладваната обява.

  • Парк, езеро, възможности за разходка и риболов.
  • По работа ли пътувате?
  • Добави файл Разрешен тип файлове:
  • Този луксозен 5-звезден хотел се намира на спокойно място на 1,5 километра от центъра на Стара Загора и в близост до живописното езеро Загорка.

Ако искаш да се свържеш с нас, въведете валиден имейл адрес, моля. Чисто нов семеен хотел с чудесна локация в Стара Загора и голямо предимство - собствен турски сериали с бг субтитри. Важи за ограничен период от мол галерия стара загора. Ако искаш да се свържеш с нас, въведете валиден имейл адрес, моля! Всички видове настаняване Хотели в Стара Загора Отзиви!

Чисто нов семеен хотел с чудесна локация в Стара Загора и голямо предимство - собствен паркинг. Приятен хотел в спокен район, мол галерия стара загора. Чисто нов семеен хотел с чудесна локация в Стара Загора и голямо предимство - собствен паркинг.

Обяви на потребителя Николай

Регистрирайте се и ще ви изпращаме най-добрите оферти Влезте в профила си. Фестивал на виното и културното наследство Августиада. Хотелът е разположен само на метра от центъра на град Стара Загора. Моля, въведете своя код за потвърждение.

Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, ще отседна пак. Дата на настаняване Дата на напускане. Като се върна в Стара Загора, ще отседна пак .

Също в заглавието:
    15.01.2019 в 18:08 Вино:
    Парк, езеро, възможности за разходка и риболов.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com