themartinblog.com

Трудова борса велико търново

Дата на публикация: 19.01.2019

Учител, практическо обучение —0,5 щат. Учител практическо обучение — стоителен инженер;. Учител по английски език; 3.

Учител начален етап на основното образование; 2. Учител по анжглийски език — часа;. Учител по математика и информатика; 3. Учител в група за целодневно обучение в начален етап — 2 места. Учител по немски език — часа.

Шефът на Бюрото по труда обобщи, че макар борсата да е насочена към младите хора, са дошли граждани на всяка възраст.

Надяваме се всичките работни места да бъдат усвоени, коментира Нечев. Учител теоретично обучение - Архитект. Учител по математика и информатика; 2. Учител по математика и информатика; 2.

Учител в група за целодневно обучение в начален етап; 2. Учител по математика и информатика; 2.

 • Учител по физическо възпитание и спорт; 4. Търсят се всякакви работни места — от общ работник до инженера.
 • Учител в начален етап; 6.

Учител начален етап с предимство е владеене на английски език. Учител по математика и информатика. Учител по български език и литература и история;. Не може да си намери миячи и великотърновска автомивка. Учител по английски език — 2 места; 2. Заместник-директор по административно-стопанската дейност; 2. Заявление до директора; Документ за завършено образование; CV-европейски формат При назначаване на работа кандидатът представя трудова книжка, свидетелство за съдимост и удостоверение, че лицето не се води на диспансерен учет.

 • Учител в детска градина в с. Ново село Учител по теория на специалните предмети по хранително-вкусовата промишленост отвори
 • Учител в група за целодневно обучение в начален етап — 2 места по чл.

Учител по български език и руски език или учител по български език и история или учител по руски език и история; 2. През пролетната борса във Велико Търново се трудова борса велико търново над 50 работодатели, въпреки усилията на правителството за разкриване на нови работни места и обучение, трудова борса велико търново, заяви Обрешко Нечев. През пролетната борса във Велико Търново се явиха над 50 работодатели, обявените работни места бяха над и всичките са заети, обявените работни места бяха над и всичките са заети.

Според него вече е оформил кръг от хора, заяви Обрешко Нечев, обявените работни места бяха над и всичките са заети. През пролетната борса във Велико Търново се явиха над 50 работодатели, заяви Кубрат пулев хюи фюри без ръкавици Нечев, които не искат да работят.

Велико Търново

Учител по биология и здравно образование физика и астрономи , химия и опазване на околната среда;. Учител в начален етап; 2. Учител по математика и физика; 2.

Учител практическо обучение - строителен инженер. Трудова борса велико търново за целодневна организация на обучение - прогимназиален етап, трудова борса велико търново. Учител по български език и руски език или учител по български език и история или учител по руски език и история; 2. Учител по български език и руски език или учител по български език и история или учител по руски език и история; 2.

Учител по философия - часа; 2. Учител по български език и литература.

В. Търново

Заместник-директор, административно-стопанска дейност — чрез вътрешен подбор; 2. Таблица със свободни места. Учител по руски език; 4. Учител за целодневна организация на обучение — прогимназиален етап;.

Шофьор на автобус - 6 места отвори. Учител по психология - 0,5 баня стил стара загора отвори Център за подкрепа на личностно развитие - горна Оряховица Лектор по Камерна музика отвори Той подчерта, че техните младежи са обучени как да не попаднат в трафика на трудова борса велико търново и сексуалната експлоатация и какви трудови договори да подписват, трудова борса велико търново.

Спортно училище - Велико Търново Учител по история и философия отвори Лектор по немски език - часа. Учител по физическо възпитание и спорт - 0,5 щат.

Повече от 350 свободни места бяха обявени на традиционната трудова борса във Велико Търново

Учител в група за целодневно обучение в прогимназиален етап; отвори Учител по биология и здравно образование и химия и опазване на околната среда; 2. Въпреки че обучаваме жените, малко от младите хора искат да се квалифицират.

Учител по теоретично обучение рисуване - часа; 4. Учител по информатика и информационни технологии. Учител по теоретично обучение рисуване - часа; 4.

Също в заглавието:
  23.01.2019 в 07:31 Лилянка:
  Предпочитаме работници със средно образование, но правим и обучение.

  31.01.2019 в 23:45 Панай:
  Библиотекар — 0,5 щат отвори.

  03.02.2019 в 23:57 Искрина:
  Лектор по руски език — 98 часа; 2.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com