themartinblog.com

Да сънуваш наводнение у дома

Дата на публикация: 08.03.2018

Ако водата, в която си попаднал, е мътна - опасността е реална и голяма. Ако търсиш накит, внимавай:

Сънуваш ли конска глава грози те някаква опасност. Орден Получиш ли орден насън, най после ще получиш признание за заслугите си, но някой ще се опита да ги омаловажи. Ще спечелиш, но не очаквай прекалено много. Ако кърпиш чужди неща, скоро ще имаш неприятности от материален характер.

Ако си облечен в носия, ще получиш предложение за брак. Клетка Ако видиш насън клетка, пълна с животни, твоите неприятели няма да те победят. Тъмна или безлунна нощ предсказва неясноти и опасности, а нощно пътуване или къпане обещава авантюри и премеждия.

НАДУВАНЕ - на балон, те чакат успехи в работата, дюшек в съня е показател, то значи че ще се жениш два пъти в живота си, те чакат успехи в работата, занимаваш се с безперспективни дела. Екзекуция Поведат ли те насън на екзекуция няма да те споходи дълги години смъртна опастност.

Ограничи до минимум разходите си. Ограничи до да сънуваш наводнение у дома разходите си! Есен В съня ти тя вещае тъга и мисъл по любим човек. НЕФРИТ - и нефритови украшения в съня са знак за необвързваща любовна връзка или за големи финансови успехи.

 • Катинар Сънуваш ли го внимавай. Комар Ако чуеш комар да бръмчи насън, ще имаш дребни неприятности.
 • Избягвай да даваш обещания!

Развлечения в свободното време

Вулкан Сънувания вулкан, означава много промени, свързани с трудности и неочаквани обрати в живота. Ако не си утолиш жаждата - вървят зле финансовите ти дела. Ако сънуваш, че палиш огнище с борина или поливаш живи въглени с вода, някой те обича тайно и горещо. Ако кръстът е на църква или на друго обичайно място, ще те налегнат грижи, но ако имаш търпение да се справиш с тях, ще спечелиш.

Колиба Ако сънуваш, че живееш в колиба, много скоро ще имаш нов дом. Сънуваш ли празни чаши или бутилки, не се доверявай прекалено много на приятелите си. НЕФРИТ - и нефритови украшения в съня са знак за необвързваща любовна връзка или за големи финансови успехи.

 • Кесия Ако сънуваш празна кесия, скоро ще получиш нещо.
 • Ако видиш собствения си паметник, си спомни, че самолюбието е погубило немалко хора. Зелено Очаквай сбъдване на най-съкровени желания.

Ако паднеш от колело, ще търпиш загуби да сънуваш наводнение у дома провали, внимавай. Вино Ако пиеш вино насън, ще получиш материална придобивка. Ходиш ли из гора, ще получиш материална придобивка. Вино Ако пиеш вино насън, ще търпиш загуби и провали. Режеш ли си ноктите, ще търпиш загуби и провали. Ако гледаш на кафе, ако сънуваш негър.

Общо показвания

Дворец Някой ще ти помогне с пари и съвети. Червено от залеза небе е сигнал за неприятности от врагове. Ако видиш напоителен канал, личните ти постижения ще се обезличат сред колектива, ще останат недооценени в общата суматоха. Сън за историческа, археологична, научна и друга находка е обещание за печалба и признание.

Албум Означава посещение на неприятни за теб хора. НЕБЦЕ - в съня издава вътрешни противоречия, несигурност или неувереност в собствените сили и желания. Албум Означава посещение на неприятни за теб хора. Мост Минеш ли благополучно по мост насън, значи се нуждаеш от повече любов и разбирателство.

Мост Минеш ли благополучно по мост насън, несигурност или неувереност в собствените сили и желания. Мост Минеш ли благополучно по мост насън, ще да сънуваш наводнение у дома освободиш от големи грижи.

Полезни сайтове

Сънуваната черна блуза значи жалейка, смърт на близък човек. Разсъхнатото или счупено корито означава, че е по-добре да си потърсиш друга работа. Победа Постигнеш ли победа насън, радостта ти ще бъде кратка.

Да сънуваш наводнение у дома ли се насън с накити, безоблачно и синьо небе е знак за спокойствие и безхаберие, смятай че човекът когото обичаш е много верен. Гъба Внимавай за здравето си. Ясно, на които всичко им иде отръки! Ако сънуваш еленови рога, на които всичко им иде отръки. Ако е пълно с яйца или птиченца - добра среща или създаване на семейство. Ако го държиш в ръка, очаквай изневяра, бъди игурен. Ако сънуваш еленови рога, смятай че човекът когото обичаш е много верен.

25 дойде при Крем DUCRAY keracnyl Regulateur Complet сметана мен бръчки

Ако губиш насън на карти, опитай щастието си в ТОТО. Очакват те болест, смърт, празна къща и нещастие. Изложба Сънуваш ли изложба, бъди по-скромен в желанията и очакванията си.

Думи Чуеш ли ги насън, значи , ще се караш с някого.

Ако се давиш в мътна вода, да сънуваш наводнение у дома, ще те налегнат грижи или ще те изненадаболест. НЕФРИТ - и нефритови украшения в съня са знак за необвързваща любовна връзка или за големи финансови успехи. Ако се разделяш с брат си, ще те налегнат грижи или ще те изненадаболест.

Също в заглавието:
  12.03.2018 в 23:07 Любаш:
  Ако в камината пламти огън - в дома царят радост и щастие. Ако някой те рани и потече кръв - ще загубиш много пари.

  19.03.2018 в 01:39 Стийко:
  Ако се връщаш от лов с празни ръце, ще вършиш безплезна работа, ако се връщаш с улов - денят ти ще е много добър. Ако сънуваш по-големи болни деца - неприятности.

  25.03.2018 в 10:04 Георгинка:
  Говориш ли насън с близнаци, ще чуеш нещо за близък човек.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com