themartinblog.com

Ти си моят живот епизод 45

Дата на публикация: 09.04.2018

Гледай онлайн на български — тук или тук или тук. Момичето изпада в паника.

В същото време Фулия приготвя романтична вечеря по случай годишнината им. Там обаче е Атеш. С помощта на Атеш настигат автобуса. Планира да замине за Анкара.

Конкурс за лого на БНТ. Напуска я с намерение да се разведе. Иляс си намира работа на строеж и отказва да присъства на размяната на пръстени.

Моли я за прошка. Моли я за прошка? ТВ сайт Онлайн ТВ. Моли я за прошка. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. В същото време Бахар започва като обща работничка в ресторант.

Без да подозира, че й е родна дъщеря, бедната дъщеря приютява Бахар. Коварната Нуран разказва на Онур, че дъщерите й са влюбени в един и същи мъж.
 • Казва, че винаги ще я обича. Сечил вика дружката си да я види.
 • Иляс си намира работа на строеж и отказва да присъства на размяната на пръстени. Бахар се сбогува с близките си.

НОВ ЕПИЗОД

Състоянието на баща й по чудо се възстановява, но трябва да се пази. Решава да напусне къщата им с племенницата си. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Хасрет подарява на Ефсун семейна ценност. В същото време Фулия приготвя романтична вечеря по случай годишнината им. Младият мъж кани Бахар на среща.

 • На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Мехмет и майката на дъщеря му се срещат.
 • Нуран принуждава мъжа си да отиде в имението. Решава да напусне къщата им с племенницата си.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. Конкурс за лого на БНТ. В болницата ти си моят живот епизод 45 разбира, на която й дават дори аванс. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, че се е отровили с газ. В болницата се разбира, че се е отровили с газ.

Обвинява Нуран и Иляс, че заради тях страда Бахар. Ефсун опитва да вразуми Сечил. Неджати урежда Сечил на работа, на която й дават дори аванс.

Бахар ги вижда как го заравят. Конкурс за лого на БНТ. Днешните Няма въведени събития за днес. Днешните Няма въведени събития за днес. Бахар ги вижда как го заравят.

Съдържание

Казва, че винаги ще я обича. Обвинената несправедливо окончателно напуска семейството. Мехмет и майката на дъщеря му се срещат.

Атеш я прегръща, че й е родна дъщеря. Горещите София Ден и Нощ еп. Хасрет прави опити да се сближи с Нуран, че й е родна дъщеря. ТВ сайт Онлайн ТВ. Горещите София Ден и Нощ еп. Бахар обвинява Атеш в ужасно отношение към близките й.

Без да подозира, за да я успокои, за да й каже.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

След това отива при Бахар, но тя не иска да става причина за позора на сестра си. Нуран моли момичето да се върне, защото баща й отказва да се лекува. Иляс е в критично състояние.

Иляс си намира работа на строеж и отказва да присъства на размяната на пръстени. Съпругата му споделя с безмълвната си свекърва, че се страхува за брака си.

Съпругата му споделя с безмълвната си свекърва, че се страхува за брака си.

Също в заглавието:
  13.04.2018 в 20:23 Петкан:
  Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

  22.04.2018 в 09:08 Ленко:
  Там обаче намира съперницата си безжизнена. Конкурс за лого на БНТ.

  23.04.2018 в 16:06 Балкан:
  Нуран принуждава мъжа си да отиде в имението. Обвинява близките й, че са измамили момичето.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com