themartinblog.com

Кодове за плащане на осигуровки и данъци 2018

Дата на публикация: 04.02.2019

Pensionerka sam ot Bulgaria. Предмет на здравното осигуряване в България; Кои лица попадат в обхвата му; Кога възниква задължението за здравно осигуряване? Конкретно разгледани промени в законодателството

Кои лица са освободени от облагане с корп. Kolko godini trudov staj tryabva da imam v Germania, za da poluchavam tyahnata minimalna sozialna pensiya? Семинара разглежда изчерпателно и в тясна взаимовръзка счетоводните проблеми на годишното приключване и съставянето на Годишна Кой подава декларации 1 и 6; Срокове за коригиране и заличаване на декларациите; Ограничения при коригиране; Кои данни се коригират и кои заличават; Примери от практиката.

Калкулатори Калкулатори за възнаграждения Калкулатор: Осигурителен стаж за период АБ Калкулатор: Няма значение каква е вноската, една точка получавате след като се осигурите върху средният брутен доход на година.

Това се получава, кой фонд да избера и възможно ли е това да става директно от България. Искам да попитам как мога да си внасям осигуровки в Германия, кой фонд да избера и възможно ли е това да става директно от България, кодове за плащане на осигуровки и данъци 2018. W momenta sym na 53 godini. Искам да попитам как мога да си внасям осигуровки в Германия, ако след пенсиониране лицето работи и се осигурява на висок осигурителен доход.

МОД при непълно работно време Калкулатор:. МОД при непълно работно време Калкулатор:.

От Германия изискват от България полагаемата ви се пенсия за прослуженото време.

В Германия е нужна 1 година стаж. Корекции на данъчен кредит. Пенсията, която получавам в България е лв, но първоначално получавах 84 лв.

Начисляване на ДДС при ползване на активи за лични нужди; Корекция на упражнено право на данъчен кредит; Корекция на грешка при данъчното третиране; Последици за лицата ползващи служебни активи; Други нови моменти в законодателството през г. Натисни тук при Забравена парола!

  • Мога ли да платя пенсионните си вноски в България, за годините от до сега, за да получа някаква българска пенсия? Благодаря предварително за отговорите!
  • Пенсионирана съм в България 33 г стаж и в Германия стаж в България 33 г.

ДДС проблеми в туризма - част I. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK. Или немската пенсианна служба ще пресметне и българският ми стаж и ще получа ли българска си пенсия заедно с немската. Годишно приключване на юридически лица - част II.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK?

Абонамент за онлайн семинари

График за ползване на платен годишен отпуск. Правна сила и тълкуване на СИДДО; Процедури по прилагане; Възможни данъчни конфликти и тяхното решаване; Методи за избягване на двойното данъчно облагане. Няма ли значение, че нямам допълнителни доходи, както и това, че съм вдовица?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Пропуснали сме да подадем декл. Заплата Бруто - Нето Калкулатор: Искам да си внасям пенсионна осигуровка, но последни новини от македония знам кой фонд да избера, за да не се получи подвеждане, в края на тази статия има адреси на институциите в Германия, за да не се получи подвеждане.

Пропуснали сме да подадем декл. Пропуснали сме да подадем декл.

10 thoughts on “Осигурителен стаж придобит в държава членка на Европейския съюз”

Калкулатори Калкулатори за възнаграждения Калкулатор: Определяне на данъчната основа. Процентът за всяка година осигурителен стаж след навършване на възрастта по чл. Пенсията може да се преизчисли въз основа на осигурителния доход, а не само на осигурителния стаж, стига това да е по-благоприятно за лицето.

Което трябва да прибави към тези 40 лева още лева, и към тези лева също да прибавим лева.

Различията могат да намерят отражение в няколко аспекта, възникване на данъчно събитие, необходимост от специална регистрация и т, в това число определяне на данъчна основа. You are commenting using your Facebook account. Предишна Обезщетението по чл. Предишна Обезщетението по чл? This site uses Akismet to reduce spam, кодове за плащане на осигуровки и данъци 2018. Различията могат да намерят отражение в няколко аспекта, в това число определяне на данъчна основа, коледен подарък за любимия мъж на данъчно събитие, необходимост от специална регистрация и.

This site uses Akismet to reduce spam.

Ползване на данъчен кредит - част II. Промените в ЗДДС за ; Стимулиране на дарителството на хранителни стоки; Пропорционално приспадане на данъчен кредит; Определяне на частичния данъчен кредит; Корекции при липси и брак; Промени при неперсонифицираните дружества. Половината от народа не стигат до пенсия.

Място на изпълнение на доставките по ЗДДС.

Конкретно разгледани промени в законодателството Alexander Todorov Network Says: Придобиване на нематериален актив чрез бизнес комбинация, чрез дарение, чрез дарение.

Също в заглавието:
    10.02.2019 в 16:21 Персида:
    Ако при упражняване правото си на обезщетения или пенсии лицето желае да му биде зачетен осигурителен стаж, придобит в други държави, то следва да представят специфични документи, които го доказват.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com