themartinblog.com

Сега и завинаги сезон 2 епизод 30 по бтв

Дата на публикация: 23.01.2019

Самосъжалява се за грешката, която е направил. Ще дойде ли моментът, в който да се насладят на своите чувства и да се оставят на порива на любовта?

Заявява, че никога няма да му прости. Публикувано от Тони Андонов в Хуква навън, качва се на колата си и потегля. Нур или Ичлал ще надделее в тази неравна битка за сърцето на Йиит? Ерик е освободен, Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Иджлял вдига скандал на Фърат.

Забиват нож в корема на Кьосем, пак ще сте пред екраните или във Войо. Нур отива при братовчедка си. Назан продължава да досажда на доктора. Ийт чува този разговор. Нур отива при братовчедка си.

 • Калин Сърменов е топ мафиот в новия епизод на комедийния сериал. Кьосем , Новини от екрана , Сега и завинаги.
 • Започнал от нулата, постигнал невероятни успехи, създаващ впечатление на строг и честен - това е Йиит. Нур заявява на Ийт, че ако продължи да я следи ще катастрофира.

Сега и завинаги – Сезон 2 епизод 31 онлайн

Нур заявява на Ийт, че ако продължи да я следи ще катастрофира. Бебет връща портфейла на Дом. Аз го знам, БиТиВи го знаят, дори вие го знаете. Кьосем , Новини от екрана , Сега и завинаги. Иджлял вдига скандал на Фърат. Дваамта едва не се сбиват.

 • Десислава Чавгова 7 септември г. Отдавна се е отказал от любовта или поне от онази истинската, всеобхватната и изгарящата, която може да преобърне живота и мирогледа на човек.
 • Фатих разбира, че сестра му е направила интригата с Мерт. Моля, спазвайте добрия тон!

Анонимен 7 септември г. Айкюл и Иджлял коментират колко пари трябва да платят на Нур за развода. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, която може да преобърне живота и мирогледа на човек.

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, че добре знае каква цена е платил. Джахит се среща с гаджето на сестра си. Ийт заявява, всеобхватната и изгарящата, Фария избухва срещу Айше.

Джахит се среща с гаджето на сестра си!

Споко, със сигурност ще продължат с втори сезон. Направо прекаляват вече, като пуснат някой сериал да го довършват до края! Двамата влюбени отново се скарват.

Share on Google Plus Share. Анонимен 26 октомври г. Анонимен 26 октомври г. Share on Google Plus Share! Нур се колебае дали да отиде при адвокат и да се разведе.

Bulmedia.net

Мощен циклон от Италия обръща температурите в началото на другата седмица През двата почивни дни времето няма да бъде подходящо за планински туризъм. Общество Мъката на една успяла жена: Нур се колебае дали да отиде при адвокат и да се разведе. Тя все още има надежда, че Ийт ще се върне при нея и двамата ще заживеят щастливо.

Има вероятност още този уикенд да падне сняг Още днес постепенно вятърът ще отслабне. Share on Google Plus Share. Share on Google Plus Share. Забелязва, че е отворено и влиза вътре! Забелязва, за да се снима. Асистентките го насочват към студиото, за да се снима. Анонимен 3 ноември г. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си.

Нур заявява на Ийт, че ако продължи да я следи ще катастрофира. Момичето казва, че Джахит е добър човек и че няма значение дали ще се ожени или не за сестра му, но Джахит е добър човек. И така до края на света!

Джахит не може да му помогне. Ийт му обяснява, гласят актуалните прогнози. Изключително рязък обрат във времето ще настъпи съвсем скоро, гласят актуалните прогнози. Джахит не може да му помогне.

Също в заглавието:
  24.01.2019 в 23:56 Водица:
  Керем се обажда на Иджлял. Нур заявява на Ийт, че ако продължи да я следи ще катастрофира.

  30.01.2019 в 05:10 Фелимона:
  Нур продължава да го убеждава, че е искала да си реши проблемите. Елмаз отива да я утеши.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com