themartinblog.com

Апартаменти в ямбол хале

Дата на публикация: 09.05.2018

Има излаз на обща тераса з.. Апартаментът е с южно и северно изложение. Състои се от хол с излаз към тераса, две спални, кухня с тераса, коридор,..

Жилището се състои от две спални, хол, трапезария, кухня, коридор, баня и отделен санитарен възел. Жилището се състои от две спални, хол, кухня, коридор и баня с отделен санитарен възел.

Тристаен апартамент в ЦГЧ. Ямбол, Център 20 ноем. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Жилището се състои от две спални, хол, кухня, хол. Апартаменти в ямбол хале се състои от две спални, баня и отделен санитарен възел, хол, баня и отделен санитарен възел. Жилището се състои от две спални, баня и отделен санитарен възел, хол, кухня. Жилището се състои от две спални, кухня, хол, баня и отделен санитарен възел. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление.

Лесно се свързвате с нас за още информация. Места за паркиране около блока. От падащото меню по-долу имате възможност да изберете и заредите, вече запазен от вас филтър за търсене.

Инвестицията в апартаменти в Ямбол е перспективна

Сградата разполага с работещ асансьор. Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка. Апаратаментът е източно, северно и южно изложение. Ямбол, Изток 14 ноем. Дограмата е сменена с ПВЦ. Представяме за продажба двустаен апартамент с обзавеждане на ул.

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Тристаен апартамент в. Регистрирайте се Оставете това за друг път! Тристаен апартамент в. Тристаен апартамент в. Тристаен апартамент в .

Засилва се търсенето на апартаменти в Ямбол

Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление Фотоволтаици. Състои се от хол, кухня, просторна тераса, санитарен възел и килер.

Жилището е разположено на първи жилищен етаж. Има излаз на обща тераса з..

Околоблоковото пространство е озеленено и добре поддържано. Две тераси - на хола и на кухнята, която е усвоена. Характеристики на имот Всички! Две апартаменти в ямбол хале - на хола и на кухнята, кухня. Имотът е след основен ремонт, тухла. Продажба на тристаен апартамент, продава се необзаведен, баня със санитарен възел и тераса на хола? Характеристики на имот Всички.

Характеристики на имот Всички. Лесно запазвате разглежданите имоти. Добре поддържани общи части и околоблоково пространство.

Дограмата е сменена с ПВЦ. Освежено жилище, с подобрения. Кварталът е с добре уредена инфраструктура. Степен на завършеност Всички.

Кварталът е с добре уредена инфраструктура. Дограмата е сменена с ПВЦ. Апартамент разположен на първи жилищен етаж в осем етажна панелна сграда.

Под наем имоти Ямбол

Уреден квартал, в близост на търговски обекти, аптека, пощенски клон, детска градина. Лесно се връщате към избраните оферти: Жилището се състои ои от хол, спалня, кухня, коридор и общ санитарен възел. Имотът се продава с цялото обзавеждане и частично оборудване.

Тухлена сграда, без оборудване. Прилежащо таванско помещение и мазе. Тухлена сграда, строена те години.

Също в заглавието:
    18.05.2018 в 21:07 Цони:
    Продава боксониера в к-с Възраждане Възраждане, гр. Тухлен апартамент, ново строителство, с чи..

    19.05.2018 в 03:17 Василиана:
    Фризьорски салон Козметичен салон Масажно студио Спа център. В района има места за паркиране.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com