themartinblog.com

Сваляне на скоростна кутия голф 3

Дата на публикация: 04.05.2018

Наи вероятно ще се ходи до ФВ чух че вървели около лв. Здравейте, не успях да се свържа по телефона и ви пиша тук. НОВО Уникална добавка единствената добавка в Света за решаване на проблеми с приплъзването на автоматичната скоростна кутия!!!

През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Здравейте,интересувам се от смяна на маслото на автоматична скоростна кутия на бмв е 39 д,каква ще бъде цената,поздрави Отговор.

Маслото е подходящо за състезателни автомобили, 4WD, леки автомобили и строителни машини. Добър ден интересува ме колко ще ми струва смяната на маслото на автомата на Citroen c4 1. Тази червено оцветена течност осигурява Добра защита при висока температура. И ако може някой да обясни по-подробно как се сваля маншона на скоростния лост на голф 4.

Хидротрансформатор за Peugeot 2. Този продукт не трябва да се използва за работа с магнезиеви отливки. BMW X5 E53 3! BMW X5 E53 3. Сменяте ли масло на автоматична скоростна кутия на Мицубиши Колт CZ3 от г.

 • Страница 1 от 2.
 • Предназначено е за автоматични скоростни кутии и хидравлични системи Сменяте ли маслото в скоростна кутия на Шевролет HHR?

Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия

Здравейте, преди няколко седмици си купих Fiat Croma 1,9 16V k г. Висококачествено трансмисионно масло за употреба в камиони, леки автомобили с ръчни скоростни кутии, редукторни кутии и крайни предавки, работещи при широки температурни разлики.

Масло кастрол Transmax Z e висококачествена напълно синтетична течност, която е подходяща за употреба в автоматични и полуавтоматични скоростни кутии Добра защита при висока температура. Ако е възможно, каква би била цената. Хидротрансформатор за Porsche Cayenne 4.

Цена за смяната Отговор.

 • Здравейте, преди седем дни имах проблем с автоматичната скоростна кутия на Рено Сценик1.
 • Педстои ми смяна на маслото на автоматичната скоростна кутия на кайрон куб дизел,hdi. Тя не е на резба,просто я мърдаш леко на ляво на дясно и ще излезе.

Висока устойчивост на оксидиране химическа стабилност. Добра работа при високо налягане. Висока устойчивост на оксидиране химическа стабилност. Висока устойчивост на оксидиране химическа стабилност. Здравей Генади, за смяната на маслото на Автоматичната скоростна кутия е необходимо да се смени и филтъра в нея.

Понякога започва да работи напълно нормално. Трансмисионно масло за автоматична скоростна кутия 5л. Автомобила е ауди а3 2,0 тди г. Девойката отговори — да правим такива услуги, но не знам никакви подобности.

Удължен експлоатационен живот без промяна на характеристиките на маслото. Съвместим с посребрени или бронзови елементи? Съвместим с посребрени или бронзови елементи. Моля, по този начин избутва с прясното масло, обадете се на телефоните в сервиза или се свържете с нас на e-mail: Така. Удължен експлоатационен живот без промяна на характеристиките на маслото.

В сервиза поддържаме наличности. Моля, обадете се на обявените телефонни номера в сервиза ни и се свържете с приемчик за нужната Ви информация. Здравейте, преди седем дни имах проблем с автоматичната скоростна кутия на Рено Сценик1. Съвместим при смесване с други масла от същият тип.

 • Това може да предотврати непредвидени разходи.
 • Лубрикант с висока производителност, специално създаден за да отговори на изискванията на потребителите на селскостопанска техника и строителн
 • Понякога започва да работи напълно нормално.
 • От разговора по телефона с Ваш служител разбрах, че е необходимо заявката за смяна да направя един ден по рано.

Стабилност при високи температури. Refer to TDS chart Специално трансмисионно масло, добра демулсивност и противопенни качества, добра демулсивност сваляне на скоростна кутия голф 3 противопенни качества! Тук ще откриете всичко свързано с скоростите на кола и трансмисия на ниска цена.

Стабилност при високи температури. Тук ще откриете всичко свързано с скоростите на кола и трансмисия на ниска цена. Добра защита при висока температура. За жалост незнам какво да права и от каде да се сдобия с оригинална топка с голям отфор. Тук ще откриете всичко свързано с скоростите на кола и трансмисия на ниска цена.

Здравейте Румен, за съжаление сервиза не работи с части на клиента. Максимална температура на съхранение: Аз го имам същия проблем , обиколих всичките магазини за авто части - букфално са залети с китайски ментаци с малак отфор на скоростния лост. Също и на Дизелов двигател

Предотвратен проблем с кавитацията в хидравличните помпи. Предотвратен проблем с кавитацията в хидравличните помпи. Предотвратен проблем с кавитацията в хидравличните помпи.

Също в заглавието:
  07.05.2018 в 02:48 Хортензия:
  Въпроса ми е ,дали след пълна смяна на маслото и промивка,проблема би изчезнал. Тук ще откриете всичко свързано с скоростите на кола и трансмисия на ниска цена.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com