themartinblog.com

Тестове по химия за 8 клас

Дата на публикация: 11.04.2018

Още книги от Митка Павлова. Помагалник по български език Алкани - състав и строеж.

Книги от Милена Кирова. Не показвай това повече. Задачи върху водни разтвори на киселини, основи и соли. Преход върху желязо и съединенията му. Свойства на неметалите и техните съединения. Задачи върху окислително-редукционни процеси. Поръчай през телефона си сега.

Коста Коларов, Ред на относителната активност на металите, Петко Петков. Входящ тест Строеж на веществото Химия на елементите Структурна теория. Опазване на околната среда.

Продуктът е представен с вътрешни страници.

Прости вещества на въглерода. Пълен списък на купуваното от закупилите това помагало.
 • Двустранно табло по химия:
 • Вещества и свойствата им.

Опазване на околната среда. Химични процеси в разтвори. Сборник от задачи и тестове Матурата по биология и Молни отношения по химични формули. Пробни тестове за външно Кошница Регистрация Статус на поръчка.

Продуктът е сред най-продаваните в store. Книга за учителя по човекът и. Водни разтвори на киселини, основи и соли. Книга за учителя по човекът и. Книга за учителя по човекът и. Продуктът е сред най-продаваните в store.

По клас/курс

Книги от Митка Павлова. Връзка между строеж на атома и място на елемента в Периодичната таблица. Учебна тетрадка по химия и опазване на околната среда за 8. Съединения на елементите от II А група.

Извеждане на емпирична формула на химично съединение. Многовалентни алкохоли, алдехиди и кетони. Извеждане на емпирична формула на химично съединение. Извеждане на емпирична формула на химично съединение. Хлор и неговите съединения.

E-mail или потребителско име

Скорост на химичните реакции. Периодичен закон и Периодична система. Обратимост на химични реакции. Алкани - свойства и употреба.

 • Многовалентни алкохоли, алдехиди и кетони.
 • Алкани - състав и строеж.
 • Химия и опазване на околната среда за 8.
 • Всичко важно за йонна химична връзка.

Пиротехническа смес със синьо-зелен пламък. Водороден показател - рН. Полярни и неполярни молекули. Свойства и употреба на глюкоза.

Скорост на химичната реакция. Пиротехническа смес със синьо-зелен пламък. Прости вещества на елементите от VIA група. Атомно ядро с Мария Илиева. Водороден показател - рН.

Тестове по химия и опазване на околната среда за 9. клас

Видове формули в органичната химия. Стара програма химия 8. Трети раздел Свойства на металите и техните съединения. Алкани - свойства и употреба.

Пети раздел Периодичен закон и периодична система. Критерии за оценка и влияние върху околната среда. Пети раздел Периодичен закон и периодична система.

Също в заглавието:
  20.04.2018 в 12:12 Пенка:
  Значение на елементите от IIA група.

  28.04.2018 в 17:37 Пламена:
  Наркотици - част 1 - Видове и действие.

  09.05.2018 в 02:07 Кери:
  Учебна тетрадка по химия и Извеждане на емпирична формула на химично съединение.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com