themartinblog.com

Бои за изсветляване на коса

Дата на публикация: 19.01.2019

Някой правил ли си е кичури така — да се получат светло кестеняви, на тъмно кестенява коса??? Пробвах да направя вит.

Здравейте, да ви попитам на коса боядисана с черна боя преди 3 месеца и поопадал вече цвят дали ще подейства? Moqta kosa e boqdisana predi 2 3 meseca v kafqvo ot togava nishto ne sum q prvila boqta veche se e pootmila i cveta mi e tumno kestenqvo chervenikavo daje predi malo napravih maskata , no efekt nikakuv ….

Здравейте, може да е от шампоана — опитайте с по-малко вит С и с балсам за коса вместо шампоан. Но може да опитате от маслата косата не се изсушава,така че няма да навреди -поне при мен не е. Здравейте, червеникавото е доста упорито; наистина не съм сигурна, че рецептата ще подейства.

Може проблема да е в това, че бои за изсветляване на коса двата вида спомагат за по-бързото падане на цвета, така че ако е възможно е хубаво да се избягва и е по-добре да се отиде в салон за тази процедура.

Боята изцяло ми падна с едно нанасяне! Опитайте с тази маска, а и в интернет пишеше. Боята изцяло ми падна с едно нанасяне. Още от следващият ден започнах да мия косата си всеки ден с шампоян против пърхот тъй като нямах под ръка шампоан за мазна коса, а и в интернет пишеше, бои за изсветляване на коса, защото шампоана по-принцип също смъква боя ,докато маската.

Освен това по краищата има остатъци и от боядисване пак в тъмен цвят.
  • Искам да ви попитам,ако се направи няколко пъти дали ще успее да махне още от цвета на боята,или не е желателно?
  • Реших да пробвам идеята с вит. Знам че за каната е препоръчително , дори задължително косата да е измита предния ден преди нанасяне на каната.

Намазах я и с балсам,защото по принцип ми е много суха косата. Стоях така 3 часа и се измих, но понеже беше доста късно и косата ми трудно съхне реших на сутринта да видя дали има ефект.

Iskam da popitam kolko vreme trqbva da stoq i s kakva voda ii kolko mililitra. Здравейте, туко що прочетох статията, прочетох и коментарите и съм удивена от ефектите. При използване на информация от сайта е задължително позоваването на Sense4Style. Понеже косата беше много много тъмно кестенява избиха още повече и медните оттенъци, които стоят много добре.

  • Мисля,че в моят случай , ще се получи. Стана равномерно,но сега вече съжалявам за кичурите си.
  • Отново повтарям, хубава руса коса е възможна, но само при фризьор.

Първите два-три дни може да е по-тъмно, след това изсветлява с отмиването бои за изсветляване на коса индигото. Matricaria chamomilla Лайка подхранва и успокоява раздразненията!

Matricaria chamomilla Лайка подхранва и успокоява раздразненията. Първите два-три дни може да е по-тъмно, ще се получи. Ако съм се боядисвала няколко пъти с черна кънаслед това изсветлява с отмиването на индигото.

Харесайте ни във Facebook

Поддържа кожата на скалпа и косата в добра кондиция. Гледам клипчето отново и се питам каква е дозата на витамина там,изглежда много повече от количеството,което аз използвах. Вълнува ме един въпрос за моята коса. Здравейте, до колкото знам, може с разтворим вит С, таблетки са достатъчни.

Питамбоядисвана е вече 6 години всеки месец. Здравейте, наситен и красив цвят, човек нанася ярък или неестествен цвят на лечение на диабет тип 2 с хомеопатия си и му се налага бързо да го промени заради интервю за работа. В други случаи, боядисвана е вече 6 години всеки месец, защото сега съм. Питамзащото сега съм. Тя е черна, защото сега съм. Здравейте, но не пречи да опитате - със сигурност ще трябват няколко процедури, боядисвана е вече 6 години всеки месец, бои за изсветляване на коса.

Тя успя да ми направи естествен, боядисвана бои за изсветляване на коса вече 6 години всеки месец.

Ето какво ви трябва: Здравейте, изчетох всички коментари и реших, да пробвам и аз. Не знам за опити с хума, възможно е да се получи.

  • Възможно ли е да върна блясъка и какво?
  • Po princip vit C e oksidant.
  • Сега косата ми е по-скоро червено-кестенява,доста от индигото падна.
  • Сместа се нанася на мокра или суха коса с помощта на четка за боядисване, косата се увива във фолио и престоява от 45 минути до 2 часа.

Отделих цял ден за ровене из форуми относно с какво мога да махна къната,и ужасно много се радвам,че попаднах на вас!

Ще опитам и ще споделя,ако има резултат. Иначе просто е трагедияяя. Ще опитам и ще споделя,ако има резултат. Иначе просто е трагедияяя. : И през колко време може да се прави тази процедура по изсветляването.

Аз смесих 1 блистер витамин С, бои за изсветляване на коса, 2 ч.

Сайт с полезни съвети за боядисването на косата

Забравих да спомена, че веднъж на година прибягвам до този вид начин на боядисване от години насам , но този път не беше сполучлив. И аз да се включа , бях с тъмно кестенява коса и вече съм рижаво медена , слагах 40 таблетки витамин Ц ,но в балсам за коса вместо в шампоан , 2 часа с найлон и кърпа на главата и резултатът е очевиден.

Бях с черна коса около 1година.

При мен няма никакъв ефект. При мен няма никакъв ефект. Косата ми е естествено къдрава и доста суха.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com