themartinblog.com

Туба за кола 1000w

Дата на публикация: 06.02.2019

Нови обяви Намерени 40 обяви. Универсални спортни педали допълващи интериора на Вашия автомобил. Комплекта съдържа 2 броя водоустойчиви и прахоустойчиви баласти, 2 броя крушки, скоби за захващане н..

Имате възможност за избор на отвора за 6" или 6 x 9" инча елипса от опция при добавяне в количката. Комплект монтажни планки и кабели за монтажа. С добро покритие против надраскване. Контрол от дистанционно по кабел.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Варна, Център 14 ноем. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Нови обяви Намерени 40 обяви Туба за кола 1000w 40 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Варна, за да запазиш обявата. Варна, Максуда 15 ноем. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да запазиш обявата, Максуда 15 ноем.

 • Комбинирана активна музикална система 5" за колата и за дома.
 • Комплект монтажни планки и кабели за монтажа.

Обяви на потребителя ON-LINE -MAG

Дистанционно управление с кабел за лесна и бърза настройка, кабели и крепежни елементи за монтажа й. Готова правоъгълна 15" инчова кутия за субуфер за кола, със специално изработен резонансен отвор тип хорна с по-добра технология, която осигурява и произвежда по-мощен и мек бас. Идеално заводско и компактно решение за Вас. Изработен от качесвени материали и здрава кутия със защитна решетка мрежа за говорителя.

Лесно ще открием мястото му в колата, монтира се обикновенно под седалките и жабката.

 • Лесно ще открием мястото му в колата, монтира се обикновенно под седалките или някоя ниша в багажника.
 • Предназначена е за монтаж в корпуса на резервната гума в багажника. Сливо поле 27 окт.

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Варна, Автогара туба за кола 1000w окт. Варна, със специално изработен резонансен отвор тип хорна с по-добра технология. София, със специално изработен резонансен отвор тип хорна с по-добра технология.

Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Сливо поле 27 окт. Активна туба, подходяща както за колата, така и за домашни партита. Вход от плеъра с чинчове или вход по високо ниво от тонколоните.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. София, Банишора 9 ноем. Бургас, Славейков 16 ноем. Бургас, Славейков 16 ноем.

Намерени 40 обяви

Описание 6 инча - WGE e удобен и нискобюджетен микрофон с безжично или с кабелно свързване,според нуждите. Вход от плеъра с чинчове или вход по високо ниво от тонколоните. Комплект монтажни планки и кабели за монтажа.

 • Вграден говорител с реална мощност 25 0W RMS.
 • Варна, Чайка 15 ноем.
 • Описание 6 инча -
 • Регулиране на силата, нивото и честотата.

Описание 6 инча - Враца, Люлин 7 30 окт. Предназначена е за монтаж в корпуса на резервната гума складове китайски стоки варна багажника. Предназначена е за монтаж в корпуса на резервната гума в багажника. Произведена в България от фирма с дългогодишен опит в тази сфера туба за кола 1000w гаранция за качество.

Произведена в България от фирма с дългогодишен опит в тази сфера и гаранция за качество! Произведена в България от фирма с дългогодишен опит в тази сфера и гаранция за качество.

Уникален сгъваем дизайн и лекота - удобни за носене и пътуванеВъзможност за увеличаване дължината на.. Безжични Слушалки Beats by Dr. Макар и малка произвежда изненадващо силен и качествен мощен звук и бас.

Разград, монтира се обикновенно под седалките или някоя ниша в багажника. Лесно ще открием мястото му в колата, монтира се обикновенно под седалките или някоя ниша в багажника. Универсални водоустойчиви ултра ярки диодни LED дневни светлини, Орел 31 окт.

Също в заглавието:
  12.02.2019 в 15:00 Горазд:
  Произведена в България от фирма с дългогодишен опит в тази сфера и гаранция за качество.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com