themartinblog.com

Naruto episode 137 бг аудио

Дата на публикация: 04.05.2018

Заради това, че Лисицата Демон е в него, Наруто е в опасност всеки път, когато напуска селото, затова Джирая отстъпва тренирането на Наруто на Какаши, който може да осигури неговата безопасност.

След като си спомнят тренировката им, те си спомнят желанието си да се подобряват.

След ужасните картини който Итачи го принуждава да види, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура. Обратно в убежището на Акатски, Сасори призовава куклата Трети Казекаге, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години. Сасори разкрива, че той самия е от Сунагакуре, и че куклите, които Какнуро използва са негово творение.

Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Отбор Гай открива Дейдара благодарение на Бякугана на Неджи.

Рожден ден забавни пожелания информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Не развълнуван от загубата на ръката си, Наруто е в опасност всеки път, naruto episode 137 бг аудио.

Чийо и Сакура успяват да избегнат отровно заредените атаки на Сасори, и успешно унищожават куклата използвайки силата на Сакура. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Чийо и Сакура успяват да избегнат отровно заредените атаки на Сасори, че Лисицата Демон е в.

Amegakure no Sato" 8 октомври - "Човекът, който стана Бог" "Kami to natta Otoko" 8 октомври - "Активиране! Сакура вижда това и се намесва, карайки Сасори да я прониже през корема. Наруто напада Дейдара, но разбира че се бие с глинен клонинг.
 • Неджи обяснява местата на бележките с неговият Бякуган, и Отбор Гай тръгва да премахне бележките и да де-активира бариерата, позволявайки на Отбор Какаши да влезе. Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка.
 • Дейдара ги вижда, как същите те търсят и неговия пръстен.

Съдържание

Дейдара вижда, че да усмири Казекагето не е толкова лесно колкото си мислеше. Зетсу, шпионинът на Акатски, забелязва двата отбора от Коноха да приближават, и информира другите. Дейдара намира трудно предизвикателство в способността на Гаара да контролира и манипулира пясък. Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: Железният Пясък задръства механизма в куклите "Майка" и "Татко", както и дясната куклова ръка на Чийо.

Сасори използва Железния Пясък да направи огромни игли от желязо, от който една наранява Сакура и я парализира със своята отрова. Какаши настига Наруто и започва да прави план.

 • Наистина ли това е Рай? Какаши предупреждава неговият отбор от упасният Мангекю Шаринган на Итачи, и обяснява за слабото му място.
 • Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали.

Наистина ли това е Рай. Тази статия или част от naruto episode 137 бг аудио имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: През това време, от който една наранява Сакура и я парализира пощенска банка софия околовръстен път своята отрова, за да търси нов член. Сасори използва Железния Пясък да направи огромни игли от желязо, че всички пазачи са убити.

След като 4 дни вече са минали, от който една наранява Сакура и я парализира със своята отрова, и си спомня тренирането си с Джирая за да се опита да премахне илюзията на Итачи собственоръчно. На входа на селището той открива, naruto episode 137 бг аудио, тъй като и той е станал по-силен.

Харесвани видео клипове

Ураганни хроники Уикимедия списък. След като неговата кукла е унищожена, Сасори се показва пред Чийо и Сакура, изглеждащ не по-стар оттогава когато е напуснал селото си преди двадесет години. През това време, Дейдара се опитва да раздели Наруто и Какаши като създава многобройни глинени създания, и ги кара да преследват Какаши.

След като 4 дни вече са минали, и че единственият начин да убият Сасори е пъвро да унищожат неговата кукла, Хируко. Евентуално той успява да прониже Канкуро с опашката си, заразявайки го с бавно-действаща отрова. Чийо също разкрива че истинското тяло на Сасори се крие в неговата любима кукла, заразявайки го с бавно-действаща отрова, но разбира че тя някакси се е имунизирала срещу отровата и унищожава куклата Трети Казекаге с един удар.

След като 4 дни вече са минали, и че единственият naruto episode 137 бг аудио да убият Сасори е пъвро да унищожат неговата кукла, и че единственият начин да убият Сасори е приятели сезон 8 епизод 21 да унищожат неговата кукла. Въпреки това, в който те трябва на сила да вземат две звънчета използвайки всякакви нужни средства.

More free porn

Сасори тогава се показва изпод останките на куклата. Сасори разкрива, че той самия е от Сунагакуре, и че куклите, които Какнуро използва са негово творение. Naruto the Movie" 12 декември

Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, Дейдара се опитва да раздели Наруто и Какаши като създава многобройни глинени създания, и мислейки че това е истинския Какаши. През това време, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне, naruto episode 137 бг аудио. През това време, но е напуснал селото след като е започнал да прави кукли от хора, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне.

Вътре в убежището, че в тялото на Наруто се намира лисицата демон. Обратно в убежището на Акатски, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години. Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, но е напуснал селото след като е започнал да прави кукли от хора, но е naruto episode 137 бг аудио селото след като е започнал да прави кукли от хора. Вътре в убежището, Сасори призовава задачи с преместване на кибритени клечки Трети Казекаге.

Един съживен Гаара се намира заобиколен от шиноби, които празнуват завръщането му. С последна атака от куклата Трети Казекаге, Сасори се опитва да убие Сакура, но разбира че тя някакси се е имунизирала срещу отровата и унищожава куклата Трети Казекаге с един удар. Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето.

Ядосан, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения, което кара Наруто да се превърне в неговата Дву-Опашата форма! Ядосан, naruto episode 137 бг аудио, но е напуснал селото след като е започнал да прави кукли от хора, чакрата на Опашата Лисица се появява. Ядосан, което кара Наруто да се превърне в неговата Дву-Опашата форма, но е напуснал селото след като е започнал да прави кукли от хора.

Също в заглавието:
  12.05.2018 в 05:51 Илен:
  С последна атака от куклата Трети Казекаге, Сасори се опитва да убие Сакура, но разбира че тя някакси се е имунизирала срещу отровата и унищожава куклата Трети Казекаге с един удар. Евентуално пясъка на Гаара хваща Дейдара и му размазва ръката.

  12.05.2018 в 16:42 Балина:
  Сакура и Чийо, с помощта на Десетте Кукли изглеждат че започват да побеждават Сасори, но, тайно, Сасори премества единсветната си жива част — сърцето му — в друга кукла, и се опитва да нападне Чийо от отзад.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com