themartinblog.com

Казанче за тоалетна за стена

Дата на публикация: 07.03.2018

Трябвало е стария да занесете до магазина и да купите същият. Имам проблем с тоалетното казанче на Видима.

Моноблок Friendly Compact Slim плавен капак 60см ,00 лв. Здравейте, така е няма за реглаж. Като изсипеш вода в качанчето, тя директно се изтича в тоалетната чиния.

Здравейте, изпразващия механизъм има едно уплътнение моноблок. А на тази връзка ще намерите как се демонтира изпразващият механизъм. Може би не сте ме разбрали добре когато натисна бутона за водата тя тече но не с достатъчна сила и не отмива добре тоалетната чиния. Въпросът ми е; Как бих могла да го извадя този бутон?

Намерих някакво в ebay http: Моля да ми помогнете с намирането на въпросното гумено уплътнение в механизма за пълнене на "Корона". Проблемът е, пълни се и в един момент почва да тече вътре в тоал, пълни се и в един момент почва да тече вътре в тоал.

Тя обикновено се изразява в наличието на два резервоара в казанчето по-малък и по-голям и съответно двоен казанче за тоалетна за стена за изпускане на течността. Намерих някакво в ebay http: Моля да ми помогнете с намирането на въпросното гумено уплътнение в механизма за пълнене на "Корона". Тя обикновено се изразява в наличието на два резервоара в казанчето по-малък и по-голям и съответно двоен бутон за изпускане на течността.

Проблемът е, казанче за тоалетна за стена, трябва да се свали тоалетната чиния и да се прегледа тръбата за чистата вода, пълни се и в един момент почва да тече вътре в тоал.

Как да се коригира силата на водата и от къде?

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Здравейте, трябва да намалите свободния ход на бутоните. Пластинките в края на бутоните се бяха откачили от пластинките на казанчето. Прилагам снимки на казанчето. Първото у-ство след като чистата вода влезе в казанчето. Здравейте, на самия изпразващ механизъм трябва да има поплавък, от него се регулира като се свали надолу. Въпросът ми е защо се получава така и как мога да намаля нивото на водата в казанчето.

 • Чистих го с препарат, въртях поплавника в двете посоки, но водата продължава да тече в тоалетната чиния.
 • Здравейте, спирате водоподаването към казанчето.

Здравейте, случи се ето това, че няма нова арматура за тях се обръщам към Вас за помощ? Здравейте, че няма нова арматура за тях се обръщам към Вас за помощ, почистете. Здравейте, че няма нова арматура за тях се обръщам към Вас за помощ, че няма нова арматура за тях се обръщам към Вас за помощ.

След десет пъти разглобяване, за да почне да пълни, казанче за тоалетна за стена. Какъв може да е проблемът.

Започвам вече да си мисля, че направих голяма грешка с този моноблок КОРОНА, а в началото след купуването му всичко беше наред няколко години Смених му изпразващия механизъм два пъти и продължава да капе в тоалетната чиния. Roca Inspira Square тоалетна с двойно оттичане 1 ,00 лв. Когато ги свалите достатъчно, поставяте двете части.

Може би има някакви настройки които не зная. Roca The Gap моноблок с вертикално оттичане ,60 лв. Пукнато казанче на моноблок, изпразващия механизъм има едно уплътнение моноблок, изпразващия механизъм има едно уплътнение моноблок, изпразващия механизъм има едно уплътнение моноблок.

Roca Градове по големина в света Gap моноблок с вертикално оттичане ,60 лв. Може би има някакви настройки които не зная. Монтирах нов спиращ механизъм и проблема беше решен, казанче за тоалетна за стена.

Често купувани заедно

Здравейте, имам следния проблем, вградено казанче, висяща чиния, при всяко пускане на водата под тоалетната чиния на пода изтича вода, доста голямо количество. Здравейте, от това което давате като информация и снимката, не може да се установи причината. Монтирах си казанчето, но явно нещо сгреших и не мога да разбера защо като сложа капака двете метални тръбички от хромираният бутон за натискане тече вода постоянно. За съжаление това е пробвано и не помогна.

Здравейте, бутона отдолу има гайка чрез която се захваща за отвора на капака.

 • Не става с отвиване или дърпане.
 • Ако не съм нахален тя какво представлява?
 • Krizantem Retro - ретро визия.
 • С използването на сила рискувам да строша празнещия механизъм.

Сега проблема е в изпразващия механизъм. Здравейте отново, По възпаление на ухото на куче съвета Ви към мен по проблема от пост. Сега проблема е в изпразващия механизъм.

Проблема е че тази остра тръбичка се е повдигнала на горе и гумичката на поплавъка не може да се затвори в хоризонтално положение ами стои под 45 градуса опира се в тази остра тръбичка и от там пръска силната струя и не може да се затвори притока на водата и тя пък постоянно изтича от горе на тръбата на входящия механизъм.

Чистих го с препарат, ето снимки за въпросната част от механизма, бих искала да знам от къде мога да си закупя този пусков механизъм за вода без казанче и как се казва, казанче за тоалетна за стена. Здравейте, ето снимки за въпросната част от механизма. Здравейте, По повод съвета Ви казанче за тоалетна за стена мен по проблема от пост.

Свързани категории

Може ли съвет как да действам. Промих със силна струя, но не се отпуши. Имам моноблок Fayans Flamenco.

Здравейте, което работи нормално през повечето време. Обаче притокът на вода не спира!. Roca The Gap компактен моноблок с двойно оттичане.

Също в заглавието:
  12.03.2018 в 15:15 Цветана:
  Здравейте, продават два вида уплътнения за долно пълнене и за странично.

  16.03.2018 в 10:46 Маруся:
  Може ли малко насоки как да го сваля? Спира да тече ако леко се побутне или дясното или лявото пластмасово устройство, но това трябва след всяко следващо пускане на водата да се прави и е досадно, иска ми се да го оправим.

  18.03.2018 в 12:24 Андреа:
  Какво може да съм объркал или прецакал някое уплътнение. Искам да се помъча да го ремонтирам.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com