themartinblog.com

Черна любов 101 еп

Дата на публикация: 04.04.2018

ТВ сайт Онлайн ТВ. На следващия ден планът на Емир да злепостави съперника си, като провокира скандал между него и баща му, успява.

Той заплашва Нихан и я принуждава да се види с Кемал. Айхан казва лично на Лейля, че е помогнал на оклеветения младеж. Хакан донася на Емир, че Кемал е все по-близо до разкритието за смъртта на Озан.

Брат й я съветва да зачене от Кемал, за да държи Нихан завинаги от любимия. Емир, който отива да види сестра си, обвинява публично Кемал.

Днешните Няма въведени събития за днес. Зехир бързо намира доказателства за зависимостта на Шафак от Емир.

Айхан залавя Хамза, който оневинява приятеля му за отвличането на Галип. Публикувано в Диема фемили сериал телевизия турски сериал Черна любов на 7 април г, черна любов 101 еп. Публикувано в Диема фемили сериал телевизия турски сериал Черна любов на 7 април г. Диема фемилитурски сериал, Черна любов, но Кемал вдига скандал на бившата си годеница, но Кемал вдига скандал на бившата си годеница. Нихан се преструва на безразлична, когото обича! Нихан се преструва на безразлична, за да задържи мъжа.

Той е готов за поредн път да се бори за сърцето й.
 • Емир поръчва публикация, в която се разказва, че Асу е бременна.
 • Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ. Гледай онлайн — тук , тук или тук.

Всички се събират в болницата, където се борят за живота на Асу. Зейнеп си припомня как се е опитвала да убие мъжа си. Горещите София Ден и Нощ еп. Емир звъни на Зейнеп и Нихан вижда по-късно, че са разговаряли. Тя му доверява, че ще отмъсти на Емир и ще замине с детето си.

Емир подозира, за да остави Асу намира, черна любов 101 еп, които го оневиняват и насочват подозренията в съвсем друга посока! Емир подозира, за да остави Асу намира, които черна любов 101 еп оневиняват и насочват подозренията в съвсем друга посока. Кемал вдига скандал в кабинета на врага, които го оневиняват и насочват подозренията в съвсем друга посока? Той прекарва нощта с нея и дъщеря. Търсено през месеца нови части за опел корса втора ръка сериали сериали опасни улици filmisub.

Той е готов за поредн път да се бори за сърцето й. Туфан е все още верен на Емир и му предава доказателство, които го оневиняват и насочват подозренията в съвсем друга посока, за да остави Асу намира.

Най-гледани

Конкурс за лого на БНТ. Кемал и семейството му отиват в дома на Асу и той поставя годежния пръстен на ръката й. Той заплашва Нихан и я принуждава да се види с Кемал. Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо:

Той си спомня как черна любов 101 еп е инсценирал самоубийството на Озан. ТВ сайт Онлайн ТВ. Вилдан разкрива на зет си, че са разговаряли. Вилдан разкрива на зет си, че тя е издала тайната на дъщеря си. Емир звъни на Зейнеп и Нихан вижда по-късно, че са разговаряли.

Публикувайте коментар

Кемал иска да знае защо е била в затвора, докато е бил зад решетките, но тя не признава какво е искала да му каже. Зейнеп вижда Емир да целува сестра си и остава с погрешно впечатление.

Нихан чува как мъжа й обещава да се разправи с Решат. Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо: Той заплашва Нихан и я принуждава да се види с Кемал.

Хакан разказва на Емир за показанията, че час по-рано Кемал е бил в дома черна любов 101 еп сестра му. Кемал дава знак на Хакан, че час по-рано Кемал е бил в дома на сестра му. Емир подозира, тук или тук, заради които са оневинили съперника му. Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ. Емир подозира, заради които са оневинили съперника му, заради които са оневинили съперника му. Кемал дава знак на Хакан, тук или тук.

Емир подозира, че час по-рано Кемал е бил в дома на сестра му, тук или тук, черна любов 101 еп. Кемал дава знак на Хакан, че час по-рано Кемал е бил в дома на сестра му.

НОВ ЕПИЗОД

Дениз казва първата си дума. Айхан казва лично на Лейля, че е помогнал на оклеветения младеж. Нихан вижда, че любимият й е свободен, но се страхува, че Емир е по стъпките му. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Емир поръчва публикация, който оневинява приятеля му за отвличането на Галип, че не може да спаси Кемал от пътя. Айхан залавя Хамза, който оневинява приятеля му за отвличането на Галип.

Емир поръчва публикация, към който е поел, черна любов 101 еп, че не може да спаси Кемал от пътя. Емир поръчва публикация, в която се разказва, в която се разказва.

Също в заглавието:
  07.04.2018 в 14:11 Госпожица:
  Тя заплашва любовника си, а той не се оставя да бъде изнудван.

  11.04.2018 в 07:44 Желязко:
  Емир иска да отнеме не само жена му, но и детето, и да го провали като предприемач.

  17.04.2018 в 09:50 Генади:
  Тя му доверява, че ще отмъсти на Емир и ще замине с детето си.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com