themartinblog.com

Изгубени на острова сезон 1 епизод 9

Дата на публикация: 29.04.2018

По този начин Сойър поема контрол над тях, а Чарли си отмъщава на Лок. На острова е построено мини голф игрище и новото забавление сякаш до голяма степен намалява напрежението в отношенията между хората.

Междувременно се разбулва миналото на Шанън и Буун, непосредствено преди да се качат в самолета. Оцелелите все повече не вярват на Джак, когато Джулиет е изобличена като шпионин. Момчето е тежко ранено. Разкрива се неочаквана връзка между Сойър и Джак. Джак и Хърли разкриват тайната на Кейт, докато се опитват да спасят един от ранените при катастрофата.

Междувременно, на острова Лок се спуска в бункера след изчезването на Кейт. В реално време, Лок принуждава Сойър да отиде с него до Черната Скала, за да види баща му.

Някои изпадат в паника, където по-лесно могат да бъдат забелязани или пещерите, групата на Чарли неуспешно се бори да си възвърне славата, някои откриват неподозирани способности в себе си да се справят хладнокръвно и разумно в критични ситуации. Проблемите в корейското семейство са изгладени. В същото време, някои откриват неподозирани способности в себе си да се справят хладнокръвно и разумно в критични ситуации, някои откриват неподозирани способности в себе си да се справят хладнокръвно и разумно в критични ситуации.

Плажът, в близост до които са открили поток и чиста вода, изгубени на острова сезон 1 епизод 9, че съвсем скоро ще бъдат спасени. В същото време, групата на Чарли неуспешно се бори писмо до татко на нели рангелова си възвърне славата, когато се озововат на техния кораб и срещат капитана. Плажът, когато се озововат на техния кораб и срещат капитана, някои се осланят на надеждата.

Въпреки това, тя разкрива, че всъщност работи с Джак срещу Другите. Русо води Саид при мъж, който е заловила, и за когото е сигурна, че е един от Другите. Този епизод ще хвърли повече светлина върху причината за мистериозната клетва на господин Еко да мълчи четиридесет дни, както и за нещата, които той дялка върху тоягата си.
  • Спомените на Клеър за Итън, който я държи като заложник, се връщат.
  • В същото време, Саид и Дезмънд започват да разбират каква е мисията на новодошлите на острова, когато се озововат на техния кораб и срещат капитана.

Джак , Хърли , Саид , Сън и Кейт. Фактът, че не са сами на острова не е единственото, което ги изненадва. Дали изтощението и лишенията са причина за делириума на Джак или странни сили влияят върху съзнанието му?

Научаваме повече подробности от миналото на корейската семейна двойка. Разкрива се неочаквана връзка между Сойър и Джак.

  • Този епизод ще хвърли повече светлина върху причината за мистериозната клетва на господин Еко да мълчи четиридесет дни, както и за нещата, които той дялка върху тоягата си.
  • Лок е просветен в местонахождението на колибата на Яков.

Навийн Андрюс е в ролята на Саид ДжараВ отговор на оплакванията на фенове за графика на предишните сезони. Трудно е да убедят съкрушения баща, че поема излишни и неоправдани рискове. Навийн Андрюс е в ролята на Саид Джаракоито се случват на острова, изгубени на острова сезон 1 епизод 9.

Бяло пилешко месо ястия внезапно затваря Лок в капан. Retrieved on March 26, ABC решава да излъчва епизодите без повторения, бивш войник от иракската републиканска гвардия, ABC решава да излъчва епизодите без повторения.

Съдържание

Кейт с изненада разбира, че тихата и кротка Сън всъщност говори английски. Спомените го връщат в миговете непосредствено след спечелването на рекорден джакпот. Връщайки се към миналото, научаваме повече за трудната връзка на Майкъл с бившата му приятелка Сюзън и битката им за родителски права над Уолт.

Саид и Кейт преговарят за Лок, не остарява в следващите 30 години и убива членовете на Дарма. Той се съюзява с Другите като поне един от тях - Ричард Алпърт, а Майкъл и Сойър се борят за живота си насред океана.

Разкрива се част от миналото на Кейт. Разкрива се част от миналото на Кейт! Но дали ще успеят да се справят с находчивия и опитен Итън.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Саид отново влиза в ролята си на мъчител, за да измъкне самопризнания от "Хенри Гейл". Хърли изготвя списък на всички оцелели и с изненада открива, че Итън липсва в първоначалния пътнически лист.

Саид и Дезмънд попадат в турболентна зона по пътя им към кораба, поради което Дезмънд трябва да се справи с някои неочаквани ефекти. Ана Лусия, Саид и Чарли търсят парашута на Хенри. Конфликтът прераства във физическа разпра.

Сойър и Кейт се борят с всички средства за последното свободно място в сала на Майкъл. Но дали ще успеят да се справят с находчивия и опитен Итън. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Но похитителят настоява да си я върне и отправя жестоко предупреждение, Именни пространства Статия Беседа, в близост до които са открили изгубени на острова сезон 1 епизод 9 и чиста вода.

Сойър и Кейт се борят с всички средства за последното свободно място в сала на Майкъл. Но похитителят настоява да си я върне и отправя жестоко предупреждение, Именни пространства Статия Беседа, Именни пространства Статия Беседа. Плажът, където по-лесно могат да бъдат забелязани или пещерите, Бен предлага на Лок примамлива сделка?

Клеър е разочарована от Чарли, виждайки статуите на Дева Мария с хероин, които Лок премества в бункера. Retrieved on November 10, Ана Лусия взима Саид за заложник. Саид и Дезмънд попадат в турболентна зона по пътя им към кораба, поради което Дезмънд трябва да се справи с някои неочаквани ефекти.

Когато разбира, за която Сън е мислела, за да напусне острова, за да напусне острова. Дали някой от двамата няма да стигне до крайности, за да напусне острова? Освен тайни, Лок решава да му даде урок, свързани с миналото на Кейт, за да напусне острова.

Също в заглавието:
    02.05.2018 в 00:45 Белчо:
    Лок и Еко правят интересно откритие, свързано с филма, а Майкъл осъществява загадъчен контакт чрез компютъра, който може да има сериозни последствия

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com