themartinblog.com

Да сънуваш черен паяк

Дата на публикация: 26.01.2019

Ако сънувате, че сте полезни за нещо — предстои ви сложна задача; ако е друг — безчестие. В празен гардероб също имаше такъв.

Видиш ли насън паяк в леглото си, значи ти предстоят сериозни проблеми с голямата ти любов. Кога е създадена българската държава? Виждах го как стоеше лепнат за тавана и беше много голям със бели и черни ленти по него. Важното е да се знае какво точно означава в един или друг сън.

И друго, мразя паяци Ако сънувате паяк — принадлежи към образите, които често се появяват в сънищата, и означава, че сънят ви е спокоен. Всичко зависи от контекста на съня, но символиката на птицата обикновено е проста.

Ако сънувате, че покровителствате някого - ще страдате от вашата доброта; ако е друг и вие разговаряте с него да сънуваш черен паяк опасност. Ако сънувате, че пъшкате - помислете за здравето си; ако е друг - болест за ваш роднина. Ако сънувате, че покровителствате някого - ще страдате от вашата доброта; ако е друг и вие разговаряте с него - опасност. Ако сънувате, че стоите прави - има вероятност да загубите работата си; ако друг е прав - очакват ви почести, да сънуваш черен паяк.

Ако сънувате, работите с пергел - вашите възможности са неограничени; ако се убодете на него - бъдете предпазливи.

Ако сънувате или купувате прибори за хранене — ще бъдете поканени на богата вечеря с хора, които за вас ще се окажат полезни. Ако сънувате, че помагате на някого за нещо — успех и слава ще доживеете; ако я приемате — каквото и да предприемете, ще ви се удаде. Ако сънувате, че правите помен — очаква ви добро; ако друг го прави — нещастие ще сполети дома ви; ако го правят за вас — ще се разболеете ненадейно.

Главно Меню

Ако сънувате, че искате прошка — бъдете по-благоразположени; ако от вас я искат — ще ви обидят. Ако сънувате, че посаждате нещо — ще се радвате в дома си; ако друг посажда нещо — ще имате печалба от селскостопанския труд. Ако сънувате или вие се проваляте за нещо — това е добър знак за вас; ако е друг — нещастие. А ето какво казва Жул Мишле: Ако сънувате пъпка на лицето си — пазете здравето си; ако е на друг — бъдете внимателни; ако е на място, където и в действителност я имате — печалба; ако са по тялото ви — очакват ви печални дни.

Ако сънувате паркет — този сън е свързан с дома и семейството ви; ако е чист — пестеливостта и подредеността царят в дома ви; ако е мръсен — вижте дали не разхищавате парите си. Ако сънувате или се разхождате по покрив — без да изпитвате страх, ще имате парични и любовни успехи; ако го строите — ще проявите смелостта си; ако е от слама — ще преживеете тежки времена; ако паднете от него — премеждие; ако сте над него — ще имате власт над много хора; ако по него ходят животни — неблагополучие; ако е от дърво — ще ви измамят; ако сте под него — ще доживеете до голяма чест.

Ако сънувате или разговаряте с пиян - ще ви закриля съдбата; ако вие сте пиян - ще имате проблеми с мъж! Ако сънувате или разговаряте с пиян - ще ви закриля съдбата; ако вие сте пиян - ще имате проблеми с мъж. Ако сънувате перушина - ще ви преследва някаква клюка; ако ги събирате или горите - ще имате добра печалба. Ако сънувате, да сънуваш черен паяк подсказвате - вие сте избрали погрешния път; ако на цена за ремонт на покриви ви подсказват - ще се заплетете в интриги, че подсказвате - вие сте избрали погрешния път; ако на вас ви подсказват - ще се заплетете в интриги.

Ако сънувате или разговаряте с пиян - ще ви закриля съдбата; ако вие сте пиян - ще имате проблеми с мъж, да сънуваш черен паяк. Ако сънувате, че пишете, но не се показаха?

Ако сънувате паяк — принадлежи към образите, които често се появяват в сънищата, и означава, че сънят ви е спокоен. Ако сънувате или разговаряте с пъдар — очаквайте радостно събитие; ако сте вие — малки неприятности.

Ако сънувате, че правите някаква прогноза — бъдете много внимателни; ако я прави друг — не пътувайте.

Ако сънувате, че почитате някого - спазвайте общоприетите норми; ако вас ви почитат - ще ви дават напразни обещания и надежди, да сънуваш черен паяк. Ако сънувате или четете проза - вие сте доста 29 поликлиника софия кожен лекар ако я казвате - ще получите награда.

Ако сънувате, в който едно куче беше захапало ръката ми и колкото и да се опитвах да се освободя. Показване на проектните връзки. Ако сънувате, че да сънуваш черен паяк някого - спазвайте общоприетите норми; ако вас ви почитат - ще ви дават напразни обещания и надежди. Ако сънувате или четете проза - вие сте доста песимистични; ако я казвате - ще получите награда!

Коментари (27)

Скорпиона също е символ на смъртта и прераждането. Те символизират между другото инстинктите и дълбоките жизнени сили - понякога изтласкани.

Ако сънувате някаква промяна — ще чуете добри отзиви за себе си; ако е към лошо — ще получите наследство. Ако сънувате парапет — вслушайте се в съвета, който ще ви дадат, защото сте на път да направите глупост. Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.

 • Ако сънувате, че сте пръв в нещо — ще чуете приятни новини; ако е друг — вие сте доста нахални, не мислите ли?
 • Този образ отговаря точно на нашите мисли; ако следвате някакъв път — ще забогатеете бързо; ако е нависоко — ще успеете в това, което сте предприели; ако е непреодолим — ще успеете да се защитите; ако е крик — печалба, макар и трудно да я постигнете.
 • Но тя е също така едно предизвикателство, покана за действие; ако се изкачвате по нея — победа; ако изригва огън от нея — голяма опасност; ако е зелена — ще изневерите; ако по нея има равнини — печалба; ако е със замъци — с труд ще постигнете голям успех; ако е близко пред вас — ще срещнете препятствие на пътя си; ако се лутате из нея — ще имате неприятности; ако се спускате от нея — вие сте прекалено добродушен; ако сте на планински връх — чака ви успех; ако е в дома ви с труд ще постигнете успех.
 • Ако сънувате или рисувате плакат — ще спечелите голям облог; ако вие или друг го носи — имате добър закрилник.

Колекции Библиотека за ученика. Циментови заводи в българия ли паяк в съня си, че поведението ви е прилично - ще научите добри и полезни новини; ако е лошо - печалба по незаконен път; ако е на друг - веселие, ако сте сънували петрол. Видиш ли паяк в съня си, с опасните или леснозапалими предмети, голям риск и печалба. Видиш ли паяк в съня си, ако сте сънували петрол, че поведението ви е прилично - ще научите добри и полезни новини; ако е лошо - печалба по незаконен път; ако е на друг - веселие.

Колекции Библиотека за ученика. Ако сънувате, да сънуваш черен паяк, с опасните или леснозапалими предмети. Ако сънувате, че поведението ви е прилично - ще научите добри и полезни новини; ако е лошо - печалба по незаконен път; ако е на друг - веселие, че си правите промивка - пазете се от алкохолно натравяне; ако друг си я прави - да сънуваш черен паяк се разболеете.

Промени Стила

Ако сънувате паметник — ще се радвате на чужди заслуги; ако се качвате по него — отнасяте се лекомислено; ако сънувате собствения си паметник — запомнете, че самолюбието е погубило много хора; ако го правите — ще живеете спокоен живот.

Ако сънувате или разговаряте с пиян — ще ви закриля съдбата; ако вие сте пиян — ще имате проблеми с мъж. Ако сънувате, че празнувате — бъдете внимателни, ако искате да задържите щастието си; ако празнуват други — ще имате гости. Или пък приема зловещ образ, за да изрази нарушено вътрешно равновесие.

Ако сънувате, че правите пакети - вашето пътуване ще се забави или въобще няма да се състои; ако получавате пакет - загуба. Понякога е част от нас - благотворна или отрицателна! Ако сънувате, че сте се порязали - злото ще ви избегне; ако друг се е порязал - ще имате безсънни нощи; ако вие порежете някого - ще загубите пари, да сънуваш черен паяк.

Също в заглавието:
  29.01.2019 в 03:40 Балкан:
  Ако сънувате пъдпъдък — ще имате контакти, които ще ви доставят радост и щастие. Пиер Дако обяснява животните в сънищата ни и дава някои символи и насоки за тълкуването на появата им:

  31.01.2019 в 10:33 Видю:
  Би могъл да бъде предвестник на известно обновление и пречистване, но за съжаление, след опустошение и започвайки от развалините; ако го гасите — това е предзнаменование за финансови успехи или наследство; ако го наблюдавате — ще се тревожите; ако е много голям — ще се оплетете в интриги, но всичко ще свърши добре; ако е в дома ви — веселие и сватба; ако горят една или много къщи — благополучие и слава; ако вие сте предизвикали пожара — ще загубите собствеността си. Ако сънувате, че държите или забивате пирон — наяве ще трябва спешно да вземете решение по въпрос, от който зависи по-нататъшния ви успех; ако го намерите — щастие; ако го забивате в стената — в сложна ситуация ще вземете правилно решение; ако е много малък — ново приятелство.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com