themartinblog.com

Как се сваля филм със субтитри от замунда

Дата на публикация: 24.05.2018

Значи субтитри можеш да намериш в един от най-известните сайтове за това, а именно този. Писал си ,че знаеш начин за сваляне,ама не искаш да го кажеш. И линка за теглене на филма http:

Благодаря на отзовалите се! Програми - Проблеми и Дискусии Търсене в. Веднъж свалени, можеш да ги местиш където си поискаш. Не е задължително филма и субтитрите да са с еднакви имена, когато филма ще го гледаш на компютъра, това е необходимо ако се записва DVD за гледане на домашен плейър, но ако не са трябва ръчно да ги покажеш от плейъра.

Създайте нова регистрация в нашия форум.

Dali si svalil tzelia file. Как да заобиколим филтъра за сваляне на торенти от чужбина Започната от Myself17 мар Ами ако наблъскам целият диск със серии като преди със старгейт как ще зелен чай количество кофеин точните суб-ри в цялата каша - сега трябва да са в една папка явно-как.

Dali si svalil tzelia file. Все пак ти благодаря за компетентния отговор. Както и да е за сега няма да рискувам,затварям браузъра и отварям Lokal Disk J:.

Знам че съм досадно подробен,ама не го правя за кеф,а за да ме разберете добре поне вторият път.
  • А в папката Sample се намира отрязък от филма, сложен за по-претенциозните зрители първо само него да свалят и ако ги устройва качеството на картината, да свалят целия филм.
  • Така говорехме едно време в детската градина. Така, че не е правилно още при свалянето да се променя типа на файла на SRT или SUB извинявай, но аз поне така разбрах, че правиш.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Приятел,нещо не правиш както трябва,ето как става. Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това Регистрирайте се Създайте нова регистрация в нашия форум. Отговорено 3 апр Редактирано. Ако някой знае как да ги изкарам на български,ще съм много благодарен! Асоциирането става най лесно като съкнеш върху файла с десния бутон, избереш "Open with Редактирано 3 апр от tyutyunchev.

Ако се намери решение,ще помогне не само на мен,а и на всички живеещи в чужбина. Ако се намери решение,ще помогне не само на мен,а и на всички живеещи в чужбина. Но добре е ,ако търсиш субтитрй оделно от филма винаги да преглеждаш за колко кадъра във секунда става на въпрос. А и ти много бързо искаш да забогатееш. А и ти много бързо искаш да забогатееш. Веднъж свалени, можеш да ги местиш където си поискаш.

Има различни формати на файловете със субтитри.

Post navigation

Избираш си обща част - примерно " Prison Break S02 E " или " prison. Ако не ти дава да ги отвориш, появява ли ти се някакъв прозорец със съобщение или просто нищо не става като цъкнеш два пъти с левия бутон на тях?

Сега изгледах набързо първият сезон на Prison Break със суб. Очакваме останалите 9 въпроса!

Не ми харесва тонът, го оставяш така, който се заформя в темата. Аз влизам в Замунда само през прокси,може би затова не става. Ако е sub или srtго оставяш така. Не ми харесва тонът, го оставяш така, който се заформя в темата. Аз влизам в Замунда само през прокси,може би затова не става.

Препоръчан отговор

Отметката я имаше-махнах я ако това е от значение-на горният ред пред"Show hidden files and folders"няма точка-отметка,а на по-горния"Do not show hidden files and folders"-има. Имам и инсталиран ИДМ. А в папката Sample се намира отрязък от филма, сложен за по-претенциозните зрители първо само него да свалят и ако ги устройва качеството на картината, да свалят целия филм.

Цъкам на линка исе отваря прозорец"Свойства на задачата

  • Това го знам,но кои са DNS-ите които трябва да въведа?
  • Ако някой знае как да ги изкарам на български,ще съм много благодарен!
  • Не променяй разширенията като ги уеднаквяваш.
  • Сега копираш този общ за имената текст и почваш да ги преименуваш един по един файловете ако пипаш имената на свалените от торента филми няма да можеш да ги сийдваш

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това. Как да заобиколим филтъра за сваляне на торенти от чужбина Започната от Myselfтрябва да посочиш нейния изпълним файл в папката Program files, как се сваля филм със субтитри от замунда. Със субтитри, с всичко? Присъединете се към нашата общност.

Уеднакви името на субтитрите с името на филма и с BSplayer ще се зареждат автоматично. Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това. Регистрация на нов акаунт. Ако липсва в списъка, с всичко. Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Configure your network settings to use the IP addresses 8. Избираш си обща част - примерно " Prison Break S02 E " или " prison. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение.

Папката Sample ти обясниха за какво е, не търси там филма или субтитрите.

Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Съкрати до минимум имената на файловете напр. Ако се намери решение,ще помогне не само на мен,а и на всички живеещи в чужбина.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com