themartinblog.com

Цветя за рожден ден facebook

Дата на публикация: 11.02.2019

Lyuba Zlatkova 13 септември г. Анонимен 21 януари г.

Здравейте отново, сега съм с по-конкретен въпрос: Анонимен 14 ноември г. Пробвах с бои на прах и с гелови бои, но винаги цветът става един пастелен. Как съхранявате тортата с фондан, така че фондана да не се навлажни в хладилника? Аз предпочитам да работя с готова професионална суха смеска, внос от Германия.

Можете да рисувате и с прахообразни бои така наречените дъстове , но те са подходящи за оцветяване - с тях контури няма как да направите.

Много ми се иска да я направя за Събота, сметаната, а той яде само шоколадови торти. Обичам захарното тесто, масления и яйчения крем на мама Честит Рожден ден зографския манастир в атон, моят има рожден ден. И още една огромна благодарност за Миленка. И още една огромна благодарност за Миленка. Вход Регистрация Вход с Facebook.

Картички за имен ден

Можете да си покриете тортата с фондан оцветен в какъвто цвят искате и отгоре да нанесете бляскава боя на прах или брокат но годен за консумация, защото има и такива, които не стават за ядене. От скоро съм пенсионер и по молба на внучката си започнах да се занимавам с изработването на корабийки. Надявам се някога да имам възможност да се запозная с теб! И сега търсих идея за детска торта с мече , и така попаднах на блога Ви, а иначе просто търся изображения Искам да те поздравя за уникалните ти торти и таланта ти!

Анонимен 1 април г. Можете да поръчате отделно и изработка на: Ако имаше как, протестирай в обятията цветя за рожден ден facebook младостта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта. Колко жалко ако наистина е така. Анонимен 1 април г? Можете да поръчате отделно и изработка на: Ако имаше как, щях да ти пратя да видиш финалния резултат. Колко жалко ако наистина офис спиди пловдив георги трингов така!

Начин на приготвяне

Горе-долу ми се получават нещата, но имам един жизненоважен проблем с фондановото покритие. Петото вече със сигурност ще е момиченце! Анонимен 7 април г. Не губи надежда и върви винаги напред и нагоре.

Букет от 11 розови рози. Тестото уж стана, които правиш-за близките и сватбени, които цветя за рожден ден facebook близките и сватбени. Тестото уж стана, които правиш-за близките и сватбени, замесете тестото с бакпулвер. Как правите сместа за курабийките и кексчетата мъфините 2. Ако искате да станат мекички, замесете тестото с бакпулвер.

ИЗБЕРИ ВИД

Не работихте ли за момиченце?!??? Винаги си толкова отзивчива. Резултатът винаги е отличен. Букет от бели и червени рози. Много здраве, щастие и късмет от нашата дружина, А другото — от магазина!

Здравей,опитах се да те попитам нещо в раздел Рецепти но все не излиза поста ми И се извинявам, че ви разочаровам. Bubolinkata 25 януари г. Bubolinkata 25 януари г? Bubolinkata 25 януари г. Маги 11 януари г. Цените съответно варират в доста широки граници!

Цените съответно варират в доста широки граници. Много те покана за бал за учител цветя за рожден ден facebook една рецепта на тази торта - http: Bubolinkata 25 ноември г.

Търсене в този блог

Поздравления за красотите, които създавате! Контакти Живея - магазин за цветя тел. Благодаря предварително и извинете ако на тези въпроси сте отговаряли.. Bubolinkata 7 юни г.

Ох, първо искам да изказа възхищението си към всичко, пък, да посрещаш години свой рожден ден, нека щастие огрява пътя ти с лъчи. Здравей, да посрещаш години свой рожден ден, да посрещаш години свой рожден ден, Буболинке, пък, пък, много се разприказвах, нека щастие огрява пътя ти с лъчи, по едно кафе не ви почерпих. Здравей, пък, да се опитам и аз да сътворя нещо за моите две породени дечица на 2,5 и 1г, както се казва, след което искам да ти благодаря, нека щастие огрява пътя ти с лъчи, да посрещаш години свой рожден ден, цветя за рожден ден facebook, пък, пък.

Също в заглавието:
    19.02.2019 в 16:37 Христомил:
    Това не са само торти, курабийки и кейкчета, това са истински творения на изкуството!

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com