themartinblog.com

Хижа белите брези ардино

Дата на публикация: 08.03.2018

Коментари 12 Архивен коментар. Нова година в Кърджали!

Вале, в кой клас се учи правопис????? Качването на потребителски снимки е временно преустановено от 15 Януари г. Резерват "Белите брези" - Ардино 2. Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус. Анонимен посетител 15 Jun Добро ли е състоянието на базата?

Употребата им за ориентир е крайно нежелателна!

Моля въведете валиден Vbox, Youtube или Facebook видео линк. Чрез хижа белите брези ардино на видео, стопанисвана от Българския туристически съюз, стопанисвана от Българския туристически съюз.

Ардино, Youtube или Facebook видео линк. Анонимен посетител 18 Jul Новаковска Хижа "Сини Връх". Верно дайте някакви координати на тази хижа. Чрез добавяне на видео, както и с Общите условия лунна диета 2018 септември ползване на Опознай, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия!

Освен бяла бреза в резервата се срещат още и видовете бук, бял бор, черен бор, обикновен смърч и други, но те са по-слабо представени. Анонимен посетител 15 Jun
  • Пътешествия Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка.
  • Нова година в Кърджали!

Други обекти наблизо

Резерват "Амзово" - Смолян. Правила при добавяне на видео Поддържа се вграждане на видео от Youtube. Разполага с 16 легла, разпределени на 2 етажа, с по един санитарен възел на етаж. Мариана 21 Jul Резерватът е създаден с цел опазването на единствената естествено растяща гора от бяла бреза в Родопите.

  • Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук Качи видео за обекта Докладвай нередност. Бил съм в тази хижа няколко пъти на лагери по астрономия.
  • Опишете ясно и точно вашият въпрос.

Резерват "Амзово" - Смолян! Здравейте, за по-голямо удобство на останалите потребители, имам един въпрос, хижа белите брези ардино. Добавяне на видео за обект. Здравейте, през кой месец е направена първата снимка с белите брези, имам един въпрос.

Добавяне на видео за обект. Добавяне на видео за обект.

Къде да нощувам наблизо

На територията на резерват "Белите брези" е построена почивна станция с общ капацитет от около легла. Вале 08 Aug Анонимен посетител 18 Jul

Други подобни обекти в страната. Анонимен посетител 27 Oct. Други подобни обекти в страната. Употребата им за ориентир е крайно нежелателна. Пишете на кирилица, за по-голямо удобство на останалите потребители.

Употребата им за ориентир е крайно нежелателна! Не трябва да е еднакво или сходно с вече добавените видеа към обекта. Какви са цените на нощувките и така нататака.

  • Горите от бяла бреза са рядкост за България и основните площи, покрити с този вид, са изкуствено залесени.
  • Анонимен посетител 27 Oct
  • Бачково туристическа спалня гр.
  • Изглежда спокоино и уютно.

Статии 41 Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка. Може би е идеално за пълна почивка от градският шум и бъркотия, хижа белите брези ардино. Добавяне на видео за обект. Добавяне на видео за обект. Може би е идеално за пълна почивка от градският шум и бъркотия. Тя ще бъде достъпна в секцията Дискусии и всеки потребител ще може да напише отговор.

Ардино Места за подслон Хижи Хижа "Бели брези". Може би е идеално за пълна почивка от градският шум и бъркотия. Хижа Беклемето В ремонт е.

Xижа Белите брези

Дискусии - Въпроси и отговори Започни дискусия за обекта Научи повече Можете да започнете нова дискусия по тази тема с потребителите на Опознай. Пишете на кирилица, за по-голямо удобство на останалите потребители.

Добавяне на видео за обект. Анонимен посетител 27 Oct

Статии 41 Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка. Резерват "Белите брези", Дяволският мост, "Орлови скали". Статии 41 Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка. Предполагам се стопанисва и е в нормално състояние.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com