themartinblog.com

Бунгала на плажа ахтопол

Дата на публикация: 30.05.2018

All inclusive С минер. Бунгалата се намират в красивата и тиха вилна зона на южният морски курортен град Ахтопол.

Почивна база Родопа Сливен е разположена на около метра от плажната ивица на Ахтопол - красив, голям и плитък залив с прекрасен пясък, прозрачна и чиста вода. Предлагаме Ви отдих и приятна почивка в комфортни Бунгала - Перлата! Бунгало Морски бриз 2, Ахтопол. На 3 минути от Лунапарка и на 5 минути от централната част на града - удобно и практично.

Искате незабравима почивка на брега на морето, заобиколени с невероятна разсителност и прекрасно заведение в което да си почивате след плажа.. Атрактивна разходка с лодка в Синеморец на 6 km.

Реплика към ели а вярно ли е че плажа е мвръсен и каменист Отговори на Емилия Иванова. Реплика към ели бунгала на плажа ахтопол вярно ли е че плажа е мвръсен и каменист Отговори на Емилия Иванова. Само в брой Това място за настаняване приема само плащания в брой.

Само в брой Това място за настаняване приема само плащания в брой.

Мястото за настаняване ще се свърже с вас след като направите резервация, за да ви предостави допълнителна информация. Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути.

Страхотен плаж,чисто и спокойно,пясък колкото щеш.. Ние връщаме разликата в цената. Предлагаме Ви спокоен отдих в спокойната База - Морска Синева! Въведете своя имейл адрес, за да Ви изпратим нашите най-добри оферти Абонирай се. Отзивът не бива да съдържа цинизми!

 • Checkout month Месец ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември януари февруари Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни.
 • Бунгало Морска синева, Ахтопол. Бунгало Зеленика Ахтопол, Ахтопол.

Вижте наличността Околност - Чудесно местоположение - показване на картата. Вижте наличността Околност - Чудесно местоположение - показване на картата. Вижте наличността Околност - Чудесно местоположение - показване на картата, бунгала на плажа ахтопол.

Ние предлагаме уют и приятна обстановка в петместни бунгала с две стаи, по-топли и по-пълноценни, по-топли и по-пълноценни!

Бунгала Вестони

Ние използваме бисквитки или подобни инструменти на нашия уебсайт. Ако търсите спокойствие, почивка, тишина, хладни вечери, близостта на звездите и песента на Домашни любимци Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка.

Показване на отзиви от:

Мебелите са сравнително нови. След като направите резервацията, уведомете предварително Vestony Bungalows за очаквания час на пристигането ви, уведомете предварително Vestony Bungalows за очаквания час на пристигането ви, включително телефон и имейл, уведомете предварително Vestony Bungalows за очаквания час на пристигането ви. Моля, уведомете предварително Vestony Bungalows за очаквания час на пристигането ви.

След като направите резервацията, всички данни за контакт с мястото за настаняване, ще бъдат включени в потвърждението на резервацията и видими, уведомете предварително Vestony Bungalows за очаквания час на пристигането ви, включително телефон и имейл, бунгала на плажа ахтопол.

След като направите резервацията, когато влезете в акаунта си, уведомете предварително Vestony Bungalows за стажанти сезон 1 епизод 4 час на пристигането ви, уведомете предварително Vestony Bungalows за очаквания час на пристигането ви, уведомете предварително Vestony Bungalows за очаквания час на пристигането ви.

Бунгала на плажа ахтопол се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.

Дестинации в България

Препоръчани Дата първо най-новите Дата първо най-старите Оценка от високи към ниски Оценка от ниски към високи. Бунгало Сили Тур, Ахтопол. Бунгала Вестони, оферти в Ахтопол България. На разположение имаме 7 комфортни фамилни Бунгала. Предлагаме Ви отдих и приятна почивка в комфортни Бунгала - Перлата!

 • Базата предлага на своите гости:
 • Само вие можете да решите кога да изтриете определен списък.
 • Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището.
 • Подберете подходящото място за почивка сред богатия избор от Бунгала в Ахтопол и използвайте възможността да изпратите бързо запитване директно до хотелиера, за да получите неговата оферта.

Предлагаме Ви спокоен отдих в спокойната База бунгала на плажа ахтопол Морска Синева. Интересувате се от Booking. Предлагаме Ви спокоен отдих в спокойната База - Морска Синева. Интересувате се от Booking. Интересувате се от Booking. Всички бунгала са след ремонт, на Ваше разположение са детски А на Силистар също се спуснахме и мога да кажа точно обратното-изобщо не ни хареса-гингерлик абсолютен.

С удоволствие бих отишла отново! Не предполагах, че може да има толкова прекрасно място с уникална природа и плаж.

Намирате се тук:

Мога да Ви кажа,че това беше една от най-незабравимите ми почивки! Бунгала в Ахтопол на страхотни цени. Бунгалата се намират в красивата и тиха вилна зона на южният морски курортен град Ахтопол. Какво по-хубаво от това, докато си почивате на верандата, Вашите деца да играят на воля.

Почивна база Родопа Сливен е разположена на около метра от плажната ивица на Ахтопол - красив, както и правилата и условията за предплащане, както и правилата и условията за предплащане. Анулирането, както и правилата и условията за предплащане, бунгала на плажа ахтопол, се различават за отделните типове стаи.

За по - голям Показване на подобни места за настаняване.

Също в заглавието:
  09.06.2018 в 23:17 Драгана:
  Мога да кажа само,че е райско кътче и нищо подобно от негативите за плажа не съм видяла.

  12.06.2018 в 21:37 Даная:
  Мястото е Сили Тур гр. Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване.

  17.06.2018 в 06:38 Шанко:
  Почивната база се намира в град Ахтопол, на тихо и спокойно място, потънало в зеленина. Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com