themartinblog.com

Ключодържатели със снимка online

Дата на публикация: 25.05.2018

Рамка чаши с две снимки. Рамката е с формата на бутилка шампанско и е с размери 29 см х 11 см.

Снимката се печата директно върху цялата повърхност. Мозайка с Ваши снимки в рамка и лупа. Родословното дърво е с размер 26 см х 14 см. Пъзел с Ваша снимка. Вино с три снимки за Коледа.

За мозайката са необходими минимум бр. Купата е изработена от пластмаса. Купата е изработена от пластмаса? Как да ги изпратите? Часовник с две снимки.

Стихотворението може да бъде в различни жанрове, за различни поводи и хора. Рамка каляска с Ваша снимка. Ако желаете да поставим Ваши снимки в рамката, моля прикачете ги в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Сувенири със снимка

Трябва да поръчате поне 1 бр. Рамката е с гладка огледална повърхност, която придава страхотен ефект на снимката. Може да погледнете обяснение в описанието по-долу. Рамката съдържа 12 малки снимки с размер 5 см х 5 см за всеки месец до годинка по 1 снимка и една по-голяма в средата - с размер 9 см х 13 см. Срок за изработка при Моля попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

  • Моля прикачете Вашите 3 снимки с добро качество и попълнете Вашия кратък текст и дата в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Вие решавате какъв да бъде текстът, който да поставим на медала.
  • Моля прикачете Вашата снимка в секцията "Персонализиране на продукта". Моля прикачете Вашите 3 снимки с добро качество и попълнете Вашия кратък текст и дата в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Бъдете различни в подаряването на подаръци. Пъзел с формата на сърце с Ваша снимка. Как да ги изпратите. Бъдете различни в подаряването на подаръци. Бъдете различни в подаряването на подаръци.

Напишете отзив

Рамка сърце със снимка. Часовник с две снимки. Фото куб със снимки Кат. Размер на снимката

Детска касичка с Ваша снимка. Преспапие с Ваши снимки. Моля попълнете полетата с въпроси в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Преспапие с Ваши снимки. Моля попълнете полетата с въпроси в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Детска касичка с Ваша снимка.

Ако желаете да поставим Ваши снимки в часовника, моля прикачете ги в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Купата е изработена от пластмаса. Детска касичка с Ваша снимка. Рамката съдържа 12 малки снимки с размер 5 см х 5 см за всеки месец до годинка по 1 снимка и една по-голяма в средата - с размер 9 см х 13 см.

Срок за изработка работни дни.

  • Ключодържател с гравиран Ваш текст.
  • Как да ги изпратите?
  • Снимката е примерна, на медала може да се постави и друг кратък надпис по Ваш избор.
  • Размер на всяка една от буквите:

Можем да поставим и текст по желание на клиента. Ако желаете, да не е сваляна от фейсбук. Ако желаете, да не е сваляна от фейсбук, ключодържатели със снимка online. Рамката е с формата на бутилка шампанско и е с размери 29 см х 11 см! Чанта за вино с лого или снимка. Рамка магнит с 4 Ваши снимки.

Рамката съдържа черна любов 66 youtube малки снимки с размер 5 см х 5 см за всеки месец до годинка по 1 снимка и една по-голяма в средата - с размер 9 см х 13 см. Ако желаете, да не ключодържатели със снимка online сваляна от фейсбук. Ако желаете, можете да добавите бутилка вино по избор по-долу.

Ако желаете да поставим Ваша снимка в рамката, моля прикачете я в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Моля прикачете ни снимката или снимките, които желаете да поставим върху чашата в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Изберете най-хубавата снимка и я прикачете в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Вино с персонализиран етикет за Коледа. Рамка за бебе "Моята първа година". Бъдете първи а и напишете Ваш отзив.

Също в заглавието:
    31.05.2018 в 05:29 Радик:
    Моля прикачете Вашата снимка в секцията "Персонализиране на продукта" по- долу. Кубът е подходящ подарък за всякакъв повод - годишнина, рожден ден или Свети Валентин.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com