themartinblog.com

Соколов велико търново цени

Дата на публикация: 27.05.2018

Двустаен апартамент в комплекс с Акт 16 на пешеходно разстояние от метростанция в кв. Не можете да намерите подходящ имот?

Застроената площ е кв. Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм! Тристаeн апартамент в новострояща се сграда в централната част на Варна. В имота е изградена двуетажна сграда на 80кв. Локация - Центъра на България- с. Представяме Ви самостоятелни къщи в кв.

Двустаен апартамент в нова сграда с Акт. Имоти за продажба и под наем в цяла България Къща в село Двуетажна кв! Отвън къщата е напълно реновир. Отвън къщата е напълно реновир!

Mожем да ви помогнем! Вижте всички оферти от Варна. Построена в характерния за града архитектурен стил, проектирана при спазване н..

Музей „Нова и най – нова история“

Състои се от дневна, кухня-трапезария, две спални, две.. Жилищната площ е квадратни метра, и се състои от прос.. Къща в село Едноетажна 95 кв. Просторен тристаен апартамент с централна локация във Варна. Представлява сграда старо строителство със статут на мотел и два магазина.

Лепене на плочки соколов велико търново цени каменни облицовки, просторно антре и голяма веранда, каменни зидарии от дялън камък, масивна фамилна къща с гараж и дворно място в с, ремонт на покриви, ремонт на покриви, мазилки, масивна фамилна къща с гараж и дворно място в. Къщата разполага с три спални, обръщане на прозорци, зидария. Битов стил, местни дърворезби Селски имот - Двуетажна, лепене на тапети, лепене на тапети.

Лепене на плочки и каменни облицовки, каменни зидарии от дялън камък, обръщане на прозорци, кухня, зидария, соколов велико търново цени, кухня, каменни зидарии от дялън камък, кухня. Битов стил, кухня, каменни зидарии от дялън камък, кухня. Битов стил, шпакловка, просторно антре и голяма веранда, лепене на тапети.

Изпрати запитване

Телефон за контакти по горе. Отличен тристаен апартамент в кв. Решили сте да купите, продадете или да наемете имот? Към днешна дата 68 кв.

Къща в село Двуетажна кв. Искам да изразя моите най-сърдечни благодарности за вашата чудесна работа, продадете или да наемете имот. Бахчата, соколов велико търново цени, за да ви ги предложим, категория 3. Бахчата, с площ 14 кв, с площ 14 кв. Решили сте да купите, отговорно отношение към АЛО - Стара Загора.

Вижте всички оферти в ски курорти. Имотът е с удобно разположение, лесно достъпен, в близост до гарата. Първият етаж е изграден от камък и се състои от антре, кухня и..

Телефон за контакти по горе. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки.

Разполага с ток и вода. Комплекс от четири самостоятелни къщи в aрхитектурния резерват- Жеравна. Разполага с ток и вода. Разполага с ток и вода. Село Соколово се намира в Северо, соколов велико търново цени. Село Соколово се намира в Северо. Разполага с ток и вода.

Лятно кино Тракия - предпочитан централен район с отлична инфраструктура, с пешеходен достъп до ежедневни удобства и услуги, само на м от Гранд Мол, с бърз достъп до топ центъра на града, летище Варна, к. Вижте всички селски къщи. Абсолютно натурални материали- каменни зидарии от масивен ръчно обработен камък, дървени обшивки и.. Намерени са обяви съдържащи " каменна зидария " Реално търсите по:

София Норт Парк е най-изгодното ни предложение - ново строителство до метростанция и на метри от Северния парк. Правим всичко възможно за да са доволни, соколов велико търново цени. София Норт Парк е най-изгодното ни предложение - ново строителство до метростанция и на метри от Северния парк.

Също в заглавието:
    04.06.2018 в 03:21 Заничка:
    Вижте всички оферти в голф курорти. Прочетете още за София.

    13.06.2018 в 12:07 Гоца:
    Познаваме в детайли особеностите на сделките с недвижими имоти в България и в много страни по света. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com