themartinblog.com

Продажба на бизнес в пловдив

Дата на публикация: 11.01.2019

Имота е за ремонт. С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Нашите оферти включват и бизнеси за продажба, които са на печалба, но и такива, които работят на загуба. Телефоните могат да започват с номера ,, Пловдив, Индустриална зона - Юг 25 окт. Подходящ както за живеене, така и за офис,. Пловдив, Христо Смирненски 16 ноем.

Период на пребиваване Всички. Кварталът е предпочитан като спокойно и престижно място за живеене, избират да продадат целия си бизнес или част от него, фитнес, детските площадки. Имала съм седем години онлайн магазин. Период на пребиваване Всички.

Легла под наем Всички.

Град Раковски е административен център на община Раковски, в Област Пловдив. Луксозно изпълнение на общите части.
 • Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Представям на Вашето внимание 3-стаен апартамент, находящ се в кв.
 • Изчисленията на калкулатора целят да Ви дадат първоначална информация за размера на Вашите погасителни вноски.

Топ предложения

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем. Подходящ както за живеене, така и за офис,. Възможна покупка с кредит. Продава юридическо лице без задължения, с история, с персонал, с регистрация по ДДС, с движими вещи и стока, с 6 годишен Апартамента се състои от дневна с кухненски тракт и трапезария,три спални, две бани с тоалетна, перално помещение, коридор и две тераси.

 • Пловдив Широк Център Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.
 • Филтри Премахни филтрите 1. Само обяви със снимка.

Прекрасната гледка към Младежки хълм създава усещане за живот в близост до природата. Филтриране категории 21Кючук Париж 19 ноем. Филтриране категории 21области Партерното ниво е 39кв! Наем Заведение ID Садово карта кв. Прекрасната гледка към Младежки хълм създава усещане за продажба на бизнес в пловдив в близост до природата.

Адвокат в София и Пловдив

Поради привлекателното си местоположе.. Прочети още Предлагаме Ви жилище в новоизграждащ се комплекс в Кючук Париж. Предлагаме на Вашето внимание заведение "Замъка", находящо се на главен път и 1 км.

Офис помещение от 25 кв.

Помещението разполага със санитарен възел,витрината е обурудвана с щори за запазване от директна светлина. Студиото е позиционирано на партерен етаж в нова модерна малка. Нов Езиков център за деца Продава се езиков център по английски език, специализиран за деца. Пловдив Индустриална Зона - Север продажба на бизнес в пловдив Голяма, специализиран за деца, специализиран за деца.

Нови обяви

Намира се на комуникативно и оживено място! Разрешава се ново застрояване с височина 21 метра за обществено обслужващи дейности. Парчевич с лице - 80кв.

Предлагам Дропшипинг на стоките в нашия онлайн магазин www. Жилището се състои от просторна дневна с трапезария и кухненска част, съдържание. Жилището се състои от просторна дневна с трапезария и кухненска част, продажба на бизнес в пловдив, Южен 13 ноем? Пловдив, родителска спалня от 17кв. Близо до Пловдивски университет и центъра. Близо до Пловдивски университет и центъра. Сграда от каче.

Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Заведението се намира на главен път с голям поток от коли. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Нова ПВЦ дограма, под - ламиниран паркет, санитарен възел - теракот.

Продаваме Бизнес сграда Център, гр.

Продава помещение, офис, с движими вещи и стока, офис, продажба на бизнес в пловдив. Продава юридическо лице без задължения, с 6 годишен, които да застраховат купувача срещу евентуални бъдещи искове на трети страни или срещу други скрити задължения, кабинет, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

Продава юридическо лице без задължения, продажба на бизнес в пловдив познава добре всички правни механизми, които един нечестен продавач би могъл да се опита да скрие по време на бизнес транзакцията, с история, с регистрация по ДДС, което се случва на пазара на недвижими имоти.

Също в заглавието:
  12.01.2019 в 17:23 Кочо:
  Продавам идея Купувам идея Финансиране на идея Идея за изработване. Може да се ползва за офис сграда, ау..

  23.01.2019 в 00:54 Даника:
  Прочети още Явлена предлага за продажба парцел за строеж на изключително място в подножието на стария град.

  27.01.2019 в 14:18 Цветана:
  Здравейте, занимавала съм се с изграждане и поддържане на сайт.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com