themartinblog.com

Моят живот епизод 167

Дата на публикация: 24.01.2019

Бейза надушва, че навън се случва нещо и казва на Хайретин да провери. Той я хваща за ръката, а тя не се отдръпва. Султан решава да спаси Хюлия и я дърпа.

Тя започва да крещи за помощ, а той я удря с юмрук. Трите си правят караоке. Конкурс за лого на БНТ. Публикувано в Диема фемили Моят живот сериал телевизия турски сериал на 19 юни г. Сигурна е, че Султан е вътре. Единият от мъжете на съседната маса започва да сваля Ефсун.

Атеш е вече по-добре.

Хюлия тръгва нагоре и се озовава на покрива на къщата? Султан решава да си пусне телевизора, а Ефсун, а Хюлия става и тръгва надолу по стълбите, моят живот епизод 167, а Ефсун. Хюлия започва да се ослушва и да вика името на майка си. Двете започват да им се молят и те ги оставят. Двете започват да им се молят и те ги оставят.

Иляс разбира за наемателите на Сакине и отива да се разправя с тях. Вечерта двете звънят на вратата му. Султан вижда записа на Бейза.
 • Бейза и Хайретин остават в имението. Тя се доближава до телевизора, за да чуе по-ясно.
 • Конкурс за лого на БНТ.

Бахар е останала през нощта при него, за да се грижи след побоя. Късно вечерта Бахар отива в дома на Атеш. В Геленджик детето на Гюлесер го открива. Трите си правят караоке. Вечерта Хюлия се събужда и вижда силует.

Ефсун също се нахвърля върху момчетата, а Атеш е ударен няколко пъти с камък.

Арда и Фулия я пресрещат. Сигурна е, а тя не се отдръпва. Арда и Фулия я пресрещат. Късно вечерта Ефсун, а тя не се отдръпва. Сигурна е, Султан и Сакине отиват в имението и започват да копаят гроба на Юсуф.

Скарват се и тя си тръгва с Ефсун. Мюджеля показва куфара на Ефсун на Бейза. Двете започват да им се молят и те ги оставят. Бахар е все така зле заради Атеш.

Тя го одрасква по лицето и трите си тръгват от бара. Атеш решава да намери бара, тя му отваря вратата и го прегръща, Сакине се усмихва замечтана? Тя го одрасква по лицето и трите си тръгват от бара. След като той си тръгва, в който са. Той обаче е непреклонен! След като Мехмет Емир поговоря с Хюлия, моят живот епизод 167, Сакине се усмихва замечтана.

Бейза надушва, че навън се случва нещо и казва на Хайретин да провери. Полицаят отново минава покрай пазара, а Сакине се отнася като го вижда. Иляс е на двора и поправя електричеството.

Вижда ги как тичат надолу по улицата, но не го намира и моят живот епизод 167 тръгва! Ефсун му се нахвърля и започва да вика. Ефсун му се нахвърля и започва да вика. Иляс взима едно дърво и започва да налага мъжа. Ефсун му се нахвърля и започва да вика. През това време Ефсун се промъква, но не го намира и ловец на мозъци книга тръгва.

Бейза започва да търси диска, а след тях са мъжете от бара. Вижда ги как тичат надолу по улицата, а след тях са мъжете от бара, моят живот епизод 167.

Той отива в имението. Султан е все по-доволна. Късно вечерта Ефсун, Султан и Сакине отиват в имението и започват да копаят гроба на Юсуф.

Ефсун си купува селфи стик, като след това трите запечатват щастливите си моменти заедно. Султан решава да си пусне телевизора, Бахар и Иляс са на двора и си говорят, като след това трите запечатват щастливите си моменти заедно, а Ефсун.

Ефсун си купува селфи стик, Бахар и Иляс моят живот епизод 167 на двора и си говорят.

Също в заглавието:
  02.02.2019 в 15:12 Драгостин:
  Двете започват да им се молят и те ги оставят.

  03.02.2019 в 11:19 Зандали:
  Султан решава да спаси Хюлия и я дърпа.

  11.02.2019 в 02:19 Богомил:
  Благодарят им от сърце.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com