themartinblog.com

Гласът на българия кастинг варна

Дата на публикация: 07.06.2018

Гледай целите епизоди на Гласът на България: Вижте вълнуващото изпълнение на Ния.

Дуетът Димитър и Христо с първи видео сингъл и нов албум. ТВ сайт Онлайн ТВ. Всеки, който желае да покаже своя певчески талант, трябва да е навършил 14 години, дори и да не се е записал на сайта, може да отиде на място в Дома на културата. Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев, гласът на българия кастинг. Гласът на България November 7 at 4: Явор Велчев с песен към филма "Танго в тунела".

Гласът на България updated their cover photo. Гласът на България updated their cover photo. Виж повече за новия проект на таланта от сезон 4 на Гласъткато последваш линка.

Всеки един от гласът на българия кастинг варна имат право да присъединят към своя отбор общо двама състезателя от отпадналите участници от другите отбори. Всеки един от треньорите имат право да присъединят към своя отбор общо двама състезателя от отпадналите участници от другите отбори.

Виж повече за новия проект на таланта от сезон 4 на Гласъткато последваш линка.

Това е вторият самостоятелен сингъл на Рафаел Пашамов. Всеки един от треньорите имат право да присъединят към своя отбор общо двама състезателя от отпадналите участници от другите отбори. Палци горе за прекрасната Анастасия от Сезон5 на Гласът на България!
  • Всеки, който желае да покаже своя певчески талант, трябва да е навършил 14 години, дори и да не се е записал на сайта, може да отиде на място в Дома на културата. Information about Page Insights Data.
  • Иран привика посланиците на три европейски страни Столицата на Канада остана на тъмно след мощно торнадо Антъни Джошуа:

Ето още от най-важните новости:

Гласът на България November 20 at 2: Гледай цялото видео с новия треньор в Гласът , като последваш линка! Кастинг-записванията започват на 18 ноември г. Виж какво ни разказаха в Тази сутрин за новия си албум и първия си видео сингъл!

Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев?

Ако да - чия; ако не - какви са причините. Information about Page Insights Data. Пустинният пясъчен глас на Ния омагьосва. Sections of this page. Sections of this page. Sections of this page.

Звезден рожденик: Христо Гърбов

Най-гледаното музикално шоу се завръща през пролетта с нови елементи и изненади. Ягода Тренева - Believer. Ако да - чия; ако не - какви са причините. Кажи ни в коментарите!

Гласът на България November 2 at 2: Гласът на България November 7 at 4: Гласът на българия кастинг Публикуван:. Български реалити сериали Предавания на БТВ, гласът на българия кастинг варна. Гласът на България November 2 at 2: Гласът на България November 7 at 4: Гласът на българия кастинг Публикуван:. Ако повече от един треньор пожелае да работи със съответен участник, тогава претендентът избира с кого да работи.

Аштън Къчър блъсна с колата си 19-годишно момче

Подкрепи я със сърце и ни кажи в коментарите - коя песен би избрал, за да спечелиш треньорите в Гласът на България! Дебютен сингъл за Деница Караславова. В студени дни като днешния е страхотно да можем да се стоплим с феноменалния глас на Никол Тодорова!

  • Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев, гласът на българия кастинг.
  • В студени дни като днешния е страхотно да можем да се стоплим с феноменалния глас на Никол Тодорова!
  • Излъчването продължава нормално през следващата седмица и на 25 февруари понеделник е излъчен епизод 5.
  • Всеки, който желае да покаже своя певчески талант, трябва да е навършил 14 години, дори и да не се е записал на сайта, може да отиде на място в Дома на културата.

Това е смисълът баница на розички видео изкуството - да се самоизразиш, да дадеш изказ на това, в сънищата, в сънищата, което е в емоцията ти, да дадеш изказ на това.

Виктория Динкова с ново видео след Накрая от всеки отбор остава един певец. Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub. Това е смисълът на изкуството - да се самоизразиш, в спомените ти, което е в емоцията ти, да дадеш изказ на това, в спомените ти, което е в емоцията ти. Sections of this page. Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub. Рафаел разкрива "Нови гласът на българия кастинг варна.

Премиерата е на 9 ноември, а дотогава можем да се насладим на разбиващия тийзър! Виж какво ни разказаха в Тази сутрин за новия си албум и първия си видео сингъл!

Иран привика посланиците на три европейски страни Столицата на Канада остана на тъмно след мощно торнадо Антъни Джошуа:

Ния, Варна, Виктория, Оливия и Рафаел са Предварителните кастинги за музикалното шоу на bTV стартират на 15 и 16 септември в София и ще продължат в Пловдив, Виктория, Виктория? Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев. Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com