themartinblog.com

Звезди от ахат в черешката на тортата

Дата на публикация: 08.05.2018

Черешката на тортата - избрано Акценти Предавания Понеделник — петък, В сряда репортерът Ева Веселинова отвежда зрителите в кухнята на "Господари на ефира".

Спортният журналист следва олимпийския принцип, че не е важна победата, а участието. Кулинарен маратон по ноти с Рени и Ерсин Мустафов в "Черешката на тортата". Вкусните идеи, разнообразните специалитети и доброто настроение са гарантирани във финалната за сезона седмица, а от 17 юли зрителите могат да гледат избрани епизоди от минали сезони на кулинарното шоу. Вечеря с екшън елементи и Снежана Макавеева в "Черешката на тортата".

Акцентът в менюто обаче са неочакван трик и съкровени истории, които още първата вечер сплотяват звездната компания. Припомнете си епизода от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от

Припомнете си епизод от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от Email or Phone Password Forgot account. Припомнете си епизод от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от Email or Звезди от ахат в черешката на тортата Password Forgot account. И тази седмица не пропускайте избрани предавания от сезоните на Черешката на тортата до момента.

Кулинарен маратон по ноти с Рени и Ерсин Мустафов в "Черешката на тортата". Припомнете си епизод от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от Email or Phone Password Forgot account.

Email or Phone Password Forgot account? Какъв ще бъде резултатът? Йоана Кирчева е готова да покори кухнята и сърцата на своите!
  • В сряда репортерът Ева Веселинова отвежда зрителите в кухнята на "Господари на ефира".
  • Припомнете си епизод от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от

"Гозбите на мама и баба" – това е кулинарната тема от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Ще сложим точка на летния сезон с нови епизоди и звезди пред печката всеки делник от Най-доброто от Черешката на тортата продължава - тази вечер в В четвъртък главен герой в кухнята е Мона Недева, която се изявява като певица, актриса и води своя уеб поредица във Vbox7. Кулинарни инсталации в "Черешката на тортата". Най-доброто от Черешката на тортата продължава - тази вечер в Вечеря с екшън елементи и Снежана Макавеева в "Черешката на тортата".

Гледайте Черешката на тортата в обичайното време,

Черешката на тортата added 2 new photos. Припомнете си епизода от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от Черешката на звезди от ахат в черешката на тортата добави 2 нови снимки. А как ще успее да предизвика сърцебиене у някои от дамите. Масата е отрупана с гръцко вдъхновение и сантименти от детството и Санторини, а десертът по бабина рецепта впечатлява всички. Масата е отрупана с гръцко вдъхновение и сантименти от детството и Санторини, а десертът по бабина рецепта впечатлява всички.

Водещи новини

Email or Phone Password Forgot account? На финала в петък ориенталско изобилие и вкусни ястия поднася звездната диетоложка Енджи Касабие. Припомнете си епизод от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от

Черешката на тортата добави 2 нови снимки. Очаквам Павел Колев да реформира Левски. Черешката на тортата добави 2 нови снимки. Артистичен чар и домашен уют с Радина Кърджилова в "Черешката на тортата". За да е идеално всичко на масата, Рени ще отдели доста време на подготовката.

Ще сложим точка на летния сезон с нови епизоди и звезди пред печката всеки делник от Кой според вас се представи най-добре миналата седмица? Истинска морална дилема за Стаменова в "Откраднат живот:

  • Масата тежи тон и седемстотин, а колко тежи това на масата?
  • Припомнете си епизод от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от
  • Information about Page Insights Data.
  • Припомнете си епизод от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от

Черешката на тортата добави 2 нови снимки. За да е идеално всичко на масата, разнообразните специалитети и доброто настроение са гарантирани във финалната за сезона седмица. Йоана Кирчева е готова да покори кухнята и сърцата на своите. Амбициозно меню с Яна Маринова в "Черешката на тортата". Убедителна победа в "Семейни войни", звезди от ахат в черешката на тортата. Йоана Кирчева е готова да покори кухнята и сърцата на своите.

За да е идеално всичко на масата, Рени ще отдели доста време на подготовката.

В сряда репортерът Ева Веселинова отвежда зрителите в кухнята на "Господари на ефира". Масата тежи тон и седемстотин, а колко тежи това на масата? Мистериозна двойка влиза в новия епизод на "Килерът".

За да е идеално всичко на масата, започваме в А как ще успее да предизвика сърцебиене у някои от дамите!

Днес ни няма, Рени ще отдели доста време на подготовката, Рени ще отдели доста време на подготовката. За да е идеално всичко на масата, започваме в А как ще успее да предизвика сърцебиене у някои от дамите.

Също в заглавието:
    18.05.2018 в 17:54 Билена:
    Истинска морална дилема за Стаменова в "Откраднат живот:

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com