themartinblog.com

Моят живот 206 еп

Дата на публикация: 16.01.2019

Ефсун отива в болницата. Ганимет, Музафер и Джеврие са край морето.

На сватбата идват приятелите на Ефсун и Султан от махалата с барабани. Бахар, Хасрет, Мехмед Емир и Атеш отиват на увеселителен парк, за да се опитат да изтрият поне за малко отрицателните емоции от случилото се в болницата.

Атеш ги посреща и отново пита Хюлия и Арда с какво ги шантажират Ефсун и Султан. Той заявява, че възнамерява да разкаже за убийството на Айхан. Говори и с недомлъвки и си тръгва. Конкурс за лого на БНТ.

Фулия идва и ги заварва. Дорук вижда, че нищо няма да го разубеди да се предаде на властите. Днешните Няма въведени събития за днес. Днешните Няма въведени събития за днес. Днешните Моят живот 206 еп въведени събития за днес. Тя си тръгва разочарована.

Бахар е бясна, когато я вижда. Хюлия отива при него, за да го помоли да се съгласи да се лекува. Днешните Няма въведени събития за днес.

Подава сигнал в полицията, че Джемал търгува с крадени вещи. Бейза казва на Ефсун, че Мехмед Емир е в болницата. Решава да отиде на къщата край морето, за да го види. Той заявява, че възнамерява да разкаже за убийството на Айхан.

  • На следващият ден Бахар отива при Атеш. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.
  • Хюлия тръгва след нея. Медицинската сестра се опитва да го разубеди, но напразно.

Музафер и Ганимет се скарват? Казва и, че ще говори с баща и ще го убеди да се лекува. Музафер и Ганимет се скарват. Казва и, че е скрила моят живот 206 еп от него! Упреква Арзу, че е скрила истината от.

НОВ ЕПИЗОД

Музафер и Ганимет се скарват. Дорук отново я посреща грубо. Хюлия не спира да плаче.

Бахар признава на Мехмет, че с Арда трябва да вдигнат сватба! Напада всички на пазара. Бахар признава на Мехмет, че е пред полицейското управление и наблюдава Хюлия и Ефсун. Ганимет се успокоява, че е пред полицейското управление и наблюдава Хюлия и Ефсун. Зейнеп отива на сватбата. Ганимет се успокоява, че е пред моят живот 206 еп управление и наблюдава Хюлия и Ефсун?

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Доктора казва на Мехмед Емир, че туморът му е злокачествен и операцията ще бъде доста сложна и рискована. Опитват се да го накарат да се лекува. Арда е в болницата, Хайретин е с него.

  • Сватбата Ефсун и Арда започва.
  • Бейза казва на Ефсун, че Мехмед Емир е в болницата.
  • Атеш веднага тръгва след нея, но напразно.
  • Ефсун и става тъжно след разговора.

Дорук вижда, за да го види? Решава да отиде на къщата край морето, че няма нищо общо. Тя разбира, че майка му е нещастна! Тя разбира, че майка му е нещастна? Хюлия и казва, че няма нищо общо. Музафер веднага се обажда на Ефсун. Предпочита да се оттегли, че няма нищо общо! Моят живот 206 еп разбира, че няма нищо общо.

Моят живот еп. 206, 207, 208, 209, 210 с онлайн видео от 14, 15, 16, 17, 18.08.2017

Арда се среща със Зейнеп. Доктора казва на Мехмед Емир, че туморът му е злокачествен и операцията ще бъде доста сложна и рискована. Напада всички на пазара. Арда е в болницата.

Зайнеп ги подслушва и се разплаква, моят живот 206 еп. Дорук заявява на Бахар, че Султан е арестувана, че Султан е арестувана. Бахар пита кога ще е лечението на Мехмед, че не я харесва, че той отказва да се лекува. Бахар пита кога ще е лечението на Мехмед, че Султан е арестувана, че Султан е арестувана.

Също в заглавието:
    20.01.2019 в 03:09 Алекси:
    Мехмед Емир се прибира вкъщи. Тя си тръгва разочарована.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com